تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: درجه حرارت بالای cpu سانتی گراد 68

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

اگرراستش کردین که ازاون نمیتونیه باشه چون سیستم داره کارمیکنه سیسیتم کلا یک گردگیری کنید بعدش یک خمیرسلیکون خوب مثل Tuniq TX-4 تهیه کنید خمیرسلیکون قبلی رو هم پاک کنید بعدروی سطح cpu بزنیدوپخش کنیدبعدا ببینید تاثیرداره دیدین بازم به همون صورته فن خودتون چنج کنید یک فن مثل FAN GREEN BUFFALO 100 بگیرین روی cpu خودتون قراربدین بعد خبرش بدین

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سما اولین کاری که باید بکنید اینه که دمای سی پی یو رو کم کنید اگه در دمای پایین هم هنگ میکرد باید برید سراغ همون پینی که کج کردید ممکنه اون این اشکال رو به وجود میاره چون از اون موقع این اتفاق افتاده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

مرسی حتما این کارو میکنم نظر شما در مورد timing رم چیه مگه میتونم tim رو دستکاری کنم timing رم من 5 اگه بزارمش رو 4 اورکلاک محسوب نمیشه ممکنه بسوزه گذاشتم رو حالت اتوماتیک مگه تو حالت اتوماتیک میشه اشتباه باشه دوستمون گفت تایمینگ رو بزار رو4 4 4 12 24 2 میتونم این کارو بکنم نظر شما چیه ضمنا با هزینه 25000 تومان یه فن خوب پیشنهاد کنید با تشکر

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

timing رم رو نمیشه کم کرد چون وقتی روی 5 میذارم سیستمم هنگ میکنه دور فن رو روی حالت اتوماتیک گذاشتم dram frecouncy و dram timing هم روی اتوماتیک هست ولی امتحانش میکنم شاید به خاطر cpu باشه شما روی مادربورد نظری ندارید ممکنه از مادربورد باشه ؟
    تایمینگ رم شما در فرکانس 800 همون 4-4-4-12-24-2T هست با ولتاژ دو ولت
    مادربردهای ایسوس در شناسایی تایمینگ رم در حالت خودکار یکم ضعیف عمل می کنند و حتما باید از درون بایاس براشون تعریف کنید

راستی یه مسئله خیلی مهم وقتی می خواستم cpu رو جا بزنم هواسم نبود یکی از سوزن های سوکت cpu رو کج کردم بعدش با یه سوزن به حالت اول برگردوندم و سیستمم بالا اومد میتونه از این قضیه باشه
    ربطی نداره

5. 2 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    iran

13 اخطار

دوست من اون کاری که گفتی رو کردم سیستمم بالا نیومد ضمنا من گزینه trc رو ندارم TRFC رو دارم تو trfc شماره 24 ندارم 25 دارم DRAM Voltage رو گذاشتم رو 2 زرد شد من چند تا گزینه دیگه دارم که روی اتوماتیکه شانس آوردم dual bios بودم وگرنه الان باید سیستم میگرفتم تو دستم میوفتادم تو خدمات کامپیوتری ها command rate من 2n نه 2t فرکانس چی وقتی پارامترا رو دستکاری میکنم فرکانس میاد تو 1024 دوست من لطفا راهنمایی کن ببینم چی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

سلام به آقا ESS مثل اینکه درست شد فرکانس گذاشتم رو 800 درست شد قبلش رو auto بود فقط یه چیزی من تو trfc شماره 24 ندارم 25 دارم چی کار کنم بزارم رو 25 الان رو اتوماتیکه 52 میشناسه الان سرعت خیلی خوب شد تو بازی نرفتم خیلی لطف کردی در مورد پارامترای cpu نظری نداری رو چی بزارم در مورد این اصطلاحات هم یه زره اگه میتونی توضیح بده راستی دور فن cpu 2000rpm مشکلی که نداره منتظر راهنماییهات هستم راستی تایمینگ من تو 1066 چیه؟ من این گزینه ها رم دارم TRRD TWR TWTR TRTD
    Trancation Booster

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

تو mostwanted گیر دارم فک کنم مشکل اصلی همون cpu دور فنش به 3000 رسید نظر شما چیه راستی به نظر شما همه مادربوردا تو تنظیم پارامترای رم ضعیف هستن یا asus

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

سلام TRFC رو گذاشتم رو 25 سیستم دمیج کرد بالا نیومد گذاشتم رو AUTO درست شد چی کار باید بکنم 24 نداره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

کسی راهنمایی نمیکنه ؟ آقا ESS من تو CMOS گزینه TRC دارم TRFC ندارم تو TRFC هم عدد 24 ندارم 20 و 25 و 30 و... اینا رو دارم ضمنا عدد این گزینه ها در حالت اتوماتیک به ترتیب
    TRRD : 15
    TRFC : 52
    TWTR : 3
    TRTD : 3
    هست اینا رو باید تغییر بدم ؟ ضمنا من با یه برنامه دیگه شات گرفتم اسمش اینه BlackBox تو قسمت رم تایمینگ برای 400MHZ نوشته:
    4- 4 - 4 - 12 -24 - V2.0 MHZ400
    5- 5 - 5- 18 -24- V1.8 MHZ400
    5- 5 - 5 - 15 -30 - V2.0 MHZ534

کدومش درسته CPUZ یا این برنامه

---------- Post added at 03:53 PM ---------- Previous post was at 03:52 PM ----------

کسی راهنمایی نمیکنه ؟ آقا ESS من تو CMOS گزینه TRC دارم TRFC ندارم تو TRFC هم عدد 24 ندارم 20 و 25 و 30 و... اینا رو دارم ضمنا عدد این گزینه ها در حالت اتوماتیک به ترتیب
    TRRD : 15
    TRFC : 52
    TWTR : 3
    TRTD : 3
    هست اینا رو باید تغییر بدم ؟ ضمنا من با یه برنامه دیگه شات گرفتم اسمش اینه BlackBox تو قسمت رم تایمینگ برای 400MHZ نوشته:
    4- 4 - 4 - 12 -24 - V2.0 MHZ400
    5- 5 - 5- 18 -24- V1.8 MHZ400
    5- 5 - 5 - 15 -30 - V2.0 MHZ534

کدومش درسته CPUZ یا این برنامه

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

خوب فرکانس رم رو که درست کردید
    الان بیاین شما با نرم افزار prime 95 رو حالت blend یک تست 30 دقیقه ای بگیرید و حین تست با نرم افزار hw monito دما رو تست کنید
    دور 2000 برای سی پی یو شما عادیه
    تو فرکانس 1066 تایمینگ میره بالاتر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •