تو سایت ال جی کنتراست 2053 رو نوشته 50000:1
و فکر میکنم اینچ بیشتر و فول اچ دی بودن مهمتره تا کلید لمسی!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو سایت ال جی کنتراست 2053 رو نوشته 50000:1
و فکر میکنم اینچ بیشتر و فول اچ دی بودن مهمتره تا کلید لمسی!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by high-end; 02-06-2011 at 21:06.
پیشنهاد بنده:
W2262TQ
سایت LG مشکل دارهاز یه سایت معتبر بعیده
دقیقش رو تو سایت MAADIRAN زده
من رو خود کارتون W2053TQ دیدم زده 1:70000
تو یه نمایشگاه کامپیوتر هم که کنار هم گذاشته بودنشون وضوح و درخشانی تصویر 2053 بالاتر بود
Last edited by EhsanCPU; 03-06-2011 at 06:58.
با عرض سلام و تشکر خدمت دوستانی که من رو راهنمایی کردند. من بر خلاف نظر دوستان و البته به خاطر محدودیت در بودجه مجبور شدم به w1943 به قیمت 145000 تومن اکتفا کنم.
اما حالا با این مانیتور به یه مشکل برخوردم.زمان اجرای بازی و وقتی که دوربین سریع حرکت می کنه ، مخصوصا در بازی pes2011 که دوربین دایما در حال حرکت هست ، تصویر یک کم مات میشه .البته این مشکل به هیچ وجه جدی نیست. ولی ماتی تصویر در زمان حرکت دوربین کاملا محسوس هست.
حالا از دوستان خواهش دارم راهنمایی بفرمایند که آیا این مشکل به خاطر تنظیم نبودن مانیتور هست یا نه؟
آیا ممکنه که به خاطر مدت زمان پاسخ دهی به تصویر 5 باشه؟
MER30
من Samsung P22500 رو پیشنهاد میکنم
دوست عزیز شما این رو هم در نظر داشته باش که سیستمت برای بازی قوی نیست.و اگه مشکلی تو اجرای بازی داری بیشتر به خاطر سیستمت هست تا مانیتور.البته اون مات شدن ممکنه به خاطر 5ms باشه.
نه دوست عزیز ؛ مشکلم سخت افزاری نیست . آخه افت فریم ندارم به هیچ وجه ، در ضمن اینا همون بازی هایی هستند که قبلا بازی می کردم.
به هر حال ممنون از نظرت
محمد عزیز من که بهت گفتم اختلاف 2 میلی و 5 میلی رو
برات مثال هم زدم![]()
بچه ها به نظر شما aoc بهتر نیست؟
LG از لحاظ کیفیت خیلی بهتر از aoc است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)