تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 43

نام تاپيک: درخواست راهنمایی برای خرید لپ تاپ تا سقف 1.5 میلیون تومان

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouryakhan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوست عزیز 2 دوست اولی که راهنماییتون کردن نظرات خوبی دادن و نکته خیلی خوب دیگه این مدل هایی که معرفی کردن اینه که گرافیک هاشون 2 گیگ رم دارن که واسه نرم افزارهای گرافیکی واقعا بدرد بخوره
    گرافیگ گیم بدرد کاربرد ایشون نمیخوره یعنی تقریبا فرقی نداره که گراف 520 داشته باشن یا 540.
    پس میزان رم 1 یا 2 فرقی بحالشون نداره.چیزی که اهمیت داره رم سیستم هست و پردازنده.

آخر فروم باز Xilevens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

گرافیگ گیم بدرد کاربرد ایشون نمیخوره یعنی تقریبا فرقی نداره که گراف 520 داشته باشن یا 540.
    پس میزان رم 1 یا 2 فرقی بحالشون نداره.چیزی که اهمیت داره رم سیستم هست و پردازنده.
    دوست عزیز این سری GT هست و تخصصا گرافیک گیم نیست
    و برای مالتی مدیا بیشتر استفاده میشه
    بله فعلا شاید واسه کارای گرافیکی تفاوتی در سری 20 بودن یا 40 بودن نباشه اما حداکثر تا 2 سال آینده همینم یه عامل تعیین کننده میشه
    و مهمتر از همه مقدار رم گرافیک هست که گفتم بیشتر بازی به کمک نرم افزار ها میاد
    البته فعلا
    بله فعلا اهمیت با پردازنده و مقدار رم هست که مدلاهای معرفی شده همه دارای یک پردازنده و قابلیت ارتقا حافظه تا 8 گیگ رو هم دارن
    پس از این نظر جای نگرانی نیست

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوست عزیز این سری GT هست و تخصصا گرافیک گیم نیست
    و برای مالتی مدیا بیشتر استفاده میشه
    بله فعلا شاید واسه کارای گرافیکی تفاوتی در سری 20 بودن یا 40 بودن نباشه اما حداکثر تا 2 سال آینده همینم یه عامل تعیین کننده میشه
    و مهمتر از همه مقدار رم گرافیک هست که گفتم بیشتر بازی به کمک نرم افزار ها میاد
    البته فعلا
    بله فعلا اهمیت با پردازنده و مقدار رم هست که مدلاهای معرفی شده همه دارای یک پردازنده و قابلیت ارتقا حافظه تا 8 گیگ رو هم دارن
    پس از این نظر جای نگرانی نیست
    دوست عزیز 520 با 48 واحد پردازنده و نوع مهندسی ساختش یک گرافیک مالتی مدیا و تا حدود کمی گیم هست.
    540 هم با 96 واحد پردازنده گراف گیم و اختصاصا برای لپ تاپ طزاحی شده.
    و اینها هیچ ربطی به نرم افزارهایی مثه کتیا یا سالید ورک ندارن که گراف های رندرینگ نیاز دارن.شما کار گرافیکی رو با گیم یکی کردین!2 سال بعدو جی تی می تی اصلا ربطی به این نرم افزارها نداره!
    ملت رو گمراه نکنید
    Last edited by pouryakhan; 02-08-2011 at 10:43.

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوست عزیز 520 با 48 واحد پردازنده و نوع مهندسی ساختش یک گرافیک مالتی مدیا و تا حدود کمی گیم هست.
    540 هم با 96 واحد پردازنده گراف گیم و اختصاصا برای لپ تاپ طزاحی شده.
    و اینها هیچ ربطی به نرم افزارهایی مثه کتیا یا سالید ورک ندارن که گراف های رندرینگ نیاز دارن.شما کار گرافیکی رو با گیم یکی کردین!2 سال بعدو جی تی می تی اصلا ربطی به این نرم افزارها نداره!
    ملت رو گمراه نکنید
    دوست عزیز اگه این دو مدلی که شما میگید گرافیک گیم هستن پس AMD RADEON HD 6990M رو ساختن واسه تو ویترین
    چجور گرافیک گیمی هست این که کرایسس 2 رو با fps و کیفیت تصویر پایین اجرا میکنه؟
    اگه گرافیک گیم هست چرا روی هیچ یکی از لپ تاپ های سری گیم برندها نیست؟
    بله معلومه این گرافیگ ها متناسب با کار ایشون نیست چیزی روشنی هم هست
    نخیر من هم کار گرافیکی رو با گیم یکی نکردم
    گفتم چون دارن با این نرم افزارها کار میکنن بهتره از گرافیک کاردهایی استفاده کنن که 2 گیگ رم واقعی دارن چون رم بیشتر تاثیر داره تو نرم افزار گرافیکی بر عکس بازی ها که بیشتر قدرت پردازنده مهمه و رم اگه تا یه حدی بیشتر بشه اصلا تاثیری نداره
    لطفا درست پست ها رو بخونید

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوست عزیز اگه این دو مدلی که شما میگید گرافیک گیم هستن پس AMD RADEON HD 6990M رو ساختن واسه تو ویترین
    چجور گرافیک گیمی هست این که کرایسس 2 رو با fps و کیفیت تصویر پایین اجرا میکنه؟
    اگه گرافیک گیم هست چرا روی هیچ یکی از لپ تاپ های سری گیم برندها نیست؟
    بله معلومه این گرافیگ ها متناسب با کار ایشون نیست چیزی روشنی هم هست
    نخیر من هم کار گرافیکی رو با گیم یکی نکردم
    گفتم چون دارن با این نرم افزارها کار میکنن بهتره از گرافیک کاردهایی استفاده کنن که 2 گیگ رم واقعی دارن چون رم بیشتر تاثیر داره تو نرم افزار گرافیکی بر عکس بازی ها که بیشتر قدرت پردازنده مهمه و رم اگه تا یه حدی بیشتر بشه اصلا تاثیری نداره
    لطفا درست پست ها رو بخونید
    ببینین من اصلا حوصله جرو بحث و اثبات خودم رو ندارم.از صحبتهاتون مشخصه یه چیزایی میدونین ولی با هم قاطی کردین.

1. چه ربطی به 6990 داره؟یه اسم یاد گرفتیا 6990 یک گراف دسکتاپ هست و رو هیچ لپ تاپی نصب نمیشه ونخواهد شد.خودش قد نصفه یه لپ تاپه.ما درباره گراف لپ صحبت میکنیم.
    2. روی لپ تاپ هیچ وقت بازی سنگینی مثه کرایسیس و مترو معیار اندازه گیری نیست.چون از توان سخت افزاریشون خارجه.-بجز چند مدل محدود ویژه گیم-.هرچند 540 بازی سنگینه مترو رو با رکورد خوب 36 فریم در جزییات متوسط اجرا میکنه.
    3. ما داریم درباره لپ تاپ معمولی صحبت میکنیم.چکار به لپ گیم داریم.فک کنم عنوان تالار خانگی بود نه گیم.540 برای این دسته لپ ها گراف گیم محسوب میشه و کل عالم میدونن.96 واحد پردازنده برای اجرای مطلوب عموم بازی ها در رزولشن 1024x768 کافیه.اینکه شما هنوز از قابلیتش اطلاع ندارین سطح اگاهیتونو نشون میده.
    4. اقا ایشون چه گراف 310 داشته باشن با 1 گیگ یا 540 با 2 گیگ یه نتیجه رو تجربه میکنن.این صد بار.تازه تو گیم هم بعضی جاها میگفتن 540 1 با 2 فرقی در بازی نداره.مهم gpu هست.در کل شما هر وقت با این نرم افزارها کار کردید و از یک قطعه رندر گرفتید بعد با هم صحبت میکنیم.
    بعدم من گفتم چون این گراف ها گراف رندر نیستن و گراف گیم مالتی مدیان، پس دیگه فرقی نداره 1 گیگ باشه یا 2گیگ.چون روی کارشون تاثیر چندانی نداره.شما درست بخون تپلی.

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ببینین من اصلا حوصله جرو بحث و اثبات خودم رو ندارم.از صحبتهاتون مشخصه یه چیزایی میدونین ولی با هم قاطی کردین.

1. چه ربطی به 6990 داره؟یه اسم یاد گرفتیا 6990 یک گراف دسکتاپ هست و رو هیچ لپ تاپی نصب نمیشه ونخواهد شد.خودش قد نصفه یه لپ تاپه.ما درباره گراف لپ صحبت میکنیم.
    2. روی لپ تاپ هیچ وقت بازی سنگینی مثه کرایسیس و مترو معیار اندازه گیری نیست.چون از توان سخت افزاریشون خارجه.-بجز چند مدل محدود ویژه گیم-.هرچند 540 بازی سنگینه مترو رو با رکورد خوب 36 فریم در جزییات متوسط اجرا میکنه.
    3. ما داریم درباره لپ تاپ معمولی صحبت میکنیم.چکار به لپ گیم داریم.فک کنم عنوان تالار خانگی بود نه گیم.540 برای این دسته لپ ها گراف گیم محسوب میشه و کل عالم میدونن.96 واحد پردازنده برای اجرای مطلوب عموم بازی ها در رزولشن 1024x768 کافیه.اینکه شما هنوز از قابلیتش اطلاع ندارین سطح اگاهیتونو نشون میده.
    4. اقا ایشون چه گراف 310 داشته باشن با 1 گیگ یا 540 با 2 گیگ یه نتیجه رو تجربه میکنن.این صد بار.تازه تو گیم هم بعضی جاها میگفتن 540 1 با 2 فرقی در بازی نداره.مهم gpu هست.در کل شما هر وقت با این نرم افزارها کار کردید و از یک قطعه رندر گرفتید بعد با هم صحبت میکنیم.
    بعدم من گفتم چون این گراف ها گراف رندر نیستن و گراف گیم مالتی مدیان، پس دیگه فرقی نداره 1 گیگ باشه یا 2گیگ.چون روی کارشون تاثیر چندانی نداره.شما درست بخون تپلی.
    دوست عزی میگم درست نمیخونی واسه همینه

1 اولا به حرف M اخر اون مدل نگاه کن اون حرف اول کلمه موبایلیتی هست به معنای متحرک و قابل حمل و نقل و کلا سری های رادئون لپ تاپی یا اولشون مینویسه موبایلیتی یا آخرشون M میاد
    اینم از اسمی که ما یاد گرفتیم و شما اصلا نمیدونستی چی هست

2 معیار اندازه گیری واسه یه کارت گرافیک اجرای گیم با کیفیت بالا در ابعاد خاص با یک سری fps قابل تعریف هست اگه این گرافیکی که شما میگید این توانایی رو نداره گرافیک پس واسه گیم نیست حالا چه پی سی باشه چه لپ تاپ
    به من چه لپ تاپ چجوری هست یا نیست من در مورد گرافیک بحث کردم

3 اگه واسه شما 540 گرافیک گیم هست واستون کافیه شما میتونید تو همون فضا بمونید
    در ضمن من در مورد گیم اصلا صحبت نکردم بحث من رم کارت گرافیک بود

4 اینکه 310 با 540 در نرم افزارها تفاوتی ایجاد نمیکنه نظر شماست و نظر من اینه که تفاوت ایجاد میکنه اما نه به اندازه ای که پردازنده میتونه مهم باشه

آخر سر هم بگم اگر واقعا حرفی دارید با اطلاعاتتون بیاید و بخواید بقیه رو راهنمایی کنید
    نه با یک سری بازی با کلمات بخواید بقیه رو پست نشون بدید
    دیگه هم این بحث رو ادامه نمیدم چون واقعا فهمیدم اصلا قصد خیری ندارید

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

1. یک مورد لپ با گراف 6990 مثال بزنید
    2. شما مورد 2 و3 رو خوب مطالعه نکردین.معیار سنجش گراف دسکتاپ با لپ یکی نیست.اشتباه شما اینکه شرایط این دو تا گرافو یکی میدونین.بعدم در مورد لپ بحث میکنیم نه پی سی چطور به لپ کاری ندارین؟ضایعست فهمیدین منظورمو ولی خیلی تابلو با گفتن به من چه پیچوندین!
    3. شما اگه به 10 ها مورد ریویو از نوت بوک چک رجوع کنید میبینید که در قسمت گراف لپ تاپ از 540 بعنوان گراف خوب یاد شده و یجورایی معیار مقایست و گراف لپ با اون مقایسه شده و دیگه نیازی به تحلیل های فضایی من ندارین!
    در کل انگار نخواستین مطالب رو صادقانه بخونین.
    بعدهم شما در پست های قبلی از نظرها با عنوان مسخره یاد کردین.پس باید انتظار چنین ادبیاتی رو داشته باشین.

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

1. یک مورد لپ با گراف 6990 مثال بزنید
    2. شما مورد 2 و3 رو خوب مطالعه نکردین.معیار سنجش گراف دسکتاپ با لپ یکی نیست.اشتباه شما اینکه شرایط این دو تا گرافو یکی میدونین.بعدم در مورد لپ بحث میکنیم نه پی سی چطور به لپ کاری ندارین؟ضایعست فهمیدین منظورمو ولی خیلی تابلو با گفتن به من چه پیچوندین!
    3. شما اگه به 10 ها مورد ریویو از نوت بوک چک رجوع کنید میبینید که در قسمت گراف لپ تاپ از 540 بعنوان گراف خوب یاد شده و یجورایی معیار مقایست و گراف لپ با اون مقایسه شده و دیگه نیازی به تحلیل های فضایی من ندارین!
    در کل انگار نخواستین مطالب رو صادقانه بخونین.
    بعدهم شما در پست های قبلی از نظرها با عنوان مسخره یاد کردین.پس باید انتظار چنین ادبیاتی رو داشته باشین.
    جواب سوال 1 با اینکه این مدل گرافیک 1 ماه راهی بازار شده اما اینم لپ تاپش
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    قسمت tech specs رو ببینید متوجه میشید تازه کراسفایر هم میکنه 580 هم دارن
    کلا غولیه

2 بله معیار سنجش گرافیک دسکتاپ و لپ تاپ یکی نیست ولی معیار سنجش مناسب بودن یک گرافیک گیم یکی هست
    من گفتم به لپ تاپ کاری ندارم منظورم اینه این چه رو لپ تاپ باشه چه رو آتاری دستی باید بتونه یه سری شرایط رو فراهم کنه واسه گیم که 540 در این شرایط نیست
    و همونطوری هم که میبینید رو هیچ سری گیمی نمیبندن

3 فرق هست بین گرافیک خوب و عالی
    کسی منکر خوب بودت 540 نشد ولی این گرافیک مخصوص گیم نیست
    تو همون نوت بوک چک 540 رو جزو کلاس دوم گرافیک ها دسته بندی کرده
    این از نظر شما چه معنی داره؟

در ضمن یه جایی قبل از اون پستتون به من نشون بدید که من گفتم نظر شما مسخره هست
    در ضمن مسخره کردن دیگران بی شعوری من رو نشون میده ولی من هیچوقت قصد توهین یا جسارت به کسی رو نداشتم و ندارم و همینجا ازتون عذر میخوام
    موفق باشید

9. این کاربر از Xilevens بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

خوب.حالا یک نکته یعنی واقعا alienware رو با 5.4 کیلو لپ تاپ میدونین؟این با گفته خودتون هم تناقض داره:

اون حرف اول کلمه موبایلیتی هست به معنای متحرک و قابل حمل و نقل
    دلیل اینکه گفتم در لپ تاپ استفاده نمیشه بخاطر سایزش و نیازش به سیستم کولینگ سنگین و عظیمیه که میبینین چقدر باعث افزایش وزن شده.
    این یک سیستم دسکتاپ هست نه یک لپ تاپ همراه.اصلا 5.4 کیلو با اصل اول و دلیل اختراع لپ تاپ که همون قابل حمل بودن در تناقضه.
    حالا مقایسه کنید این رو با گرافی مثل 540 یا 550 متوجه ارزش اونها میشید.چون یک تعادلی بین کارایی و وزن کم وسیستم کولینگ ساده و مصرف کم باطری ایجاد کردن بدون اینکه در تعریف لپ تاپ مشکلی پیش بیاد.حالا فهمیدید چرا میگم 540 گراف ایده الی هست؟
    وقتی رسیدن به این شرایط ایده ال و رعایت وزن مناسب اینقدر سخته 540 این وسط یه نعمتی حساب میشه واسه بازی روی لپ خانگی.
    تو همون نوت بوک چک 540 رو جزو کلاس دوم گرافیک ها دسته بندی کرده
    این از نظر شما چه معنی داره؟
    منکه گفتم عزیزم اینجا بحث لپ تاپ خانگیه نه گیم.گراف کلاس دو برای ایندسته لپ ها گراف گیم محسوب میشه تازه زیادشونم هست.کاربران این لپ ها که گیمر حرفه ای نیستن.دیگه مطالب داره تکراری میشه.به پست های قبل رجوع کنید.

در ضمن یه جایی قبل از اون پستتون به من نشون بدید که من گفتم نظر شما مسخره هست
    کد:
    Last edited by pouryakhan; 03-08-2011 at 07:14.

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

خوب.حالا یک نکته یعنی واقعا alienware رو با 5.4 کیلو لپ تاپ میدونین؟این با گفته خودتون هم تناقض داره:

دلیل اینکه گفتم در لپ تاپ استفاده نمیشه بخاطر سایزش و نیازش به سیستم کولینگ سنگین و عظیمیه که میبینین چقدر باعث افزایش وزن شده.
    این یک سیستم دسکتاپ هست نه یک لپ تاپ همراه.اصلا 5.4 کیلو با اصل اول و دلیل اختراع لپ تاپ که همون قابل حمل بودن در تناقضه.
    حالا مقایسه کنید این رو با گرافی مثل 540 یا 550 متوجه ارزش اونها میشید.چون یک تعادلی بین کارایی و وزن کم وسیستم کولینگ ساده و مصرف کم باطری ایجاد کردن بدون اینکه در تعریف لپ تاپ مشکلی پیش بیاد.حالا فهمیدید چرا میگم 540 گراف ایده الی هست؟
    وقتی رسیدن به این شرایط ایده ال و رعایت وزن مناسب اینقدر سخته 540 این وسط یه نعمتی حساب میشه واسه بازی روی لپ خانگی.
    منکه گفتم عزیزم اینجا بحث لپ تاپ خانگیه نه گیم.گراف کلاس دو برای ایندسته لپ ها گراف گیم محسوب میشه تازه زیادشونم هست.کاربران این لپ ها که گیمر حرفه ای نیستن.دیگه مطالب داره تکراری میشه.به پست های قبل رجوع کنید.

کد:
    دوست عزیز پس از نظر شما محصولات GMC دیگه خودرو نیستن بلکه تانک هستن چون خیلی بزرگ و سنگینن؟
    دلیل سنگین بودنش هم فقط گرافیک نیست این مدل ها 3-4 تا فن سنگین دارن مانیتورش هم 18.4 هست و این طبیعی هست همچین وزنی رو داشته باشه نخیر دسکتاپ نیست و لپ تاپ هست و معروفا به Desktop replacement من نخواستم بیام اینجا بگم این لپ تاپه یا نیست اومدم نشون بدم 6990 لپ تاپی هم داریم اینم نمونش
    فکر کنم رو یکی از مدل های سیجر هم باشه این گرافیک
    حالا شما میخوای بگی این مدل چون وزنش زیاده دسکتاپ هست بحث دیگست ولی این گرافیک لپ تاپی هست
    تعادل و کارایی 540 واسه مالتی مدیا هست نه واسه گیم
    مشکلش هم اینه که فریم لازم رو نمیده واسه بازی
    وزنشم کم نیست اگه به نسبت اندازه صفحه لپ تاپ ها بگیرید تقریبا یکی در میاد

در ضمن لینکی که دادید مربوط به این تاپیک نیست واسه یه جای دیگست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •