تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 29

نام تاپيک: آيا من هپاتيت ب دارم؟

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دکتر اگه سالم هستن پس چرا تو ازمایششون زده انتی بادی بر علیه هپاتیت ب وجود داره؟
    خوب دوست عزیز مساله همینه که آنتی بادی بر علیه هپاتیت B مثبت می باشد و این نشانه وجود ایمنی در بدن ایشون می باشد و نه وجود ویروس فعال . این آنتی بادی احتمالا در اثر تزریق واکنس مثبت شده است . برای تشخیص وجود بیماری هپاتیت B در یک فرد مثبت شدن آنتی ژن ضروری می باشد . ( البته این مساله برای تمام بیماری ها نمی باشد !!! )

2. 4 کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

خوب دوست عزیز مساله همینه که آنتی بادی بر علیه هپاتیت B مثبت می باشد و این نشانه وجود ایمنی در بدن ایشون می باشد و نه وجود ویروس فعال . این آنتی بادی احتمالا در اثر تزریق واکنس مثبت شده است . برای تشخیص وجود بیماری هپاتیت B در یک فرد مثبت شدن آنتی ژن ضروری می باشد . ( البته این مساله برای تمام بیماری ها نمی باشد !!! )
    من چند ماه پیش تست دادم با اینکه واکسن هپاتیت ب رو هم زدم اما آنتی بادی تو خونم نبود یه خورده عجیب نیست؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من چند ماه پیش تست دادم با اینکه واکسن هپاتیت ب رو هم زدم اما آنتی بادی تو خونم نبود یه خورده عجیب نیست؟
    گاهی اوقات پیش میاد که علیرغم تزریق واکنس سطح آنتی بادی به اندازه لازم بالا نمی رود . در این موارد تزریق مجدد واکسن توصیه می شود .

5. این کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hummer_1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

نه خودمو دار نزدم خارج از نوبت رفتم پيش دكتر و ايشون گفتن به خاطر تزريق واكسن آنتي كر خونم بالاس و هپاتيت ندارم در هر حال خيلي ممنون از كمكتون به ويژه آقاي morsadr ولي خانم مهرسا ٤ستون بدنم رو لرزونديا!!
    راستي اسيد اوريك بالا آهن پايين و اچ پيلوري فعال دارم و بايد كلي دارو بخورم:-(

7. 4 کاربر از hummer_1990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز FOURTH RETURN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جای زندگی

پيش فرض

نه خودمو دار نزدم خارج از نوبت رفتم پيش دكتر و ايشون گفتن به خاطر تزريق واكسن آنتي كر خونم بالاس و هپاتيت ندارم در هر حال خيلي ممنون از كمكتون به ويژه آقاي morsadr ولي خانم مهرسا ٤ستون بدنم رو لرزونديا!!
    راستی سعی کن اصلا از تیغ استفاده نکنی الان که ممنوعه تو آرایشگاهها اما حتی اگر تیغ نو هم جلوت باز کرد نذار بزنه چون دستگاه ممکنه آلوده باشه

9. این کاربر از FOURTH RETURN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ehsan_update's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Medical Laboratory

پيش فرض

راستی سعی کن اصلا از تیغ استفاده نکنی الان که ممنوعه تو آرایشگاهها اما حتی اگر تیغ نو هم جلوت باز کرد نذار بزنه چون دستگاه ممکنه آلوده باشه
    چه ربطی داشت!
    ه خودمو دار نزدم خارج از نوبت رفتم پيش دكتر و ايشون گفتن به خاطر تزريق واكسن آنتي كر خونم بالاس و هپاتيت ندارم در هر حال خيلي ممنون از كمكتون به ويژه آقاي morsadr ولي خانم مهرسا ٤ستون بدنم رو لرزونديا!!
    ضمن آهن پایین میتونه در اثر همون عفونت با هلیکوباکتر پیلوری ایجاد بشه و با درمان عفونت، فقر آهنت هم خوب میشه. نگران نباش، چند ماه اون داروهایی که براتون نوشته رو مصرف کنید خوب میشید حتما.

دوست من هپاتیت B اصلا از هیچ کدوم از این راههایی که گفتی منتقل نمیشه! از راه خون و مایعات ژنیتال منتقل میشه. خواهشا بیخودی وقتی راجع به چیزی اطلاعات صحیح ندارید نظر ندید!!!! مخصوصا تو این موارد!

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

دوست من هپاتیت B اصلا از هیچ کدوم از این راههایی که گفتی منتقل نمیشه! از راه خون و مایعات ژنیتال منتقل میشه. خواهشا بیخودی وقتی راجع به چیزی اطلاعات صحیح ندارید نظر ندید!!!! مخصوصا تو این موارد!
    عزیزم هپاتیت از راه لب گرفتن و بزاق دهن میتونه منتقل بشه

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

خیر عزیز این مطلب اثبات نشده است

آخر فروم باز faded's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خیر عزیز این مطلب اثبات نشده است
    ایا راه های انتقال هپاتیت B همان راه های انتقال ایدز نیستند؟ هپاتیت C به چه صورت است؟

پروفشنال ehsan_update's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Medical Laboratory

پيش فرض

تو همون پست گفتم اگه اطلاعات درست ندارید لطف کنید راجب این مسایل این طور با قطعیت نظر ندید!( با کمال احترام برای شما و همه دوستان که قصدتون کمک هست)
    ایا راه های انتقال هپاتیت B همان راه های انتقال ایدز نیستند؟ هپاتیت C به چه صورت است؟
    هپاتیت D,C ,B راه انتقالشون شبیه هم و تقریبا همون راههای انتقال ایدزه.
    ولی هپاتیت A , E از راه گوارشی انتقال پیدا میکنن:

منبع : فصل 35 کتاب میکروبیولوژی جاوتز
    اینم عکس از جدولش :

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •