ببخشید پاورم ACEBEL 660W ACTIVE PFC سری معمولیش چند ماه پیش 130 خریدم کانکتوراش کامله 4PIN داره 6 و 12 هم داره
ببخشید پاورم ACEBEL 660W ACTIVE PFC سری معمولیش چند ماه پیش 130 خریدم کانکتوراش کامله 4PIN داره 6 و 12 هم داره
شما آخرین نسخه ی forceware رو از سایت انویدیا دانلود و نصب کردین؟! کانکتور های برق رو هم وصل کردین دیگه؟
یه سیستم بود با چیپی شبیه این .... p31 بود. روش گرافیک 9500 بود کارشو میکرد فقط کم فریم میداد اومدیم 5670 انداختیم روش بدتر شد یعنی تو گیم تیکه تیکه میشد ! اومدیم برد رو با P5P41TLE عوض کردیم مشکل حل شد ..... خب شما بگو اگه از چیپ نبوده پس از چی بوده؟
همه چیز وصله دوست عزیز کانکتورا که وصل نباشه تصویر نداریم ولی نسخه forceware نه نصب نکردم من درایور های روی cd رو نصب کردم البته همه windows update رو ریختم و بایوس مادربورد رو هم update کردم البته منم با amd system موافقم ولی سوال من اینه چرا مادربوردی که خوب نمیتونه این کارتو ساپورت کنه باید به مادربورد بخوره و اینکه چرا تو این زمینه محدودیت ایجاد نشده البته همونطور که AMD سیستم گفت کارت قبلی من RADEON 5770 بود و راحت باهاش کار می کردم خواستم کارتی بخرم که توی افکت ها قوی تر باشه یعنی همون SHADER وگرنه حافظه 5770 از این کارت بیشتره اگر نظر شما هم مادربورد باشه من چه MAIN و رمی بگیرم دوستان خیلی اذیتتون کردم شرمنده ایشالا جبران کنم
صحبتی که دوستمون فرمودن ، تجربی هست برای همین در مورد چیزی که نه دیدمش و نه می تونم درکش کنم صحبت نمی کنم. کاری به چیپ p31 ندارم . ولی p35 ، دارای 16 لنز از نوع 1.1 برای pci-e 16x هست و همچنین با پشتیبانی از ddr2 1066 در حالت دو کاناله ، نباید محدودیتی برای این کارت ایجاد کنه . مگر این که مشکل خاصی باشه.. (خودم هنوز هم مادربردی مبتنی بر p45 که یک نسل بالاتر از p35 هست دارم ، تفاوت این دو چیپ بسیار کم هست و خیلی راحت دارم ازش استفاده می کنم و با کارت 5850 خیلی راحت دارم کار می کنم . )
کلأ درایو کارت های گرافیکی خیلی مهم هستند!! شما چک کندی که کدوم نسخه ی forceware نصب هست .
اگه در هر صورت تصمیم به ارتقا گرفتین ، توصیه می کنم که رم ، مادربرد و پردازنده رو با هم عوض کنید . چون برای استفاه از 100% از کارت گرافیکتون به یک پردازنده ی 4 هسته ای مرغوب نیازمندین.
Last edited by alborz_k; 31-05-2011 at 21:02.
سلام دوست من گرافیک ایشون turbo cache نیست
Last edited by mehrdad mm; 31-05-2011 at 21:06.
هیچ فرقی نمی کنه ، کلأ کارت های گرافیکی از بخش از حاظفه ی اصلی سیستم برای پردازش گرافیکیشون استفاده می کنند . دلیلش هم کم بودن حاظفه ی گرافیکی برای کل داده ها هست . یکی از وظایف اصلی درایو کارت های گرافیکی هم مدیریت این حافظه هست تا کارت گرافیکی به بیشترین راندمانش برسه . پس طبیعی هست که وقتی حجم حافظه کم باشه ، محدودیت ایجاد می شه .
شما در ویندوز 7 ، کافیه که system information رو باز کنید ، در بخش گرافیک ، میزان حافظه اختصاصی و حاظفه ی مشترک با سیستم رو نوشته (برای 4850 ، باید حدود 1 گیگ باشه و کل حافظه ی گرافیکی 1500 مگ باشه..)
با تشکر از توضیحات تخصصی شما NVIDIA.ForceWare.261.00 این نسخه بود که امروز دانلود کردم البته ورژن های جدیدش بود که سایت انویدیا اجازه دانلود نداد یعنی بسته شده من این درایور رو از سایت های فارسی دانلود کردم به نظر من یه جا یه چیز دیگه مشکل سازه چون تو کار های عادی داخل ویندوز هنگام وصل شدن به ایترنت هنگام login شدن یه گیری تو سیستمم وجود داره بعد از چند دقیقه standby موندن هم سیستمم گیر میکنه البته یه چیزی هم هست یادم رفت بگم من وقتی میخواستم cpu رو وصل کنم هواسم نبود و یکی از سوزن هایی که روی سوکت مادربورد هست یعنی جایی که cpu روش قرار میگره رو کج کردم البته سریعا با یه سوزن به حالت اول برگردوندم و کامپیوتر راه اندازی کردم یه مسئله دیگه که می تونه کمک کنه این که من رمم تو حالت 1066 میزارم ولی 800 میشناسه وقتی هم که timing میزارم رو 5 بالا نمیاد یعنی به رم ربتی نداره ؟
خیلی استفاده کردم منتظر مطالب سودمندتون هستم
منظورتون adapter ram اگه اینه نوشته 1g
بچه ها یه چیز جدید اصلا توجه نکرده بودم دمای cpu در حالت عادی در ویندوز تا 67 درجه میاد این طبیعیه عکسش می زارم در ضمن فک کنم cooler cpu اصلا خوب نباشه یعنی خوب جا نخورده نظرتون چیه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)