تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 22

نام تاپيک: مشاوره برای خرید پردازنده و مادربرد و رم

آخر فروم باز happyfeat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

patriot s5 رو خیلی خوب قیمت داد. فرکانسش 1600 هست؟! اگه هست ،گزینه ی بسیار خوب و با کیفیتی هست .
    به نظر من برای همچین سیستمی و کارت گرافیکتون ، 8 گیگ خیلی بهتر از 4 گیگ هست و اصلأ خرج اضافه محسوب نمی شه.
    بله باس 1600 بود با تایمینگ 9
    چون من در مورد رم زیاد اطلاعاتی ندارم برای همین نمی دونستم که چه جور رمی هستش
    بازم ممنونم

---------- Post added at 04:57 PM ---------- Previous post was at 04:55 PM ----------

در این صورت پیشنهاد من برای مادربرد مدل P67 Extreme4 ساخت ازراک است که حدود 250 هزارتومان قیمت دارد البته از یافت شدن نسخه B3 آن اطمینان ندارم هرچند این برد چهار عدد SATA3 6.0 Gb/s دارد که دوعدد از آنها با تراشه ی Marvell SE9120 کنترل میشوند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    متاسفانه ورژن B3 این مادربرد هنوز تو ایران وارد نشده - فقط مدل fatality رو دیدم با حدود قیمت 350
    مگه ایسوس مشکلی داره که که باهاش موافق نیستید ؟

کاربر فعال انجمن سخت افزار mersoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران| نام: محمد

پيش فرض

متاسفانه ورژن B3 این مادربرد هنوز تو ایران وارد نشده - فقط مدل fatality رو دیدم با حدود قیمت 350
    مگه ایسوس مشکلی داره که که باهاش موافق نیستید ؟
    اسوس هیچ مشکلی نداره اما مدل انتخابی شما کراسفایر را در مسیر x4 انجام خاهد داد که به نظر بنده برای کارتی مانند 6950 که پهنای باند بالایی نیاز دارد محدود کننده است. به فروشگاه آریانا در مجتمع کامپیوتر ولیعصر (ظلع جنوب شرقی میدان ولیعصر) نیز مراجعه کنید یکی از نمایندگی های به روز شاب است.

3. این کاربر از mersoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اسوس هیچ مشکلی نداره اما مدل انتخابی شما کراسفایر را در مسیر x4 انجام خاهد داد که به نظر بنده برای کارتی مانند 6950 که پهنای باند بالایی نیاز دارد محدود کننده است. به فروشگاه آریانا در مجتمع کامپیوتر ولیعصر (ظلع جنوب شرقی میدان ولیعصر) نیز مراجعه کنید یکی از نمایندگی های به روز شاب است.
    اگه مادربرد های ازاک B3 وارد شده باشند حتما با این قیمت ارزش خرید داره و تهیه می کنم
    اما تفاوت کارایی تو کراس 4 و 8 خیلی هم زیاد نیست و کارایی نزدیک به هم دارند :
    کد:

کاربر فعال انجمن سخت افزار mersoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران| نام: محمد

پيش فرض

کد:

این مقاله را مطالعه کرده بودم اما اگر دقیق بنگرید هدف اصلی آن نمایش عملکرد خوب پلتفرم جدید اینتل در چینش های چندگانه گرافیک است نه بررسی پهنای باند PCI-e و عملکرد کارت های گرافیک مختلف در مسیرهای کوتاه و بلند آن.
    هرچند PCI-e2 حتا در مسیر 4X پهنای باند بالایی فراهم میکند اما عوامل دیگری همچون اتلاف ترافیک حین زمانبندی و ارتباط پروتکل، نرم افزار مورد استفاده و حافظه کارت گرافیک در عملکرد کل تاثیر گذار خاهند بود.
    بنده حدس میزنم کارت 6950 حدود 10 درصد کاهش کارایی روی مسیر 4x داشته باشد اما شما میتوانید میزان دقیقتر این عدد را با محدود کردن پین های کارت خود به تعداد مسیرهای 4x بیابید.
    بررسی زیر را هم مطالعه بفرمایید. یک عنوان بازی که اختلاف کارایی در آن ملموس تر است را اینجا قرار میدهم برای دوستانی که زمان مطالعه تمام تست ها را ندارند.

کد:

6. این کاربر از mersoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان عزیزم
    دوستان من قصد آپدیت سیستمم رو تا سقف 600دارم و می خواهم cpu + motherboard + ram سیستم رو به روز کنم و با تاخیری که بر روی پردازنده های Am3+ خورد تصمیم گرفتم از سری سندی بریج سیستم رو آپدیت کنم. کاربردم هم تبدیل فرمت و کار با نرم افزار های 3dmax - photo shop - برنامه نویسی و البته بازی به مقدار زیاد
    قطعات سیستم کنونی من به صورت زیر هستش :
    cpu : Q6600
    mb: p35sa3l
    ram : 4*1 'd' ddr2 800
    vga : 6950 2 gig
    power : 885 green
    حالا تا اونجا که خودم تحقیق کردم قطعات زیر رو بررسی کردم
    cpu : 2500k
    mb : p8p67
    در مورد رم هم هیچ تصمیمی نگرفتم
    اگه ممکنه در مورد رم یه راهنمایی کلی بکنید از نظر تایمینگ و حجم ..... چه چه قدر کافیه و به چه صورت باید باشه و تو اور هم پایدار باشه و راحت بشه پردازنده رو اور کرد
    در مورد پردازنده و مادربرد هم اگه تغییراتی لازمه حتما بگید تا از نظرات دوستان استفاده کنم
    حالا اگه دوستان راهنمایی کنند و نظر خودشونو اعلام کنند ممنون میشم

به به میبینم تو هم دست به عوض کردن سیستم زدیا ناقلا
    خوب عزیز cpu که حرف نداره شدیدا توصیه میکنم بخرش و 2600k هم استفاده کردم هر دوتاشون تا 4.8 اور میشن البته با رم با باس 2000 در غیر اینطورت هر دو تا 4.5 با فن استوک اور میشن.

در مورد مادربورد هم که انتخابتون خوبه البته 320 تومن میشه که یکم گرونه و میتونی دوروور 270 هم از برند گیگا پیدا کنی که من خیلی وقته قیمت دستم نیست .

رم هم 100 درصد 4 گیگ بخر چون 6گیگ اصلا بیهوده خرج کردنه فقط وفقط باس بالای 1600 بخ تا ببینی ساندی بریج با باس بالا چه عکس العملی رو نشون میده.

---------- Post added at 02:08 AM ---------- Previous post was at 02:05 AM ----------

اگه مادربرد های ازاک B3 وارد شده باشند حتما با این قیمت ارزش خرید داره و تهیه می کنم
    کد:
    4x از کلش هم زیاده
    مادربورد من 4x4x عمل میکنه اما با یه مادربورد دیگه هم امتحان کردم بگو یه فریم تو کرایسیس یا بازی مترو اضافه آورد من کل سیستممو بهت بدم.
    تا جایی که میدونم فکر کنم این 4x4x همشون اسمن نوشتن چون اصلا فرقی با 16x16x نداره.

8. این کاربر از taghdirrr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

این مقاله را مطالعه کرده بودم اما اگر دقیق بنگرید هدف اصلی آن نمایش عملکرد خوب پلتفرم جدید اینتل در چینش های چندگانه گرافیک است نه بررسی پهنای باند PCI-e و عملکرد کارت های گرافیک مختلف در مسیرهای کوتاه و بلند آن.
    هرچند PCI-e2 حتا در مسیر 4X پهنای باند بالایی فراهم میکند اما عوامل دیگری همچون اتلاف ترافیک حین زمانبندی و ارتباط پروتکل، نرم افزار مورد استفاده و حافظه کارت گرافیک در عملکرد کل تاثیر گذار خاهند بود.
    بنده حدس میزنم کارت 6950 حدود 10 درصد کاهش کارایی روی مسیر 4x داشته باشد اما شما میتوانید میزان دقیقتر این عدد را با محدود کردن پین های کارت خود به تعداد مسیرهای 4x بیابید.
    بررسی زیر را هم مطالعه بفرمایید. یک عنوان بازی که اختلاف کارایی در آن ملموس تر است را اینجا قرار میدهم برای دوستانی که زمان مطالعه تمام تست ها را ندارند.

کد:

ممنون این تست ها رو هم بررسی کردم و تست های مفیدی بود اما اختلافشون با تست های تایمز بیشتر بود که کلا در این مورد گیج شدم
    حالا باید دید موقع خرید میشه مادربرد ازارک یا برند دیگه ای با قیمت مناسب تر گیر بیارم یا نه مجبورم به سمت ایسوس برم با قیمت بالاتر

به به میبینم تو هم دست به عوض کردن سیستم زدیا ناقلا .
    سلام خوبی دوست من
    بله دیگه Amd دست مارو تو پوست گردو گذاشت و اون طور که معلومه از راضی نبودن پرفورمنسشون تا حالا پردازنده هاش انفجار تکنولوژی نخواهد بود که صبر کنیم 3 ماه دیگه

خوب عزیز cpu که حرف نداره شدیدا توصیه میکنم بخرش و 2600k هم استفاده کردم هر دوتاشون تا 4.8 اور میشن البته با رم با باس 2000 در غیر اینطورت هر دو تا 4.5 با فن استوک اور میشن..
    بله قابلیت اورشون حرف نداره و این سری از پردازنده ها پتانسیل خوب برای اور دارن

در مورد مادربورد هم که انتخابتون خوبه البته 320 تومن میشه که یکم گرونه و میتونی دوروور 270 هم از برند گیگا پیدا کنی که من خیلی وقته قیمت دستم نیست ..
    p8p67 الان قیمتش 220 هستش .الان گیگا هم همین حدوداست . البته باید رو برد یه مقداری تجدید نظر کنم و ببینم انتخاب بهتری با هزینه مناسب تر گیر میارم یا نه

---------- Post added at 02:08 AM ---------- Previous post was at 02:05 AM ----------

4x
    از کلش هم زیاده
    مادربورد من 4x4x عمل میکنه اما با یه مادربورد دیگه هم امتحان کردم بگو یه فریم تو کرایسیس یا بازی مترو اضافه آورد من کل سیستممو بهت بدم.
    تا جایی که میدونم فکر کنم این 4x4x همشون اسمن نوشتن چون اصلا فرقی با 16x16x نداره.
    این هم یه موضوع بحث بر انگیزی شده .البته تو تست هاحد اکثر فریمی که با هم فرق بکنه تا 10% بوده و تو بعضی تست ها هم فرق خیلی کمی با هم داشتن

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

در مورد مادربورد بگم که اگه دلت میخاد دو سه سال آینده تک Gpu استفاده کنی همین مادربورد خوبه در غیر اینصورت به فکر 3 یا 4 cross sli باش.
    به نظر من کراس و sli ارزشش بیشتره البته یه پاور 150 تومنی 900 1000 وات بنداز راحت باهاش کار کن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه lovely_killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    GAMERS LAND

پيش فرض

سلام دوستان

من میخوام سیستمم رو ارتقاء بدم. فقط برای بازی و فیلم میخوام. لطفا با توجه به سیستمی که دارم, قطعاتی که باید تعویض بشه رو بهم پیشنهاد بدین. بودجه ام کمه ; تا 300.000 تومن

اگه بشه فقط میخوام رم و گرافیکم رو تعویض کنم.
    و یه سئوال دیگه ;
    رم من 2 تا 1G DDR2 هست که DUAL شده.با توجه به اینکه مادربوردم 4 تا جای رم داره میخوام اگه بشه
    DDR3 اضافه کنم. مشکلی پیش نمیاد؟

پیشاپیش از لطف دوستانی که راهنمایی میکنن, ممنون.

12. این کاربر از lovely_killer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من امروز رفتم بلاخره مادربرد گرفتم . بعد کلی صبر و بالا پایین کردن ازراک p67 extreme 4 رو خریدم البته سری B3 که گویا تازه وارد شده بود به قیمت 218 هزار تومان از خود فروشگاه شاب اونم عجله ای خریدم چون گفت 2 تا مونده که آخریش قسمت ما شد البته بازار باید باشه اما قیمتش بالاتر باید باشه. به نظر برد خوبی میاد و انتخاب خوبی بوده.
    حالا یه سوال از دوستان دارم :
    من تو memory support list ان مادربرد رو که می بینم بعضی جاها تو لاین oc تیک زده بعضی جاها نه
    این معنی چی میده ؟؟؟
    این هم لینک سایتش :
    کد:

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من امروز رفتم بلاخره مادربرد گرفتم . بعد کلی صبر و بالا پایین کردن ازراک p67 extreme 4 رو خریدم البته سری B3 که گویا تازه وارد شده بود به قیمت 218 هزار تومان از خود فروشگاه شاب اونم عجله ای خریدم چون گفت 2 تا مونده که آخریش قسمت ما شد البته بازار باید باشه اما قیمتش بالاتر باید باشه. به نظر برد خوبی میاد و انتخاب خوبی بوده.
    حالا یه سوال از دوستان دارم :
    من تو memory support list ان مادربرد رو که می بینم بعضی جاها تو لاین oc تیک زده بعضی جاها نه
    این معنی چی میده ؟؟؟
    این هم لینک سایتش :
    کد:
    مبارک باشه دوست عزیز بورد خوبیه.منظورش هم اینه که او ماژول ها که تیک داره قابلیت اور روی این بورد رو داره و اونای دیگه خیر.

15. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •