اینم چند تا عکس از کلوزه
اینم چند تا عکس از کلوزه
Last edited by Damian; 09-06-2011 at 19:16.
خب مبارکه!!
ولی عکس دومی فتوشاپه!!
ایول لاتزیو هم تاپیک داره!
با اینکه از فوتبال ایتالیا زیاد خوشم نمی اومد . ولی لاتزیو رو دوست داشتم . سالهای حدود 2000-01 بود فکر کنم . رفیق من هوادار رم بود و من هم در نقطه مقابل شده بودم لاتزیویی !
کلوزه هم که اومده ...
این عکس به نظرم فتوشاپی میادش
![]()
ایول ایول. خیلی حال کردم.
عکس دومی هم فتوشاپ تابلو . شماره 9 شماره روکیبعدشم کلوزه اینقدر دیکه جوان نیست.
یادش یخیر . من کلوزه رو با هتریکش به عرستان می شناسم دی 10 سال گذشت .... عجب.
امیدوارم خرید خوبی باشه.![]()
درسته
چقدر تابلو بود
توجه نکرده بودم
از دوستان معذرت میخوام
خب پس خيلي خوب ميشه اگه چنتا آلماني ديگه هم بگيريم طرفداراي لاتزيو زياد ميشن البته به غير از نوير چون در اون صورت فكر كنم آلمانيا اينجا رو بايكوت ميكنن
راستي برديا جان جداي از اينكه 33 سالشه وضع آمادگيش چطوره؟
من امسال زياد زيارتش نكردم اضافه وزن كه نداره
در اينكه موقعيت شناسه كه شكي نيست
کلودیو لولیتو: کلوزه مهاجمی تمام عیار است
رئیس باشگاه لاتزیو از اینکه مهاجم اسبق بایرن مونیخ به تیمش پیوسته بسیار خوشحال است
![]()
سایت گل – کلودیو لولیتو رئیس باشگاه لاتزیو از امضای قراردادی دو ساله با میروسلاو کلوزه مهاجم اسبق باشگاه بایرن مونیخ بسیار خوشحال است.
مهاجم 33 ساله و ملی پوش جدد لاتزیو پیشنهاد تمدید قرارداد با بایرن مونیخ را رد کرد تا فوتبالش را در سری آ ایتالیا ادامه دهد.
کلوزه با وجود پیشنهاد از والنسیا و ترابوزان اسپور ، لاتزیو را انتخاب کرد.
لولیتو می گوید :" بسیار خوشحالم. کلوزه یک مهاجم با کیفیت و فوق العاده گلزن است. به خدمت گرفتن کلوزه در برنامه های ما بود و اکنون بسیار خوشحالم که او به تیم ما پیوسته است."
کلوزه بعد از درخشش در وردربرمن در سال 2007 به بایرن مونیخ پیوست و اخیرا پیشنهاد تمدید قرارداد با باواریایی ها را رد کرد و به لاتزیو پیوست.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پ ن:از اینی که کلوزه از بوندس لیگا رفت خیلی ناراحتم.اما امیدوارم با وجودش لاتزیو به دوران اوجش برگرده به دوران(کلودیو لوپزها،خووان سباستین ورون ها،نستاها،هرنان کرسپوها،دژان ها و...)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکلوزه 2تا خصیصه خوب داره که اون رو متمایز میکنه از دیگران.[/RIGHT]
1-متعصبه.باتمام وجود برای تیمش بازی میکنه وبه قولی سرش رو جلوی توپ میگیره.
2-مفیدبازی میکنه.حتی اگر نتونه گل بزنه ولی با دوندگی واذیت کردن مدافعان حریف به تیم کمک میکنه.
اضافه وزن:نه الحمدالله نداره .
يوسف جان دستت درد نكنهکلوزه 2تا خصیصه خوب داره که اون رو متمایز میکنه از دیگران.
1-متعصبه.باتمام وجود برای تیمش بازی میکنه وبه قولی سرش رو جلوی توپ میگیره.
2-مفیدبازی میکنه.حتی اگر نتونه گل بزنه ولی با دوندگی واذیت کردن مدافعان حریف به تیم کمک میکنه.
اضافه وزن:نه الحمدالله نداره .
يه چيز ديگه هم كه واقعا بايد گفت اينه كه چارچوب شناس فوق العاده ايه
اگر دفاعاي تيماي ايتاليايي رو بشناسه مطمئنا نيم فصل دوم تيما رو اذيت ميكنه
اينكه توي تيم ملي خوب گل زده نشون ميده در برخورد با سبكهاي مختلف دفاعي از كشورهاي مختلف راحت انعطاف نشون ميده
و اين نكته مثبتيه براي بازي در ايتاليا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)