نوشته شده توسط Mr.Mohamad
خوب دوست عزیز اگر می شناسد درایوتون را چک سطحی کنید با دستورات پست قبلی ممکنه یک ساعت طول بکشه امیدوارم که درست بشه
نوشته شده توسط Mr.Mohamad
خوب دوست عزیز اگر می شناسد درایوتون را چک سطحی کنید با دستورات پست قبلی ممکنه یک ساعت طول بکشه امیدوارم که درست بشه
سلام
يه بار كه من داشتم با partition magic اندازه پارتيشن هامو تغيير ميدادم ؛ كامپيوتر هنگ كرد و مجبور
شدم restart كنم
بعدش يك قسمت از هاردم از ديد ویندوز مخفی شد
partition magic نشون میداد که اون قسمت با فرمت PQRP هنوز رو هاردم هست ولي نميتونم تغييرش بدم
file system يه قسمت از hard تغيير كرده و شده بود PQRP
باور نميكنيد اگه بگم PTedit به چه راحتي اونو به FAT32 تغيير داد !
اول يه جدول اومد كه مشخصات همه درايو ها رو ميشد توش پيدا کرد
بعد (pqrp = 3c) رو به fat32 تغيير دادم و save كردم.
بعدشم restart - به همين راحتي !!
لعنت به این پارتیشن مجیک که بیخودی اسم در کرده من هم یک بار اطلاعات هاردم به خاطر همین نرم افزار بیخود از بین رفت بعد از تغییر دادن اندازه دیگه درایو باز نمیشد
پیشنهاد میکنم از برنامه acronis disk director استفاده کنید دیگه این مشکلها براتون پیش نیاد
نوشته شده توسط sia_fozool
سيا منم دقيقا همين مشكلو دارم اين نرم افزاره كه اسمشو گفتي تو يكي از فايلاي پارتيشن مجيك بود اجراش كردم ولي ازش سر در نياوردم منم يه درايو تقريبا 30 گيگيم كه اكثر اطلاعاتش فيلم و فايلاي تصويري بود دقيقا همونطوري مثل مال تو كله گچي شده اگه حال و حولت بهت اجازه داد يه راهنمايي بكن اين مشكلرو فيتيلش كنيم
بچه هاي ديگه هم اگه ميدونن اولا خوش به حالشون كه ميدونن ثانيا خوش به حال من كه ميخوايد يه هلي به اين ماشين مخ ما بديد روشنش كنيد كه اين مشكلو زير چرخاي ژيانمون له و لوردش كنيم بدجوري
با ما به از اين باشيد كه الان هستيد
بميريد بميريد
از اين عشق بميريد
در اين عشق چو مرديد
همه روح پذيريد
مولانا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)