جامپرشما وقتی اون قسمت بغل باطری قراردادین وقتی کیس به برق هستش و خاموشه بعد ازپنج ثانیه بردارین برگردونید جامپر سرجاش ازهمونجایی که برداشتین بعدش کیس روشن کنید.
جامپرشما وقتی اون قسمت بغل باطری قراردادین وقتی کیس به برق هستش و خاموشه بعد ازپنج ثانیه بردارین برگردونید جامپر سرجاش ازهمونجایی که برداشتین بعدش کیس روشن کنید.
فکر نکنم مشکل از بایوس بشه
شما بعد از اینکه گرافیک رو درآوردید این اتفاق افتاده
اگه گرافیک سالم باشه یا اسلات pci express کثیفه و باید تمیز بشه یا کلا مشکل از اسلات هست و خراب شده
اقا من اینکارو کردم باتریو برعکس کردم سیم پاورو زدم به برق بعد 5 دقیقه دوباره روشن کردم نشد(فقط سیم پاور رو زدم به برق روشن نکردم مادربردو)
یبار هم پین اتصال cmos رو زدم و چند ثتنیه سیستمو روشن کردم بازم نشد
چکار کنم؟
اگرمین شما دو تا اسلات pci واسه گرافیک داره اون یکی رو هم امتحان کنید. احتمال میدم اسلات گرافیک موردداره شده.
من یبار وقتی روشن بود جامپر رو جا زدم .شامل گارانتی میشه؟
برای منم این مشکل قبلا پیش امده
اول وایسا اساتید این روش منو تایید کنن که به سیستم صدمه نزنه ولی برای من جواب داد
به نظر اساتید این کار خطر نداره ؟؟؟
سیستم رو از برق خارج کن برق رو از تو پاور تخلیه کن سیستم رو از هم جدا کن مطمئن شو جایی از قطعه ها روغنی نشده باشه
بعد با اسپری مخصوص تمیز کردن بردن قطعات الکترونیکی (اسمش رو یادم نیست) و با یک مسواک خیلی نرم هم سلات ها و هم لبه (سوکت) قطعات رو تمیز کن
بعد وایسا کاملا اسپری از روی سوکت و اسلات ها بره که اتصال کوتاه نکنه
حرف شما درسته منم حرف شما رو زدم ولی به نظر من با بولور تمیز کنه
اخه مگه میشه یدفه کثیف شده باشه-داشت کار میکرد البته من کارت گرافیکو روغن کاری کردم شاید اسلتش کمی چرب شده بود شاید ولی اگه چرب هم بشه مگه نباید روشن کنه و نشون بده
ممکنه خاک گرفته باشه
راستی قبل از روش بالا با فشار هوا تمیز کن شاید خاک گرفته باشه
دوست عزیز
عنوان تاپیک باید به خودی خود نشانگر محتوا و گفتگوی های تاپیک باشد . لطفا در هنگام ایجاد تاپیک به این نکته توجه کنید تا تاپیک شما بیشتر مورد توجه سایر کاربران قرار گیرد . از ایجاد تاپیک هایی با عناوین : کمک ، کمک فوری ، خیلی مهم و سایر عناوین عمومی جدا خودداری کنید ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)