سلام بر دوستان عزيز
راستش قرار بود يه مسافر از اونور آب برام iphone4 بياره ولي يه ذره هم ملاحظه قيمتش رو كردم هم لاك بودن و نياز به كرك و اينجور چيزا. بعد رفتم شكل و شمايل xperia x10 رو ديدم يه دل نه صد دل عاشقش شدم
.gif)
آخه خودم هم سوني اريكسون دارم و ميدونم انتقال كانتكت ها به گوشي هم كارخونه اي راحت تره و كلا از سوني اريكسونم هم راضيم (مدل k810) ولي بعدا ديدم اي دل غافل چقدر ازش بد گفتن بخصوص از صداش كه براي كري مثل من صداي بلند خيلي مهمه
.gif)
. حالا ميخوام بزنم تو كار سامسونگ و HTC ولي خداييش اگر دوستان بگن همون آيفونه رو بچسب ميگم چشم.
.gif)
اگر بگن سامسونگ بگير ميگم چشم (با وجود اينكه خيلي با سامسونگ و منوهاش حال نمي كنم)
.gif)
اگر بگن HTC بگير باز هم ميگم چشم
.gif)
ولي خواهشا يه اسمارت فون خوب تا 600 تومن كه فايلهاي آفيس رو هم ساپورت كنه معرفي كنيد يه عمر دعاگوتون ميشم.
.gif)
تا 600 تومان گوشی های خوب زیادی هست: S E X Arc & Neo و HTC incredible s & desire s
ولی شک نکن تا600 تومن بهترین انتخاب اینکردیبل هست و اشکالات دیزایر اچ دی رو نداره(صفحه بزرگ وباتری و دوربین و صدا...)
با توجه به سابقه ی خوب htc در ساپورت گوشی هاش حتما برای اینکردیبل آندروید2.4 که کم کم داره بوش میاد میده و تو gsmarena به این اشاره شده
اگه گوشی جمع جور تر میخوای دیزایر اس گزینه ی خوبیه
درمورد صفحه نمایش دو گوشی بالا باید بگم htc از بهترین s-lcd برای این دو استفاده کرده البته تا حالا.gif)
گلکسی هم گزینه ی بسیار خوبیه اما فکر نمیکنم دیگه براش آپدیت بیاد و هم که فلاش ندارد
این اینکردیبل:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید