اون رم تریپل است شما بهتره دوال استفاده کنین از نظر کیفیت هم corsair جز حرفه ای ترین هاست ولی توی پرفرمنس تاثیری نداره و فرقی نمیکنه از چه برندی باشه.
اون رم تریپل است شما بهتره دوال استفاده کنین از نظر کیفیت هم corsair جز حرفه ای ترین هاست ولی توی پرفرمنس تاثیری نداره و فرقی نمیکنه از چه برندی باشه.
مدل msi تو بازار کمه سخت گیر میاد اگه تونستید پیدا کنید که هیچ ولی اگه نتونستید این رو بگیرید asus p8p67
درمورد ssd هم حجمش کمه بهرته این مدل رو بگیرید adata 64 GB یا ocz vertex 2 50GB قیمتشون 160 تومانه
پاور روه هم به نظر من یه خورده بالا تر بگیرید که اگه خواستی یدونه هاردو رم و odd بهش اضافه کنی کم نیاره با اجازه آقای پاسارگارد 635 گرین به نظرم خوبه باقیمت 108
نظر شما راجع به هارد های اکسترنال که شبکه هم میشوند (network storage) چیه؟
خوبه واسه 3 تا کامپیوتر توی یک دفتر معماری از اون استفاده کرد و دیگه کامپیوتر ها فقط هارد ssd 64 داشته باشن؟
منظورم از ایناس:
![]()
نه هاردهای اکسترنال از هار های اینترنال سرعتشون کمتره (به خاطر نحوه نصبشون)
دوستان عزیز
امروز برای خرید سیستم پیشنهادی رفتم ولی متاسفانه قیمت ها بالاتر از پیشنهاد های مطرح شده بود
کجا رو برای خرید پسشنهاد میکنید؟
---------- Post added at 06:30 PM ---------- Previous post was at 06:30 PM ----------
دوستان عزیز
امروز برای خرید سیستم پیشنهادی رفتم ولی متاسفانه قیمت ها بالاتر از پیشنهاد های مطرح شده بود
کجا رو برای خرید پسشنهاد میکنید؟
قیمتهایی که داده میشه تقریبا برای هر کدوم باید از تمام فروشگاها قیمت بگیری تا بهترین قیمتو پیدا کنین و مسلما قیمتهای اینجا دقیق نیست.
اگه بخوام قیمت رو یک پله کم کنم سی پی یو رو i5 2500 k کنم خوبه؟ یا کارت گرافیکو؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)