تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: تغییر زبان محیط ویندوز

پروفشنال leilash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

از یه سایت روسی گرفتم... شما برین تو سایت کلاً روسی هست... من باز بان روسی هیچ مشکلی ندارم... فقط این ویندوز رو میخوام به یکی بدم که به خاطره همون میخوام انگلیسیش کنم...

داره خودمونی میشه De through De's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Beside the my Hobbies

پيش فرض

سلام.

من از گفته های قبلی شما این برداشت را کردم که ویندوز شما توسط یک پکیج msi یا از طریق muisetup خود مایکروسافت به روسی تبدیل شده، ولی با پستهای بعدی شما معلوم شد که ویندوز شما اساسا با هسته زبان روسی هست. حالا در اینصورت نمیشه با یک برنامه اکسترنال یا یک پچ یا تغییرات در Settings ویندوز شما را به صورت انگلیسی درآورد.ویندوز ایکس پی در اصل به صورت 6 سی دی ارائه شده ، که سی دی یک همون ویندوز Base هست که به صورت انگلیسی هست و 5 سی دی بقیه شامل فایلهای Multilingual User Interface files می باشد که از تکنولوژی MUI مایکروسافت برای بهره بری از اینترفیس زبانهای دیگر در داخل ویندوز ایکس پی Base که بصورت انگلیسی هست. و اگر اون ویندوز ایکس پی Base نصب نشه نمیشه از این تکنولوژی استفاده نمود.

بعقیده من اگر دلیل خاصی هست که میخواهید ازشکل انگلیسی این ویندوزتون استفاده کنید ( مثل تمهای موجود این ویندوز یا برنامه های الحاق شده در سی دی اصلی و یا ...) ، بهتر هست که ویندوز انگلیسی را تهیه نموده و او موارد اضافی مورد نظر را به صورت دقیق لحاظ نمائید ، اینکار کاملا شدنی هست ، دنبال تمها یا یوتیلیتیها برنامه های جانبی ارائه شده بگردید و آنها را لحاظ نمائید.

موفق باشید.

3. 2 کاربر از De through De بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال leilash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

ممنونم از راهنمائیتون دوست عزیز , من این ویندوز رو رو لپ تاپ نصب میکنم که درایور ساتا رو ساپورت میکنه بدون هیچ مشکلی سرعت این ویندوز هم خیلی خوب و عالیه مثل ویندوز 7... ایکس پی های دیگه نصب میکنم با هارد مشکل دارن... حتی چند تا هم ساتا ساپورت از بیرون خریدم و از نت هم دانلود کردم و با نرم افزاره nlite هم چند درایور ساتا به ویندوز ایکس پی ها هم اضافه کردم... ولی بازم جواب نگرفتم...

تو این ویندوز روسی هم پوشه lang رو کلاً پاکش کردم و از یه ویندوز اورجینال ایکس پی پوشه lang رو کپی و به این ویندوز روسی اضافه کردم و دوبره به سی دی رایت کردم و نصب کردم ولی اصلاً هیچ تغییری نکرد...

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •