ممنون بابت تاپیک
یکی توضیح میده سبکدقیقا یعنی چه جوریاست ؟!Third-person Adventure![]()
ممنون بابت تاپیک
یکی توضیح میده سبکدقیقا یعنی چه جوریاست ؟!Third-person Adventure![]()
دقیقا باید پست اول تاپیک رو یکمی بیشتر بخونیدقیقا یعنی چه جوریاست ؟!![]()
Point-And-Click یعنی بازی های به صورت اشاره و کلیک که بهترین مثال برای اون سایبریا هستش...
این سبکو من خیلی دوس دارم و کاری ندارم الان عصر کدوم سبکا ست و این سبک قدیمی پی سی هم هنوز زنده ست...
فقط امیدوارم بازی خوبی بشه و نا امید کننده نباشه...
به نظر من اصلا بازی خوبی نمیشه.........این سبکو من خیلی دوس دارم و کاری ندارم الان عصر کدوم سبکا ست و این سبک قدیمی پی سی هم هنوز زنده ست...
فقط امیدوارم بازی خوبی بشه و نا امید کننده نباشه...
موقع حل معماها و از اینجور چیزا ممکنه بازی خوب باشه ولی پارک اینا پر دایناسور وحشیه که مثلا میخوان بکشنت و از اینجور چیزا که سبک بازی مناسب نیستش برا اینجور چیزا.............
بازی یه چیزی میشد تو مایه های Dino Crisis جالب میشد.........
Last edited by Leon-117; 29-05-2011 at 09:57.
آره. باید یکم جنبه ی اکشن هم به بازی می دادن. آخه این طوری 90 درصد بازی معمایی میشه.
خب بازی سبکش اینجوریه و هیچ بازیی در سبک ماجرایی اشاره و کلیک قسمت اکشنی نداره!
لیست بازی های شرکت سازنده بازی رو هم یه نگاه بندازیم اکثر بازی های اون در همین سبکن
آخرین بازی اون هم Hector: Badge of Carnage بوده که یه ماه پیش منتشر شده و امتیاز های خوبی گرفته از جمله 8 از گیم اسپات... اینو تازه گرفتم به نظرم بازی خیلی خوبیه... اگه این Jurassic Park هم یه چیزی شبیه اون بشه حتما بازی موفقی خواهد بود...
خوب ما که نمیگیم این سبک بده!خب بازی سبکش اینجوریه و هیچ بازیی در سبک ماجرایی اشاره و کلیک قسمت اکشنی نداره!
لیست بازی های شرکت سازنده بازی رو هم یه نگاه بندازیم اکثر بازی های اون در همین سبکن
آخرین بازی اون هم Hector: Badge of Carnage بوده که یه ماه پیش منتشر شده و امتیاز های خوبی گرفته از جمله 8 از گیم اسپات... اینو تازه گرفتم به نظرم بازی خیلی خوبیه... اگه این Jurassic Park هم یه چیزی شبیه اون بشه حتما بازی موفقی خواهد بود...
کلا محیط بازی به سبکش نمیخوره به نظرم...........
HD
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
SD
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يه هفته نشد ولي خوب ديگه!
جديدا من به Telltale دارم علاقه مند ميشم و چند روزي ميشه اپيزود اول Back to the Future رو گرفتم و دارم بازيش ميكنم. منتظر اين بازي Telltale و مخصوصا The Walking Dead هم هستم.
ته دلمم ميخوام سام و مكس رو هم بازي كنم ولي حيف كه بايد موكولش كنم براي چندين ماه بعد!
حسین سرنوشت این نسخه معلوم نیست چی میشه! شاید Telltale اولین شکستشو تو بازی سازی بخوره و یه بازی بد بده!
شایدم این اتفاقات نیفته و شاهد یه بازی خوب باشیم!
راستی حتما Hector: Badge of Carnage رو هم امتحان کن، همین چند روز پیش اپیزود دومش هم اومد!
............................
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)