تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 27

نام تاپيک: یه ویروس که انگار از explorer شل میگیره!!!

داره خودمونی میشه papa_toop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

از بوت سيدي آويرا هم ميتونيد استفاده كنيد همون emrgency
    بگردي پيدا ميكني . با اون پاك كن
    من از Hiren Boot Disk 11.0 برای پاک کردن فایل های مشکوک و از Kaspersky Antivirus 2011 and NOD32 Antivirus 4.0 Boot Disk برای اسکن انجام دادم همه آنتی ویروس ها فایل های اتوران رو پیدا می کنن ولی اون فایل های EXE که بشون کد تزریق شدن رو نمی تونن پیدا و پاک سازی کنن برا من مهم پاک سازی اون فایل هاست که تو درایو E دارم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض حل مشکل

پس دوست عزیز مشکل شما ویروسی بودن ویندوز نیست ویروسی بودن فایلهای exe درسته ؟
    پس من فقط nod آپدیت شده رو پیشنهاد میکنم هر چند باید از یه مقداری از نرم افزارات بگذری

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

پس دوست عزیز مشکل شما ویروسی بودن ویندوز نیست ویروسی بودن فایلهای exe درسته ؟
    پس من فقط nod آپدیت شده رو پیشنهاد میکنم هر چند باید از یه مقداری از نرم افزارات بگذری
    این ویروس به فایل های EXE,Hijack کرده حالا برام مهمه که یه آنتی باشه که فایل ها رو Clean کنه نه Delete!!!!

که متاسفانه Nod32 بیشتر فایل ها رو پاک میکنه!!!

داشتم تو نت گشت می زدم تا یه راهی پیدا کنم که Anti Virus Ranking 2011 رو پیدا کردم گفتم بعد نیست که شمام یه نگاهی بهش بندازید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سبز و پاینده باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض حل مشکل

آره bit defender هم خیلی قویه ولی نمیدونم تو clean کردن هم قویه یا نه ولی من خودم تو اکثر سایتهای رده بندی آنتی ویروسها دیدم یا اوله یا دوم !!!! اگه داری یه تست کن ضرر نداره

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آره bit defender هم خیلی قویه ولی نمیدونم تو clean کردن هم قویه یا نه ولی من خودم تو اکثر سایتهای رده بندی آنتی ویروسها دیدم یا اوله یا دوم !!!! اگه داری یه تست کن ضرر نداره
    من از پک نرم افزار گردو 2011 هرچی آنتی بود امتحان کردم ولی نشد!!
    اینجا مطرح کردم شاید یه Removal Tools براش پیدا بشه یا دستی بشه پاکش کرد یا حداقل اعمال اصلیش مشخص بشه تا خودمون براش یه آنتی بنویسیم

سبز و پاینده باشید

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

دقیقا منم سیستمم همچین ویروسی گرفته البته به همراه ویروس شورتکاتآنتی ویروسا هم نمیتونن شناسایش کنن. البته لپ تاپمم به این ویروس دچار شده. وقتی ویروس فعاله باعث مصرف 100درصد سی پی یو میشه که بعد از چند دقیقه لپ تاپ خاموش میشه .خواهشم از دوستان اینه که هرکی راحلی داره را بگه البته تکراری نباشی.دیگه دارم دیونه میشم.آنتی ویروس شورتکاتم درایو cرا نمیشناسه منم درایو c ویروسه شده.

آخر فروم باز AlexanderMahone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شیراز

12

سلام خسته نباشید

هفته پیش یه مشکلی پیدا کردم که توی همه درایو ام یه فایل autorun.inf با محتویات زیر ظاهر شد:

که همراه اون فایل otroa.exe ایجاد شد چند تا نکته در مورد این ویروس یا شبه ویروس هست:
    1.توی هر درایو فایل otroa.exe متغیر هست مثلا btwt.pif یا iksjsg.exe !!!!!

2.بعد از هر بار پاک کردنش اسم فایل های otroa.exe,btwt.pif و iksjsg.exe عوض میشه که انگار این اسم ها تصادفی ایجاد میشن

3.تو ریجستری هیچ نشونه ای ازشون نیست یا من پیدا نکردم حتی در run و winlogon

4.عجیب تر از همه این که تو safemode هم اجرا می شن

5.McAfee,Malwarebytes Anti-Maleware,Spyware Terminator,USB Virus scan V2.3,Spybot-SD Resident,Super AntiSpyware,Spyware Cease هیچ کدوم کاری نتونستن بکنن حتی DeepFreeze سیستم رو بر می گردونه باز اونم هست!!!!!!

6.وقتی روی درایو ها در My Computer راست کلیک می کنم کلمه Autoplay به اشکال مختلف مثل AoTUplAy,AutoPLay و ... پدیدار می شه.

7.وقتی Show Hidden File And Folders رو روشن می کنم دوباره به حالت اول بر میگرده

8.به شدددددددددددتتـــــــــــ ت سرعت سیستم رو میاره پایین حتی بعضی وقتا CPU Usage تا 98% هم میره!!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    حالا نظر شما دوستان چیه؟ چطوری می شه این جونورو از بین برد؟روزی 2بار ویندوز عوض می کنم!!!دهن مارو آسفالت کرده!!! فقط نگین فرمت کردن کل هارد که راه نداره!!!!

سبز و پاینده باشید
    از انتی ویروس رایگان Prevx استفاده کن اینو حذف میکنه.
    از امسی سافت انتی مالور هم کمک بگیری به وسیله موتور ایکاروس اون روراحت پاک میکنه اینم مدرک:
    کد:
    سایمنتک هم این ویروس رو به اسمW32.Sality.AE شناسایی میکنه PowerEraser نورتون رو از لینک زیر دانلود کن و اسکن کن:
    کد:
    یا اگر انتیویروس نورتون رو نصب داری بعد از اپدیت فول اسکن کن
    کد:

8. 2 کاربر از AlexanderMahone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

از انتی ویروس رایگان Prevx استفاده کن اینو حذف میکنه.
    از امسی سافت انتی مالور هم کمک بگیری به وسیله موتور ایکاروس اون روراحت پاک میکنه اینم مدرک:
    کد:
    سایمنتک هم این ویروس رو به اسمW32.Sality.AE شناسایی میکنه PowerEraser نورتون رو از لینک زیر دانلود کن و اسکن کن:
    کد:
    یا اگر انتیویروس نورتون رو نصب داری بعد از اپدیت فول اسکن کن
    کد:
    با تشکر از شما دوست گرامی
    Prevx رو من همون اول امتحان کردم اون هم مثل USB Virus scan V2.3 فقط فایل های اتوران ایجاد شده رو پاک می کنه ولی فایل های EXE که کد این ویروس بهشون تزریق شده رو نمی تونن پاک سازی یا حتی شناسایی کنن!!!!

Norton PowerEraser هم که هیچ....

سبز و پاینده باشید

آخر فروم باز AlexanderMahone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شیراز

12

با تشکر از شما دوست گرامی
    Prevx رو من همون اول امتحان کردم اون هم مثل USB Virus scan V2.3 فقط فایل های اتوران ایجاد شده رو پاک می کنه ولی فایل های EXE که کد این ویروس بهشون تزریق شده رو نمی تونن پاک سازی یا حتی شناسایی کنن!!!!

Norton PowerEraser هم که هیچ....

سبز و پاینده باشید
    به این ادرس برو
    کد:
    به صورت دستی فایل های رو که گفته پاک کن تا مشکلت حل بشه

11. این کاربر از AlexanderMahone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

به این ادرس برو
    کد:
    به صورت دستی فایل های رو که گفته پاک کن تا مشکلت حل بشه
    بلـــــــــــــــــــــــ ــــه همینه خود پدر پدر سوختشه ولی باز با این احوالات درونه فایل های EXE می مونه بدون شناسایی!!!!

با شناخت عملکرده این وروجک می شه یه Removal tools ساده خودمون براش بنویسیم بعد امتحانات دانشگاه اگه شد حتما تهیه می کنم و در اختیار دوستان می زارم

سبز و پاینده باشید

13. این کاربر از papa_toop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •