تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 53

نام تاپيک: Final Fantasy XIII-2

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

ممنون...
    پس یکی از مولفه های اصلی JRPG میشه گفت نوبتی بودنشه؟؟ یا سری FF هستن که نوبتی اند و بقیه JRPG ها لزوم نداره نوبتی باشه؟
    خب آخه یک سبکی که بخواد یک شاخه ای جدید باز کنه باید حداقل تفاوت ها رو برای ایجاد تمایز بین خودش و ریشه ی اصلیش داشته باشه...
    درسته تو بازی های دیگه هم بودن این مدل سبک ها الان حضور ذهن ندارم اونی که سریعیادم اومد بازی parasite eve رو Ps1 بود که نوبتی بود اما کلا با دنیای فانتزی فرق داره

ممنون از شايان ...
    با اين تاپيك هايي كه ميزنه
    نميزنه ، نميزنه .. چي ميزنه GTA V هم ميخواد بزنه حتما
    +
    نسخه ي 13 بود فك كنم كه رفتم سراغ بازي ...
    خيلي جالب بود سه بار به فروشنده گفتم بده بازي رو .. همش ميگفت اين بازيش نميدونم چطوريه و خسته ميشي و از اين حرفا ..
    بازي رو كه گرفتم گرافيك بازي آدم رو واقعا ميخكوب ميكنه .. اولش يه كم از خيلي تخيلي بودن بازي تعجب كردم چون نسخه هاي قبل رو بازي نكرده بودم ... ولي توي يه سايتي داستان بازي رو ميخوندم و پيش ميرفتم .. خيلي لذت بخش بود !‌
    البته به كام من اون مبارزات نوبتي اش خيلي خوب نيومد .. كاش اينم مثل دراگون ايج 2 درستش ميكردن البته خيلي ها از همين سبك خوششون مياد ولي من نپسنديدم . البته ميدونم تمام يا بيشتر JRPG ها همينطوري هستند و تغييرش محاله !
    بعد از يه مدتي و محيط هاي شاد و فانتزي فراوان ديگه آدم خسته ميشه
    البته بازم مشكل ممكنه از من باشه ولي خب حوصله ي خيلي زيادي ميخواد ...
    در كل به خاطر Snow هم شده منظر اين قسمتش ميمونيم ...
    Noctis عشق من تو اين قسمت نيست ؟
    اره شهاب یکی از ایرادات این قسمت 13 همون تکراری شدن محیط بود کریستال ها و غیره که فضا رو زیاد تکراری میکرد این دیگه مشکل خود بازی بود تو درست حدس زدی
    نوکتیس مونده تو همون نسخه PS3 که تاریخش کی ریلز میشه خدا میدونه
    نوکتیس هم عشق تو هستش بابا بیایین معلوم کنید کی به کیه همه اینجا یکی رو واس خودشون بردن

کل JRPG ها ولی اگه میخواهید با این سبک اصولی آشنا بشید پیشنهاد من نخسه های قدیمی FF که برای PSP و DS بازسازی شدن همچنین سری Dragon Quest هست.
    نسخه های جدیدشون خیلی خواستند بازارهای غربی رو هم بگیرن از اون صلشون دور شدن.
    همین FF XIII رو من اصلا نتونستم بازی کنم .
    البته این ورسوس رو میشه یه جوری غربی قلمداد کرد چون سرشار از اکشنه اما قبلها نسخه اکشن هم داشتن مثلا final fantasy dirge of cerberus اینو من واقعا دوست داشتم اکشن هم بود حتی شخصیتش تو انمیشن نجات کودکان هم بود واقعا شخصیت دوست داشتنی هستش

در حالی که هنوز FF IV رو بازی میکنم
    منظورتون همونی که روی DS اومد باشه اره اون خیلی خوب بود ...

بعضی از ایتم ها هم بقدری گرون بود فقط تو خواب میتونستی بدست بیارش
    حرف های شما درست ولی این مشکل اپگرید میشه گفت از زات های این بازی هستش مثلا من بعد از چند ساعت بازی دوباره برا اپدیت خوب مراحل رو تکرا رمیکرم تا لول بالاتری بگیرم
    Last edited by Layken; 11-06-2011 at 11:49.

2. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

البته این ورسوس رو میشه یه جوری غربی قلمداد کرد چون سرشار از اکشنه اما قبلها نسخه اکشن هم داشتن مثلا final fantasy dirge of cerberus اینو من واقعا دوست داشتم اکشن هم بود حتی شخصیتش تو انمیشن نجات کودکان هم بود واقعا شخصیت دوست داشتنی هستش
    وینسلت ولنتاین که عشق است از شخصیت های فرعی FF VII بود.
    بخاطر محبوبیتش یه نسخه جدا Dirge of Cerberus: Final Fantasy VII براش ساختند.البته VII مشتقات زیاد داره
    در هر صورت نسخه فرعی هستش،یکی از بهترین فرعی ها از نظر تنوع سبک Crisis Core: Final Fantasy VII هستش که اکشن و JRPG رو به هم نزدیک کرده ولی ادغام نکرده.
    Final Fantasy Versus XIII رو بخاطر جوش و تریلرهاش خیلی دوست دارم ببینم جچوری در میاد فعلا که برای PS3 هست و تاریخ انتشارش هم کماکان TBA.
    فعلا منتظر Final Fantasy Type-0 برای PSP هستم که یه جوری زیر مجموعه Fabula Nova Crystallis هم قلمداد میشه.ژاپنیش تابستان 2011 میاد امیدوارم انگلیسیش رو هم زود عرضه کنن.

4. این کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

کلا همونطوری که حامد گفت این سبک یکم سنگینه یادگیریش
    VII هم بهترین نسخه ی این بازی بود ولی به شخصه چون یکم دیر شروع کردمش ( تو نسله PS2 شروع کردم ) زیاد جوش نگرفت منو... با اینکه شاید بگین بازی کلا 3 تا دکمه داره Auto Battle و Ability و ... اما همین چندتا یک دنیا درونش سیستم مبارزه وجود داره! مثلا همین سیستم Paradigm Shift واقعا برایه هر Boss ( از جمله Barthandelus که بچه ها ریش سفید شدن زدنش ) باید درست بچینیشون و خیلی هم باید دقت کنین تو بازی و محتاط باشین! شاید بگین خووب 2 تا A زدن که کاری نداره اما اصلا بعضی مواقع به A زدن هم نمیرسید از بس باید Paradigm Shift رو به حالت دفاعی یا جاهایی به یک حالت هایی ببرین که فقط بتونین از ضربه هایه سنگین Boss زنده در برین! در این حین دیدین مثلا Boss به خودش Heal هم میده کلا رو اعصاب میره من پارسال سره همین Boss که 7 میلیون جون داشت!! و دوبار Spawn می شد ساعت ها وقت میزاشتم... یعنی یک بار دیدی 1 ساعت بازی کردی آخرش که اتفاقا قوی تر هم میشد تک میشدی... اصلا فکر کردن بهشم اعصابه آدمو خورد میکنه اما نمیتونستم دیدن Cut Scene هایه بعد و بقیه ی ماجرا رو رها کنم... بس Cut Scene هایه بازی شاهکار و رومانتیک هست!
    در ضمن این آپگرید سلاح و Level و کلا همه چیز به مقدار بازی ای هست که بازی میکنین هرچی بیشتر بازی کنین بیشتر میتونین از اینا جمع کنین...

ویرایش : یک خلاصه از امکانات اضافه شده در این نسخه شب میزارم چون خودمم نگاه میکنم میبینم خیلی متن زیاده اتفاقا بعضی ها هم یعنی خیلی ها هم متن رو نمی خونند معمولا برا همین این خلاصه چیزه خوبیه
    Last edited by 779; 16-06-2011 at 17:57.

6. 4 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ایییییییی این همه تعریف کردین از بازی من نسخه قبلیش رو گرفته بودم اولش که یکم بازی کردم حالم یه جوری شد!!منم فقط به عشق دختره یکم جلو رفتم تازه قرار واسه یکی از بچه های پی سی بریم خواستگاریش هم بکنیم مگه نه وحید؟
    پس من برم نسخه قبلیش رو دوباره از اول برم...امیدوارم خوشم بیاد آخه یه جووووریه اصلا آدم حوصله نمیکنه یه ساعت وایسته تا همه فرت فرت ضربه بزنن

+

مرسی از شایان:ایکس و ساری اگه دیر اومدم به تاپیک اصلا انقدر این ff زیاد شده،فکر کردم تاپیک بازی های قبلی هست،هنوز منتقل نشده
    Last edited by gap; 11-06-2011 at 16:40.

8. 3 کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

کارگردان بازی. اقای toriyama

تهیه کننده اقای yoshinor
    قیافشو

10. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

تهیه کننده اقای yoshinor
    قیافشو
    [/CENTER]
    ایشون آقای یوشینوری کیتاسه هستند،زوج طلائی کیتاسه و ساکاگوچی منجر به خلق ابر بازی FF VII شد.
    استاد فانتزی ساکاگوچی تو اون پروژه تهیه کننده و طراح اولیه و کیتاسه هم سناریو و کارگردانی رو بر عهده داشتند.

سیاست اشتباه SquareEnix متاسفانه بعد از رفتن ساکاگوچی،گذاشتن کیتاسه جای ایشون بود بدون اینکه جایگزین خوبی برای خود کیتاسه در نظر بگیرن.

یادش بخیر زمانی که دو شرکت بودن Square و Enix بودند رقابتشون مخصوصا دو عنوان Final Fantasy و Dragon Quest حسابی داغ و جنجالی بود.وقتی قرار شد ادغام بشن همه حدس میزدن چه شاهکارهایی حالا بدن که متاسفانه ...

12. این کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

Gamespot Final Fantasy XIII-2 Q&A : Yoshinori Kitase & Motomu Toriyama

گیم اسپات یک Q&A از کارگردان Toriyama و تهیه کننده Kitase گرفته است که بهتره نگاهی بهش بیندازیم.

GameSpot Asia : تم داستان در این نسخه به چه شکل خواهد بود ؟ نظر به اینکه بیش تر نسخه هایه دوم سریه Final Fantasy نسبت به نسخه ی اولشان شادتر بوده است.
    Motomu Toriyama : داستان FFXIII فضای جدی ای داشت. ما هم میخواهیم همین روند را در این نسخه پیاده کنیم ، شاید حتی تاریک و مرموز تر نسبت به قبل!

GSA : ساختار خطی نسخه ی قبل چطور ؟ آیا در این نسخه شاهد آن خواهیم بود؟
    FFXIII 2 : MT به تصمیمات بیش تر وابسته می باشد به این منظور اقدامات شما دارای نتیجه است. بازی دارای چندین پایان می باشد که به انتخاب های شما در طول بازی مرتبط است. ما در TGS بیش تر شرح خواهیم داد.

GSA : چند تا از المنت های RPG های غربی در این نسخه پیاده شده است؟
    Yoshinori Kitase : اساسا نمی خواهیم که از RPG های غربی الهام بگیریم. آن RPG ها واقعا بی انتها هستند. اما در مورد FFXIII2 ، ما می خواهیم که آزادی عمل بیش تری اضافه کنیم. ما این رو از روی قصد انجام ندادیم ، اما سعی میکنیم که آپشن هایی رو بعد از شنیدن بازخورد های پلیر های FFXIII اضافه کنیم.
    MT : یکی از کامنت هایی که دریافت می کردیم درباره ی کمبود شهر ها برای دیدن بود. بازیکن حالا می تواند در این محیط ها فعل و انفعالاتی داشته باشد مثلا با سرباز های سرگردان دور و بر شهر صحبت کند یا حتی از مغازه ها خرید کند. همچنین Moogle ای که Serah در درگیری ها ازش استفاده می کند قمستی از گشت و گذار در بازی است که بعدا در موردش صحبت میکنیم.ما حتی تصمیم گرفتیم تا سیستم Save کردن را به وسیله ی Auto Save دوباره سازی کنیم تا آسان تر از قبل شود همانند بازی های غربی.

GSA : درباره ی Battle System بازی ، دلیل اینکه Monster ها و صحنه های Cinematic اضافه کرده اید چیست؟
    MT : سیستم Paradigm تغییر نکرده و هنوز هم شبیه FFXIII است. اما ما تصمیم گرفتیم صحنه های Cinematic را در میان مبارزه اضافه کنیم. ما میخواستیم که یک Monster برای نسخه ی دوم اضافه کنیم که فقط نشون بده که کاراکتر های متفاوتی می توانند در گروه جدید شما باشند. در این نسخه Monster های Defensive و Offensive وجود خواهند داشت که میتوانند به شکل ها و اندازه های متفاوتی تغییر کنند و در نوع های متفاوت Paradigm Shift بازیکن قرار گیرند.
    YK : بازیکن همچنین می تواند Monster های خود را Customize کند. آن ها می توانند با Level-Up کردن این موجودات و حتی مجهز کردن آ« ها با لوازم ( accessories ) قدرت آن ها را افزایش دهند. همینطور این هیولاها با تغییر کردن Paradigm Shift عوض می شوند در حالی که کاراکتر ها موندگار می باشند. ما همینطور سیستم جدید Mog Clock و صحنه های Cinematic را اضافه کردیم تا درگیری ها کوتاه تر شود و سرعت بازی بیش از پیش افزایش یابد.

GSA : چرا در این نسخه تمرکزتان بیش تر به Serah بوده است ؟
    MT : ما فکر کردیم که جالب می شود اگه این بار ، به جای اینکه Lightning بخواهد که Serah را از کریستال نجات دهد ، خواهر کوچیکتر نقش مرکزی را بر عهده بگیرد. Lightning هنوز در داستان نقش مهمی دارد همینطور که قدرتمند تر هم هست ، اما حالا بازیکنان Serah را به عنوان کاراکتر اصلی برای هدایت در اختیار دارند.

Noel : GSA چی؟
    MT : ما نمی توانیم درباره ی این کاراکتر چیز زیادی بگوییم ، اما او قدرتمند است و کاراکتری مصمم که وقتی به Cocoon می آید یک " ماهی خارج از آب " ( ضرب المثل ) است.ما می خواستیم بازی را طوری درست کنیم که کسانی که کاملا داستان FFXIII را دنبال نکرند بتوانند دیدگاه جدیدی نسبت به کاراکتر های جدید داشته باشند.
    " Cool monster hunter " لقب این کاراکتر است!

طرفدار اعداد نیستید؟ خیلی بد شد! چون در FFXIII 2 یک عالمه از آن ها در حال پرواز هستند!

GSA : کاراکتر های اصلی در FFXIII چی شدند؟
    MT : تمام کاراکتر های نسخه ی قبل نمایش خواهند داشت. فقط نمی توانیم دقیق بگوییم به چه صورت.

GSA : کی کار Soundtrack را در بازی انجام می دهد؟
    MT : آهنگ ساز اصلی FFXIII ، یعنی Masashi Hamauzi ، در این نسخه هم خواهد بود ( امیدوارم آهنگ منوی بازی به زیبایی قبل باشه ) ما در حال حاضر هیچ اطلاعی از بقیه نداریم ، اما می خواهیم تم های خاطره انگیز FFXIII را با تغییراتی در این نسخه پیاده کنیم. شاید در TGS بیشتر در این مورد صحبت کردیم.

GSA : در مورد مدت زمان اتمام بازی چه می توانید بگویید ، برای هردوی Cut-Scene ها و Gameplay ؟
    MT : ما نمی توانیم تعداد ساعات Gameplay و Cut-Scene ها را اندازه بگیریم ، اما می توانیم بگوییم که بخش تکنفره ی بازی بیش از 40 ساعت طول خواهد کشید. این تقریبا شبیه FFXIII است.( فکر کنم بخشه داستانی منظورش بوده!! )

GSA : آیا ما آپشنی به نام " New Game + " خواهیم داشت ؟
    MT : ما حتی چیز هایی بهتر از آن داریم ، اما باید تا افشای اطلاعات جدید صبور باشید.

GSA : درباره ی Engine بازی چی می توانید بگویید ؟ آیا همانند FFXIII است؟
    YK : نسخه ی اول از Crystal Tools Engine استفاده کردیم که نه تنها دست سازنده را باز نمی گزاشت ، بلکه باعث می شد تا هر دو نسخه ی کنسولی تفاوتی با هم نداشته باشند. در حالیکه بازی بر روی PS3 ساخته شده بود ( Lead Platform ) ما توانستیم که بازی را بر رویه Xbox 360 نیز بسازیم.
    برای FFXIII 2 تصمیم گرفتیم که بر همین Engine تکیه کنیم بنابراین می توانیم مطمئن باشیم که این نسخه هم برای هر دو کنسول یکسان خواهد بود.

GSA : کی این بازی در ژاپن عرضه می شود؟
    FFXIII 2 : YK در December امسال در ژاپن ، و در اوایل سال دیگر در اروپا عرضه خواهد شد.

-------------

مشکلی که داره اینکه چرا Auto Save اضافه کردن؟ اصلا خوشم نیومد از این!
    پست اول ویرایش شد.
    منبع :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by 779; 16-06-2011 at 17:54.

14. 6 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

به به تصاویر جدید .....سارا با اون پسر جدیده همش با همن..
    سارا رو هم رنوجر داده خودش کوماند هستش
    شایان اون تصویر جدیده لایتینگه هستش ....

16. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

خب به به تاریخ ریلیز دادن برا انتشارش...

نسخه ژاپنی بازی در همین سال منتشر میشه اونم در December 2011
    ونسخه امریکا نیز در January 2012
    و برای نسخه اروپا به زودی در همان سال 2012 که خب فکر نمیکنم برا ما زیاد تفاوتی داشته باشه

یه تصویر بزرگ وفوق العاده زیبای سارا رو میتونید از لیست زیر ببینید
    +
    تصاویر جدید بازی

18. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

شایان تیفا یا لایتینگ..؟
    خیلی فکر کن بعدا جواب بده..؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •