چی چی میشن؟ ؟؟؟؟چی هست این؟ بله قطعا n بهتره اما من مشکلم با اشکالات و ظاهر n53 هست وگرنه شک نمیکردم.
حالا اصلا فک می کنین asus یه مدلn بزنه که این مشکلاتش نداشته باشه؟ مثلا تا 1 ماه 1.5 دیگه؟
چی چی میشن؟ ؟؟؟؟چی هست این؟ بله قطعا n بهتره اما من مشکلم با اشکالات و ظاهر n53 هست وگرنه شک نمیکردم.
حالا اصلا فک می کنین asus یه مدلn بزنه که این مشکلاتش نداشته باشه؟ مثلا تا 1 ماه 1.5 دیگه؟
دیس کانتینیو یعنی دیگه تولید نمیشه...
حالا چند تا مشکل از مشکلات N53بگید ما هم بدونیم والا هر مشتری که N53 برده راضی بوده
درضمن از مشاره ASUS می تونی بپرسی
دوست عزيز كي گفته ديس كانتينيو ميشه؟؟!! چرا اطلاعات غلط ميديد ؟؟ كا 53 از ان 53 خيلي خيلي بهرته بريد اين ريويو رو بخونيد بعد تازه متوجه ميشيد من چي ميگم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دو گيگ گرافيك هم داره و مطلوبيتش 91% هستش
اينم در مورد اس ان 53 اس ان
اين هم دو گيگ گرافيك داره و همينطور گرافيكش كمي قويتره اما از نظر مطلوبيت 81% هستشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس عقل و منطق كا 53 رو ترجيح ميده به ان 53 اس ان ( قيمت مناسبتر و كارايي بهتر)
در مورد اس وي هم اين ريويو هستش:
كه اين يكي از اون يكي بدتره 78% !!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان کسی نیست که چند ماهی کار کرده باشه و بتونه خوب راهنوایی کنه؟؟؟؟
سلام دوستان من یک هفته ای میشه که کا53 رو برداشتم از لحاظ طراحی ظاهری مخصوصا قاب ال سی دی خیلی شبیه لپ تاپ های سونی هستش من بازی PES2011 روش نصب کردم ولی نمیتونم رو کیفیت High بازی کنم چون در قسمت Specifications جلوی GPU نوشته Intel یعنی گرافیک اولی رو میشناسه و نمیشه رو nVedia 540 mسویچ کرد لپ تاپ های جدید همه دو تا گرافیک دارن برای استفاده بهینه از باطری، من تا 3.5 ساعت هم با با طری کار کردم اگه تنظیمات رو رو حالت Save Battry بزاری حتی بیشتر هم میتونی کار کنی خیلی راضی ام تنها مشکلش تو همین Detect نکردن گرافیک دومشه که فکر کنم با Update کردن درایورش حل بشه در کل لپ تاپ جم و جوریه و مهمتر از همه خیلی سرد کار میکنه .
شما بین این 2 مدل گیر نکرده بودین؟ چی شد کا خریدین؟
عالی بود...ممنون...منم نظرم از اول رو k53sv بود..فقط گرافیکش gt550 نیست ولی طراحی جدیدتر و بهتری از سری n53 داره...
کسی نمیدونه مدل جدیدی تو این مایه ها وارد میشه؟ (به زودی)
کسی نمیدونه چجوری باید مشکل گرافیکی بازی پی اس 11 رو تو این دو مدل رفع بکنه؟؟؟؟؟؟؟![]()
عزیزم اگه تونستی مشکل گرافیک پی اس رو تو این مدل رفع کنی حتما به من خبر بده.mostafa.farahbakhsh.69@gmail.com
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)