اگه خدا فکر می کرد که لازمه ما بدونیم
حتما به ما تو قران می گفت
پس این حرفا به ما نیومده
.
اگه خدا فکر می کرد که لازمه ما بدونیم
حتما به ما تو قران می گفت
پس این حرفا به ما نیومده
.
سلام
ممنون از نظرتون
این موضوع از احکام دین جدا هست و چیزی نیست که مراجع تقلید در موردش فتواهای مختلف بدند مثل وضو و غسل .
این مسئله به قوانینِ الهی که ثابت و تغییر ناپذیر هست مربوط میشه .
اگه بخوایم دقیقتر بگیم , این مسئله به سامانه ی آزمایشِ دنیا مربوط میشه .سامانه ای که بی نقص و فوق العاده ماهرانه و عادلانه طراحی و خلق شده .
البته هر کس بسته به اطلاعاتش ممکنِ نظری در این مورد داشته باشه که ممکنه درست باشه ممکنه اشتباه باشه .
شما خودتون نظری ندارین ؟
اگر از نظر سخنانِ خداوند در این مورد یا سخنِ پیامبران علیهم السلام یا ائمه ی اطهار ع یا عُلمایِ دین اطلاعاتی دارید هم لطف کنین مطرحش کنین
با تشکر
![]()
سلام بر شما
تشکر از نظرتون
از کجا معلوم که در قرآن کریم ذکر نشده ؟
اطلاعاتِ نهفته در سوره ها و آیات و جملات و حتی کلمات قرآن اونقدر زیاده که اگر یک روز کسی گفت همه ی هارد دیسکهای دنیا برای ذخیره ی اون اطلاعات کافی نیست تعجب نکنین .
شما خودتون نظری ندارین ؟
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 08-06-2011 at 01:18. دليل: تصحیح
سلام
ممنون از حضورتون و نظرتون
![]()
عجله نکنین . نظر بنده ی مخلص چندان اهمیتی نداره . مهم حقیقتِ امر هست .
شما نظری ندارین در این مورد؟
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 08-06-2011 at 10:45.
دوست من اگه به نظر تو مسئله سادست چرا خودت جوابی براش نداری ؟ خودت اطلاعات درستی ندادی اونوقت میای به بقیه هم گیر میدی ؟ عجب
اگه به نظر تو مسئله سادست چرا اومدی توی این تاپیک نظر دادی ؟ میگن معما گر حل شود آسان گردد پس حتما جنابعالی جوابی در چنته داری که به نظرت مسئله ساده شده و اگه اینطوریه که مطمئنم جوابی نداری و اگرم داری از خودت در آوردی ، بزارش اینجا و به بقیه هم گیر الکی نده
سلام....
تو یه جایی خوندم،
بچه ها و دیوونه ها به "بهشت مثالی" میرن!
نه پیامبرا و نه اماما رو هم نمیتونن ببینن متاسفانه
بیشتر از این چیزی نمیدونم و منتظر نظراتتون هستم!!![]()
چیزی که من شنیدم !!
دیوونه ها تو یه مکانی که اسمش یادم نیست عقلشونو برمی گردونن به حالت عادی و یه امتحان کوچیک ازشون می گیرن اینو استاد اندیشه گفت
========================
بچه ها هم که فک کنم اونایی که به سن تکلیف نرسیدن میشن خدمتکار اهل بهشت
بابا اینقدر از هم عیب و ایراد نگیرین. یه نفر یه سوالی پرسیده. داریم بحث می کنیم دیگه. بهش گیر ندین. اگر هم از این بحث ها خوشتون نمی آد برین یه جای دیگه!
چند نفر گفتند که اگر کودکان برن بهشت، جهنمیان اعتراض می کنند. نه. نمی تونن اعتراض کنن. بارها تو قرآن اومده که اینا اصلاً اجازه حرف زدن ندارن. الان یه نمونه یادمه: الْيوْمَ نَخْتِمُ عَلَى أَفْوَاهِهِمْ وَتُكَلِّمُنَا أَيدِيهِمْ وَتَشْهَدُ أَرْجُلُهُمْ بِمَا كَانُوا يكْسِبُونَ (يس/65) امروز بر دهانشان مهر مينهيم، و دستهايشان با ما سخن ميگويند و پاهايشان کارهايي را که انجام ميدادند شهادت ميدهند!
تازه، جهنمیان باید شکرگزار خدا هم باشند که بهشون فرصت زندگی تو دنیا رو داد. چرا؟ چون که آزمایش بشند و اگر موفق شدند اونوقت تو بهشت مقامشون از کودکان بالاتر بود! پس منطقاً جایی برای اعتراض نیست!
و الله اعلم
Last edited by hosseinriasati; 08-06-2011 at 10:47.
دوستان به نظر من بهتره یه تعریف کلی در مورد روز جزا داشته باشیم و بدونیم قیامت یعنی چی اون وقت بتونیم نظر بدیم ، ولی در هر صورت به نظر من اگه کودک بودیم نمردیم قطعاً به این دلیل بوده که مأموریتی داشتیم برای بعدها و همه ی ما تو این دنیا تا کارمون رو انجام ندیم نخواهیم مرد. این که کودکان ممکنه بمیرن و برن بهشت شاید به این دلیل باشه که اصلاً مأموریتی بهشون محول نشده.این نظر من حقیر بود ولی در هر صورت ما باید به فکر قیامت خودمون باشیم و اعتراضی نکنیم و برای هر لحظه ای که خدا بهمون می بخشه شاکر باشیم. به قول حافظ باید از مایه های شادکامی زندگی برخوردار شد و زندگی کرد نه این که فقط زنده باشیم و زندگی رو حروم کنیم.
با سلام خدمت همه دوستان
من هم با فرمایش دوستمون موافقمدر این مسائل به مرجع تقلیدتون مراجعه کنید.
ببینید دوست من! مگه میشه کسی که توی رشته و حرفه ای مهارت کامل و جامع داره و به قولی به مرحله استادی رسیده جوابی رو ندونه!ین موضوع از احکام دین جدا هست و چیزی نیست که مراجع تقلید در موردش فتواهای مختلف بدند مثل وضو و غسل .
و
اینکه من شنیدم حضرت ابراهیم و ساره مسئول بچه هایی که هستند که در سن خیلی کم می میرن و از اونها نگهداری می کنن
اما کودکان قطعا چون پاک و معصوم هستن نیازی حتی به امتحان شفاهی و تئوری ندارن سن تکلیف دختران 9سال و پسران 15 سال تمامه زیر این حد شرعی قطعا پاک و مبرا هستن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)