محمد جون
منظورم این بود که اگه یه خودرو کارکرده از سلیمانیه یا دبی یا...
میتونیم
پلاک دائمش کنیم ؟
و هزینه پلاک کردنش چطور حساب میشه ؟
به قیمت روز خودرو یا قیمت زمان صفر بودنش ؟
محمد جون
منظورم این بود که اگه یه خودرو کارکرده از سلیمانیه یا دبی یا...
میتونیم
پلاک دائمش کنیم ؟
و هزینه پلاک کردنش چطور حساب میشه ؟
به قیمت روز خودرو یا قیمت زمان صفر بودنش ؟
خودروتون باید در چهار چ.ب قوانین واردات خودرو به کشور باشه.
همچنین نهایتا الان که سال 2011 هستیم شما باید مدل 2010 یا 2009 برای پلاک کردن دائم وارد کنید.
هزینه پلاک کردنش مثل بقیه خودروهای وارداتی به قیمت روز به ترتیب:
1.قیمت خودرو
2.ترخیص خودرو از گمرک
3.شماره گذاری
4.خودروی فرسوده
5.سایر هزینه ها:حمل و نقل دریایی و زمینی تا گمرک تهران ، هزینه های ثبت سفارش ، بازرگانی و گمرکی ، بیمه نامه شخص ثالث ، مالیات ارزش افزوده خدمات .
در نهایت اینا باهم جمع میشن و قیمت نهایی خودرو مشخص میشه تازه بعد از این قیمت مرحله بعدی دلالان هستن که نوسانات بازار دست اونهاست.
موفق باشید
خیلی جالبه این خبر در حد همین یک خط اعلام شده «ثبت سفارش كليه خودروهايي كه سابقه ورود به ايران را داشتهاند و شرايط فني آنها به لحاظ استاندارد، محيط زيست و مصرف سوخت مورد تاييد بوده مهيا شده است.» منظور از سابقه ورود چیه ؟
به هر حال فکر میکنم معنی این خبر در کل اینه که واردات خودرو بار دیگر از سر گرفته شد. چون همونطور که دوستان میدونند چندین ماهه که ثبت سفارش جدید انجام نمیشه. یکی از دلایلی که تعداد پورشه ها هنوز در سطح خیابون کمه همینه چون دقیقا وقتی وارد ایران شد که ثبت واردات متوقف شده بود.
به هر حال در کنار ماشین هایی که قبلا وارد میشدند دو تا برند دیگه هم به زودی به فروش خواهند رسید، یکی رنو که به گفته نگین خودرو تا 6 هفته ی دیگه 4 تا از مدل هاش به دست مشتری میرسه، و دیگری هم آلفا رومئو با دو مدل جولیتا و میتو . شخصا خیلی منتظر آلفا جولیتا هستم که بیاد کار و باد این i30 رو کساد کنه!
میشه لینک متن خبر اصلی یا کلا خبر کامل رو قرار بدین؟
من جایی نمیبینم که نوشته باشه هزینه ورودی و گمرک به صفر رسیده باشه
واردات آزاد شد یعنی بدونه هزینه گمرکی شد؟
نه ...! عرض کردم منظور خبر اینه که بار دیگه ثبت سفارشات، با همون تعرفه ی قبلی از سر گرفته شد، چون با وجود تعرفه های سنگین، باز هم یه مدت ثبت سفارش رو، بدون ذکر دلیل، متوقف کرده بودند. برای کاهش تعرفه باید مجلس تصمیم بگیره، پارسال میخواستند 90% رو به 70% برسونند که رهبری مخالفت کرد. بنابراین احتمالا تعرفه هیچ وقت کاهش پیدا نمیکنه!
خلاصه خبر اینکه واردات خودرو با تعرفه گمرکی 90% آزاد شد.تغییری هم ایجاد نشد یه قانونی بوده زمانی ممنوع شد و الان آزاد.
اینم خدمت دوستان گل لیست خودروهای مجاز به ثبت سفارش تا تاریخ 31/06/90
![]()
Last edited by barish_411; 11-06-2011 at 08:36. دليل: اضافه کردن عکس
اين يعني چي؟ مثلا مگان 2000 كه حدود 12 هزار دلاره ، ميشه 12 ميليون؟ يا همون سي و چند ميليون ميمونه؟خلاصه خبر اینکه واردات خودرو با تعرفه گمرکی 90% آزاد شد.تغییری هم ایجاد نشد یه قانونی بوده زمانی ممنوع شد و الان آزاد.
آقا من اصلا نمیتونم درک کنم!!!
یعنی مامیتونیم مثلا 750i رو که خدا تومن قیمتشه به قیمت آلمان خریداری کنیم؟؟؟؟
این پست حذف بشه!
Last edited by Amirrezaajalli; 11-06-2011 at 09:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)