دوستان میشه با پسوند psd برام بزارید؟
دوستان میشه با پسوند psd برام بزارید؟
سلام
اينجور كارا رو كسي رايگان انجام نميده .
اگه خواستي سفارش بدي بهم پيام خصوصي بزن تا تعرفه و نمونه كار بدم بهت
موفق باشي
ببین دوست عزیز این هم یه کارت بسیار زیبا با پس زمینه طلایی.(با پسوند tiff .با پی اس دی کارت ویزیت ذخیره نمی کنند.)
ولی یه سری نکته هست. اولا کارت ویزیت جایی آلبوم عکس نیست و هرچی کارت ساده تر و بدون عکس باشه کارت تعثیر گذارتر میشه.(این تجربه من بود از 4 سال کار)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر من این عکس خودش گویای همه چیز هست .ولی باید یکم روی رنگش کار کنی چون رنگ پنجم حساب میشه و دستگاه های ایرانی چاپ نمیکنند.
Last edited by HEGMATANEH; 09-07-2011 at 22:18.
داداش میتونی اینارو برا من اصلیشو گیر بیاری که بتونم یکم روش کار کنم ممنون میشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نمیتونه مجانی برا ما طراحی کنه ؟
بهتره ماهي گيري رو ياد بگيري نه اينكه بخواي برات ماهي بگيرن
طراحي كردن كارت به راحتي اب خوردنه
يه جا هست كه نرم افزاراي مالتي مديا اموزشي خوبي داره دانلودشم فكر كنم تا اخر ماه رمضان رايگان باشه
مطمئنم مشكلتو حل ميكنه
من خودم كلي ازش استفاده كردم و هميشه هم جواب گرفتم
برو قسمت طراحي و گرافيكکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يا علي
ممنون گفتم شاید کسی بتونه بیشتر کمکم کنه اخه یکم عجله داشتم برا کارت
عزیزم این همه خودتو اذیت کردی اگه تا الان 5 تومن داده بودی یه کارت واست طراحی کرده بودن تموم شده بود کارتتم الان چاپ شده بود بین مشتریاتم پخش کرده بودی ببخشید رک میگم اما تو این دوره زمونه به آدم مجانی ماچ نمیدن هرچند که یه سری از دوستا لطف کردن فایلای آماده گذاشتن (دسته گلشون درد نکنه )خوب شما همینارو بگیر یه کم روش کار کن قال قضیرو بکن دیگه دنباله لقمه ی حاضرو آماده نباش حداقل اینجا جاش نیستکسی نمیتونه مجانی برا ما طراحی کنه ؟
دوستان اینارو طراحی کردم طراحی که نمیشه گفت دیگه شما بیاین کمک کنین تا قشنگ تر بشه
************************************************** ************************************************** ************************************************** **********
************************************************** ***************************************
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)