جلالي: ميخواهم با فولاد قهرمان آسيا بشوم و مربيگري را كنار بگذارم
سایت گل - مجيد جلالي براي قهرماني با فولاد در جام حذفي بيتابي ميكند. چيزي مثل انگيزه ويژه كه شايد واكنشي باشد به برخوردي كه در اين سالها و در تيمهاي مختلف با او شده؛ او و بقيه خوزستانيها بيش از حد استاندارد روي بردن پرسپوليس و رسيدن به فينال حساب كردهاند و شايد در اين شرايط گفتگو با سرمربي موفق فولاديها جالبتر از هميشه باشد.
- جو عجيبي در اهواز درست كردهايد. همه از قهرماني حرف ميزنند و انگار اگر قهرمان نشويد يك شكست بزرگ نصيب فوتبال استان شده؛ نگران اين موضوع نيستيد؟
بايد هميشه يك راه را انتخاب كرد. يا محتاط بود و نسبت به آينده نگراني داشت، يا اينكه با قدرت و اميدواري با قضيه برخورد كرد.
- خب اين اميدواري فشار را روي تيمتان زياد نميكند؟
چرا اما به جز بالا بردن فشار، مسئوليت را هم بالا ميبرد، تلاش و انگيزه را هم همينطور. آيتمهايي كه براي موفقيت كاملا به آنها نياز داريم.
- از اينكه پرسپوليس به عنوان حريف شما در اين مرحله به اهواز خواهد آمد چقدر رضايت داريد؟ به نظر ميرسد هم شما و هم هوادارانتان پرسپوليس را به سپاهان ترجيح ميداديد.
اينطور نيست. ما به هدفمان فكر ميكنيم. از بازيكنانمان هم ميتوانيد بپرسيد كه حتي در تمريناتمان براساس ويژگيهاي هردوتيم آيتمهاي ويژهاي را در نظر گرفته بوديم.
- اما پرسپوليس سالهاست در اهواز نتايج خوبي نگرفته؛ ضمنا آنها در قياس با سپاهان از نظر مهره تيم ضعيفتري محسوب ميشوند.
موافق نيستم. پرسپوليس تيم بسيار بزرگي است. قبول دارم كه سپاهان در ظاهر قويتر به نظر ميرسد اما بايد شرايط زماني و انگيزشي دو تيم را هم با هم مقايسه كرد.
- انگيزه علي دايي در اين ميان چقدر براي شما دردسرساز خواهد بود؟ او مدتي است با مديرعامل پرسپوليس اختلافات شديدي پيدا كرده و بيش از هر زمان ديگري براي اثبات خودش انگيزه دارد.
ما به بازي فكر ميكنيم و به اتفاقاتي كه در آن رخ خواهد داد. از همه مهمتر بايد به اين فكر كنيم كه قرار است رقيبمان با نهايت قدرت و بهترين شرايطش به اهواز بيايد.
- و علي دايي؟ او شاگرد شما بوده و خوب ميدانيد وقتي با انگيزه ميشود تا چه حد براي رسيدن به هدفش اصرار دارد.
همينطور است. علي هم جزئي از پرسپوليس است. يك مربي پرانگيزه كه بيترديد تيمي پرانگيزه را راهي ميدان خواهد كرد.همانطور كه گفتم ما بايد اينطور فكر كنيم كه با بهترين پرسپوليس ممكن بازي داريم.
- اگر قرار به قياس مهره به مهره باشيد، تيم شما سرتر است يا پرسپوليس؟
مهرهها هيچوقت نميتوانند صد در صد تعيين كننده باشند. از نظر من "كار تيمي" است كه برنده را تعيين ميكند. همانطور كه در ليگ، تيمهايي را ديديم كه از نظر مهره از 15 تيم ليگ سرتر بودند اما در نهايت در پايينترين رتبههاي جدول قرار گرفتند.
-- بازي امروز براي مجيد جلالي چقدر اهميت دارد؟ قصد داريد با فيناليست شدن و حتي قهرماني، چيزي را ثابت كنيد؟
به هرحال من سالهاي زيادي است كه دارم در فوتبال مربيگري ميكنم. در تمام اين سالها هم طوري كار كردهام كه حالا نيازي به اثبات خودم نداشته باشم. در 10 سال گذشته، با تيمهاي مختلفي كار كردم و توانستم قهرماني در ليگ برتر، جام حذفي، سوپر كاپ و جام اتحاديه را تجربه كنم. بنابراين آن چيزي كه بيش از هرچيزي به آن فكر ميكنم، خدمت به فوتبال و به خصوص فوتبال خوزستان است. من كارم در فولاد را از صفر شروع كردم. همه اين را ميدانند و اين نهايت آرزو و خوشبختي من است كه بتوانم با اين تيم به قهرماني برسم و راهي ليگ قهرمانان آسيا شوم. چون مردم اينجا به چنين افتخاري بيش از هميشه نياز دارند.
- هنوز هم اين احساس را داريد كه نميگذارند كارتان را در يك تيم تمام كنيد؟
من كلا به خاطر نوع نگرشي كه به فوتبال دارم و فلسفهاي كه از آن پيروي ميكنم، در تمام اين سالها خيلي اذيت شدم. يك روز از تيمي كه با آن قهرمان ايران شدم و قرار بود در مسابقات آسيايي شركت كنم جدا شدم، چون احساس ميكردم كه قرار است در كارم دخالت شود. هرچند آن جدايي براي من كمتر از قهرماني نبود؛ چون به فلسفهام پايبند ماندم.
خيلي پوست كلفتي كردم كه امروز در فوتبال ماندهام. خيلي وقتها رفتارهايي با من شد كه واقعا انتظارش را نداشتم. صبوري كردم و صرفا به كارم پرداختم. الان هم اگر در فولاد هستم، به اين خاطر است كه ميبينم مسئولان اين تيم تمام تلاششان را براي دوري از حاشيهها انجام ميدهند. ميگذارند كاري را انجام بدهم كه دوستش دارم. من دوست دارم بازيكنان جوان را با ديدگاه خودم به تيم بياورم و رشد و پيشرفتشان را با چشمانم ببينم. فولاد مديرعاملي دارد كه در تمام اين سالها هيچگاه علاقهاي به گفتگو با رسانهها نشان نداده. من هم هلاك رفتن به تيمهاي ظاهرا بزرگ نيستم، چون در حال حاضر سرمربي تيمي هستم كه به من اعتماد دارد و از همه نظر در آن راحتم.
- هيچوقت فرصت مربيگري در آسيا را به دست نياوردهايد. درست است؟
بله. با تيمهاي باشگاه هيچوقت اين فرصت را به دست نياوردهام.
- پس به همين دليل تا اين حد براي آسيايي شدن بي تابي ميكنید.
رسيدن به آسيا جزو اهدافي بوده كه هميشه در خودم نگهش داشتهام و مطمئن باشيد روزي كه با فولاد قهرمان آسيا بشوم، روزي است كه براي هميشه مربيگري را كنار خواهم گذاشت. نميدانم تا آن روز چقدر راه است و اصلا چنين فرصتي در اختيار من قرار داده خواهد شد يا نه اما فكر ميكنم ميشود با فولاد به محقق شدن چنين آرزويي اميدوار بود.
- و نه هيچ تيم ديگري؟
دليل اينكه ميگويم فولاد، اين است كه قهرماني با اين تيم بيش از هر تيم ديگري برايم لذت بخش است. من فولاد را در رده هجدم جدول تحويل گرفتم و براي خيلي شيرين است كه بتوانم خودم به بالاترين سطح ممكن برسانمش. اين برايم جذاب تر است تا موفقيت با تيمهايي كه خودشان بالقوه توانايي قهرماني در ليگ و موفقيت در آسيا را دارند.
- براي بازي امروز هيچ برنامه ويژهاي نداريد؟ پديدهاي؟ ستاره تازهاي؟
تمام بازيكناني كه امسال در ليست ما حضور داشتهاند، برايمان بازي كردهاند اما بنويس براي فصل آينده 5 بازيكن جوان خوزستاني پيدا كرهام كه كيفيتشان كل فوتبال را انگشت به دهان خواهد كرد.
- چقدر به موفقيت در بازي امروز اميدواريد؟
اميدواري من به موفقيت 100 درصد است؛ اما اين را هم فراموش نميكنم كه در فوتبال هر اتفاقي ممكن است بيافتد. فقط آرزويم اين است كه همهچيز عادلانه و منصفانه پيش برود
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید