کسی نیست این بنده خدا رو راهنمایی کنه؟؟؟
راه حلی واسه مشکلش نیست؟؟؟
کسی نیست این بنده خدا رو راهنمایی کنه؟؟؟
راه حلی واسه مشکلش نیست؟؟؟
من نظرم اینه اول درایور اینتل آپدیت بشه بعد درایور انویدیا
هر دو گرافیک رو پاک کن ریست کن سیستم رو اول آپدیت اینتل رو نصب کن ریست کن بعد آپدیت انویدیا رو نصب کن ببین حل میشه
آپدیت اینتل رو از کجا دان کنم؟
چندتا از سایت اینتل دان کردم ولی نصب نمیشه...
میشه یه لینک دقیق بهم بدین واسه ویندوز 64 بیت؟؟؟
اول همه درایورها را آن اینستال کن (بهتره در حالت safe mode باشه)
بعد به ترتیب اینها را نصب کن (هر بار ویندوز را ری استارت کن)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد درایور nvidia را نصب کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
فعلا مشکلم حل شد. تا ببینم دفعه بعد که سیستم ریستارت بشه برمیگرده به حالت اول یا نه؟؟؟
برای pes
باید تو قسمت nvidia control panel ، توی تب global setting . انتخاب کرده high
سلام مجدد...
کمک!!!
کارایی که گفتین انجام دادم . بعد از نصب درست شد و توی تنظیمات pes درایور nvidia رو شناخت و تونستم بازی کنم.
سیستم رو که ریستارت کردم دیگه شناسایی نکرد.
بعد از یه بار ریستارت مجدد ، برگشت به همون حالت قبل. الان توی کنترل پنل انویدیا نمیشه تغییرش داد، ده همون integrated garphic و توی منوی کلیک راست هم گزینه run with graphic processor خاموشه.
من که هنگ کردم دیگه....
چیکار کنم؟؟؟
کلا مدل دل حتی core i7 هاش هم مشکل دارند با این بازی ! واقعا نمیدونم چرا ؟ راه حل براش هست ها ؟ ولی وجدانا مدتهاست دیگه شرکت دل حالش خوب نیست و انگار دلش درد گرفته
برای دل 5110 جواب نمیده روش های مرسوم که دوستمونم اشاره کردند بهشون
خدایا صبر بده به ما از دست این شرکت ها که تازگیا دیگه حتی درایورهاشونم روی سی دی نیست باید بری دانلود کنی ! چشمک
الان ریست شده وضعیت درایورها چجوریه؟ یعنی کدوم درایورها نصبه؟
قبلیا یا جدیدیا؟
بایوس چی آپدیته؟
ویندوز اورجیناله؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)