اره يكي روش داره↳توي سايت خودش ديدم زده بود 80 دلار
اره يكي روش داره↳توي سايت خودش ديدم زده بود 80 دلار
میگم این چطوره؟
کسی قیمت اینو داره:
Asus G73SW
اینم یه چیز توی این مایه هاست
این مدل ایسوس خیلی قویتر از اچ پی هست.
البته SW رو تو ایران ندیدم.
JW هست که اونم حدود 2.300 هست.
داداش
Envy 17 3D با CPU Sandy تولید شده و پارت خاورمیانش 2 ترا هارد داره و هنوز وارد ایران نشده...........................تو پایتخت سه تا مغازه با مدلی که خودت گفتی داشت من پرسیدم ....مدل خوب و شاخی هست اگه لپ تاپ خفن و کاری میخواید HP EliteBook Work Station خیلی مدل محشری هست
این CPU Sandy چنده؟
این HP EliteBook Work Station چنده ؟
.
.
.
.نسل جدید CPU های اینتل هستش...
.
.
.
.
از 1.850.000 شروع میشه HP Eliteworkstation
sسری Envy رو میدونم خیلی خوبه
این سری Elite روهم تعریفشو شنیدم
این Elite Workstation بهتر از Envy 17-3Dهست?
نظرم روی Y570 هم هست ولی هفته پیش توی آمریکا هم نتونستم پیداش کنم
سلام من چند ماهیه که دارم دنبال یک لپ تاپ خوب می گردم وازهی ی لپ تاپ ها وبرندها به نظرم دل ازهمه ارزان تروپرعمرتروبهتراست واز دل هم سری xps از همه بهتر است ومن ازبین لپ تاپ های سه بعدی xps 17 3d را توصیه می کنم البته من خودم اگه پیداکنم می خرم چون تو ایران نیست ورم آن از4 تا 16 گیگ وگرافیک آن از1 تا 3 گیگ جیفورس است ومیتوانید آنرا از سایت دل ببینید وگرافیک nvidia 3d هم دارد که برای بازی وفیلم سه بعدی خیلی عالی است ویک لپ تاپ کامل است اگر کسی پیدا کرد به منم بگه لطفا چون من خیلی دوست دارم و hp envy 17 3d خیلی برای بازی جالب نیست چون nvidia 3d ندارد ویک چیز دیگر دارد که کارکرن با آن کمی سخت است ودر کل به نظر من دل از اچ پی بهتره
در ضمن حتما از فن در زیر لپ تاپ برای خنک نگهداشتن آن استفاده کنید واگر سوالی راجب موبایل هم داشتید بگید
چند ماه ؟
من همون هفته اول فهمیدم که Hp از Dell خیلی بهتره و همچنین سری XPS خیلی مشکل دارن مثلا چیپست گرافیکیش.....که همه میدونن ، از تعمیر گاهها سوال کنید نه از فروشنده ها و حرف های مردم !!
Envy 17-3D مگه میشه Nvidia 3D نداشته باشه؟ جایی هست که اینو نوشته باشه منم ببینم؟
موبایل؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)