اصلا چرا اذیتتون کنم؟اینم لینک بازی و تم و نرم افزار مخصوص 3250 داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا همچین چیزی نیست.شما اگه یه سری به سایت gsmarena و مقاله مربوطه در مورد n71 بزنید کاملا نظرتون عوض میشه.این گوشی واقعا گوشی خوبیه و تنها ایرادش اینه که یه کم بزرگ و حجیم که اینم سلیقه ای هست.من به شخصه اینجور گوشی ها رو دوست دارم.نوشته شده توسط apoosh
اگر شما کمی دقت میکردید متوجه میشدید که آن حرف را من در مورد 3250 نزدمنوشته شده توسط aeed$
در مورد برنامه هایی هم که گذاشتید خیلی ممنون،حضور شما میتونه این تاپیک را پررونق تر کنه
مطمئنا نظر شما به عنوان شخصی که از این گوشی استفاده میکنه میتونه صحیحتر باشه،اگر برنامه یا بازی ای هم برای سری 9.1 دارید خوشحال میشم که در این تاپیک قرار بدهیدنوشته شده توسط Mohammad
با تشکر![]()
بیا غسه نخور اینم تنها سایت باهالش دعاشا به من بکنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سایت که جدید نیست،خیلی وقته میشناسمش،دنبال برنامه های بهتر هستم،در ضمن من غسه!!!! نمیخورم،اگر هم ناراحت باشم غصه میخورم! خیلی باهالی!!!یعنی باحالی!(شوخی)
Last edited by apoosh; 25-06-2006 at 14:48.
اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای 3250...تقدیم به دوستان.
مطمئنی؟![]()
اینم یه بازی ورق به نام Mau Mau
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)