تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 25 اولاول 12345612 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 243

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1390-1391 | پیش فصل

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

جلالي: مي‌خواهم با فولاد قهرمان آسيا بشوم و مربيگري را كنار بگذارم

سایت گل - مجيد جلالي براي قهرماني با فولاد در جام حذفي بي‌تابي مي‌كند. چيزي مثل انگيزه ويژه‌ كه شايد واكنشي باشد به برخوردي كه در اين سال‌ها و در تيم‌هاي مختلف با او شده؛ او و بقيه خوزستاني‌ها بيش از حد استاندارد روي بردن پرسپوليس و رسيدن به فينال حساب كرده‌اند و شايد در اين شرايط گفتگو با سرمربي موفق فولادي‌ها جالب‌تر از هميشه باشد.

- جو عجيبي در اهواز درست كرده‌ايد. همه از قهرماني حرف مي‌زنند و انگار اگر قهرمان نشويد يك شكست بزرگ نصيب فوتبال استان شده؛ نگران اين موضوع نيستيد؟

بايد هميشه يك راه را انتخاب كرد. يا محتاط بود و نسبت به آينده نگراني داشت، يا اينكه با قدرت و اميدواري با قضيه برخورد كرد.

- خب اين اميدواري فشار را روي تيم‌تان زياد نمي‌كند؟

چرا اما به جز بالا بردن فشار، مسئوليت را هم بالا مي‌برد، تلاش و انگيزه را هم همينطور. آيتم‌هايي كه براي موفقيت كاملا به آنها نياز داريم.

- از اينكه پرسپوليس به عنوان حريف شما در اين مرحله به اهواز خواهد آمد چقدر رضايت داريد؟ به نظر مي‌رسد هم شما و هم هوادارانتان پرسپوليس را به سپاهان ترجيح مي‌داديد.

اينطور نيست. ما به هدف‌مان فكر مي‌كنيم. از بازيكنان‌مان هم مي‌توانيد بپرسيد كه حتي در تمرينات‌مان براساس ويژگي‌هاي هردوتيم آيتم‌هاي ويژه‌اي را در نظر گرفته بوديم.

- اما پرسپوليس سال‌هاست در اهواز نتايج خوبي نگرفته؛ ضمنا آنها در قياس با سپاهان از نظر مهره تيم ضعيف‌تري محسوب مي‌شوند.

موافق نيستم. پرسپوليس تيم بسيار بزرگي است. قبول دارم كه سپاهان در ظاهر قوي‌تر به نظر مي‌رسد اما بايد شرايط زماني و انگيزشي دو تيم را هم با هم مقايسه كرد.

- انگيزه علي دايي در اين ميان چقدر براي شما دردسرساز خواهد بود؟ او مدتي است با مديرعامل پرسپوليس اختلافات شديدي پيدا كرده و بيش از هر زمان ديگري براي اثبات خودش انگيزه دارد.

ما به بازي فكر مي‌كنيم و به اتفاقاتي كه در آن رخ خواهد داد. از همه مهم‌تر بايد به اين فكر كنيم كه قرار است رقيب‌مان با نهايت قدرت و بهترين شرايطش به اهواز بيايد.

- و علي دايي؟ او شاگرد شما بوده و خوب مي‌دانيد وقتي با انگيزه مي‌شود تا چه حد براي رسيدن به هدفش اصرار دارد.

همينطور است. علي هم جزئي از پرسپوليس است. يك مربي پرانگيزه كه بي‌ترديد تيمي پرانگيزه‌ را راهي ميدان خواهد كرد.همانطور كه گفتم ما بايد اينطور فكر كنيم كه با بهترين پرسپوليس ممكن بازي داريم.

- اگر قرار به قياس مهره به مهره باشيد، تيم شما سرتر است يا پرسپوليس؟

مهره‌ها هيچ‌وقت نمي‌توانند صد در صد تعيين كننده باشند. از نظر من "كار تيمي" است كه برنده را تعيين مي‌كند. همانطور كه در ليگ، تيم‌هايي را ديديم كه از نظر مهره از 15 تيم ليگ سرتر بودند اما در نهايت در پايين‌ترين رتبه‌هاي جدول قرار گرفتند.

-- بازي امروز براي مجيد جلالي چقدر اهميت دارد؟ قصد داريد با فيناليست شدن و حتي قهرماني، چيزي را ثابت كنيد؟

به هرحال من سال‌هاي زيادي است كه دارم در فوتبال مربيگري مي‌كنم. در تمام اين‌ سال‌ها هم طوري كار كرده‌ام كه حالا نيازي به اثبات خودم نداشته باشم. در 10 سال گذشته، با تيم‌هاي مختلفي كار كردم و توانستم قهرماني در ليگ برتر، جام حذفي، ‌سوپر كاپ و جام اتحاديه را تجربه كنم. بنابراين آن چيزي كه بيش از هرچيزي به آن فكر مي‌كنم، خدمت به فوتبال و به خصوص فوتبال خوزستان است. من كارم در فولاد را از صفر شروع كردم. همه اين را مي‌دانند و اين نهايت آرزو و خوشبختي من است كه بتوانم با اين تيم به قهرماني برسم و راهي ليگ قهرمانان آسيا شوم. چون مردم اينجا به چنين افتخاري بيش از هميشه نياز دارند.

- هنوز هم اين احساس را داريد كه نمي‌گذارند كارتان را در يك تيم تمام كنيد؟

من كلا به خاطر نوع نگرشي كه به فوتبال دارم و فلسفه‌اي كه از آن پيروي مي‌كنم، در تمام اين سال‌ها خيلي اذيت شدم. يك روز از تيمي كه با آن قهرمان ايران شدم و قرار بود در مسابقات آسيايي شركت كنم جدا شدم، چون احساس مي‌كردم كه قرار است در كارم دخالت شود. هرچند آن جدايي براي من كمتر از قهرماني نبود؛ چون به فلسفه‌ام پايبند ماندم.

خيلي پوست كلفتي كردم كه امروز در فوتبال مانده‌ام. خيلي وقت‌ها رفتارهايي با من شد كه واقعا انتظارش را نداشتم. صبوري كردم و صرفا به كارم پرداختم. الان هم اگر در فولاد هستم، به اين خاطر است كه مي‌بينم مسئولان اين تيم تمام تلاش‌شان را براي دوري از حاشيه‌ها انجام مي‌دهند. مي‌گذارند كاري را انجام بدهم كه دوستش دارم. من دوست دارم بازيكنان جوان را با ديدگاه خودم به تيم بياورم و رشد و پيشرفت‌شان را با چشمانم ببينم. فولاد مديرعاملي دارد كه در تمام اين سال‌ها هيچ‌گاه علاقه‌اي به گفتگو با رسانه‌ها نشان نداده. من هم هلاك رفتن به تيم‌هاي ظاهرا بزرگ‌ نيستم، چون در حال حاضر سرمربي تيمي هستم كه به من اعتماد دارد و از همه نظر در آن راحتم.

- هيچ‌وقت فرصت مربيگري در آسيا را به دست نياورده‌ايد. درست است؟

بله. با تيم‌هاي باشگاه هيچ‌وقت اين فرصت را به دست نياورده‌ام.

- پس به همين دليل تا اين حد براي آسيايي شدن بي تابي مي‌كنید.

رسيدن به آسيا جزو اهدافي بوده كه هميشه در خودم نگهش داشته‌ام و مطمئن باشيد روزي كه با فولاد قهرمان آسيا بشوم، روزي است كه براي هميشه مربيگري را كنار خواهم گذاشت. نمي‌دانم تا آن روز چقدر راه است و اصلا چنين فرصتي در اختيار من قرار داده خواهد شد يا نه اما فكر مي‌كنم مي‌شود با فولاد به محقق شدن چنين آرزويي اميدوار بود.

- و نه هيچ تيم ديگري؟

دليل اينكه مي‌گويم فولاد، اين است كه قهرماني با اين تيم بيش از هر تيم ديگري برايم لذت بخش است. من فولاد را در رده هجدم جدول تحويل گرفتم و براي خيلي شيرين است كه بتوانم خودم به بالاترين سطح ممكن برسانمش. اين برايم جذاب تر است تا موفقيت با تيم‌هايي كه خودشان بالقوه توانايي قهرماني در ليگ و موفقيت در آسيا را دارند.

- براي بازي امروز هيچ برنامه ويژه‌اي نداريد؟‌ پديده‌اي؟ ستاره‌ تازه‌اي؟

تمام بازيكناني كه امسال در ليست ما حضور داشته‌اند، برايمان بازي كرده‌اند اما بنويس براي فصل آينده 5 بازيكن جوان خوزستاني پيدا كره‌ام كه كيفيت‌شان كل فوتبال را انگشت به دهان خواهد كرد.

- چقدر به موفقيت در بازي امروز اميدواريد؟

اميدواري من به موفقيت 100 درصد است؛ اما اين را هم فراموش نمي‌كنم كه در فوتبال هر اتفاقي ممكن است بيافتد. فقط آرزويم اين است كه همه‌چيز عادلانه و منصفانه پيش برود

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض خرید امتیاز تیم های لیگ برتری:؟اری یا خیر:مسئله اینست

سلام دوستان
    نمیدونم شاید هر کس که از کشوری دیگه بیاد و اخبار فقط یه ماه از ورزش کشور عزیزمان مخصوصا فوتبال رو پیگیری کنه به خبر های عجیبی خواهد رسید که تعدادشون متاسفانه کم نیست.
    انتقال یه تیم با ریشه های چند ده ساله اون هم در بالاترین سطح فوتبال یه کشور و پافشاری بر این امر با اینکه ناکارامدی ان کاملا مشخص است.و...

اما امروز باز یه خبر دیگه انتشار شد مبنی بر اینکه تیم پاس همدان قصد خرید امتیاز یه تیم لیگ برتری رو داره .
    تیمی که در لیگ برتر نتونست خودش رو نگه داره و به دسته پایین تر سقوط کرد.
    سوال اینجاست که اگه قرار بر خرید و فروش امتیاز تیم های لیگ برتری هست پس چرا لیگ دسته یک به این شکل برگزار میشه؟اصلا چه نیازی به لیگ دسته یک هست؟
    احتمالا تیمی که امتیاز خود را خواهد فروخت مس سرچشمه خواهد بود.
    جواب طرفداران این تیم را که خواهد داد؟جواب ماه ها همراهی طرفداران این تیم که در سختی ها این تیم رو تنها نذاشتن را چه کسانی خواهند داد؟ایا بهتر نیست تیم پاس همدان در همان لیگ دسته یک باشد تا تا این عبرتی برای این تیم شود؟تیمی که خیلی سال نیست که از تهران گرفته شد و به شهرستان داده شد.بدون کمترین تلاش عوامل فوتبالی این شهر و استان.
    مطمئنا اگه تیم پاس همدان لیاقت بودن در لیگ برتر را داشت الان در فهرست تیم های لیگ برتری قرار داشت نه لیگ یک.
    هواداران تیم مس سرچشمه که یک فصل را به سختی گزراندند و با شجاعت و شایستگی خود را لیگ برتری دیدند الان فقط به خاطر مسائل مدیریتی و مدیران بالا دستی خود را باز در همان لیگی میبینند که قبلا دیدند.

هر چند این روزها اشتباهات پرشمار کلان مدیریتی به وفور قابل مشاهده هست .نمونه بارز ان حذف مربی شایسته فوتسال که سال ها برای این تیم زحمت کشید و حتی تیم را به عنوان چهارمین تیم برتر جهان معرفی کرد.شاید هم معنی موفقیت برای مدیران ورزشی این کشور دچار تغییر شده .

3. این کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حيدري: قراردادم با سپاهان مشروط است و فقط به تيم ملي فكر مي‌كنم

هافبک ملي‌پوش تيم سپاهان گفت: قرارداد من با تيم سپاهان مشروط است ولي فعلا به هيچ تيم ديگري جز تيم ملي فکر نمي‌کنم.

خسرو حيدري پس از پايان تمرين امروز تيم ملي فوتبال در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تمرينات خوبي را پشت سر گذاشتيم و مي‌بينيم که شکل تمرينات کاملا تغيير کرده است.
    وي ادامه داد: او مربي بزرگي است و اميدوارم که تيم ملي را به جايگاهي که استحقاقش را دارد، برساند.
    هافبک تيم سپاهان با اشاره به نگاه ويژه سرمربي تيم ملي به اين بازيکن در جناح راست گفت: تلاش مي‌کنم بهترين بازي‌ها را براي تيم ملي انجام دهم و اميدوارم رضايت سرمربي تيم ملي جلب شود.
    در ادامه در خصوص آخرين وضعيت حيدري با تيم سپاهان از اين بازيکن سؤال شد که وي در پاسخ گفت: من فعلا با سپاهان هستم. قراردادم با اصفهاني‌ها مشروط است و با توجه به اينکه اين روزها در تمرين تيم ملي هستيم به هيچ چيز ديگري فکر نمي‌کنيم.
    وي در پايان در خصوص اينکه آيا پيشنهادي دارد يا خير، افزود: با هيچ تيمي صحبت نکرده‌ام و همانطور که گفتم فقط به تيم ملي فکر مي‌کنم.

کد:

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

امتیاز مس سرچشمه فردا صبح به پاس همدان واگذار می‌شود.

ورزش > لیگ برتر - امتیاز مس سرچشمه فردا صبح به پاس همدان واگذار می‌شود.

همدانی‌ها سرانجام به خواسته خود رسیدند و توانستند امتیاز مس سرچشمه را بخرند. این تیم سرانجام

توانست مسئولان کارخانه مس سرچشمه را متقاعد کند که امتیازش را واگذار کنند. البته مسئولان مس

سرچشمه بیشتر به این دلیل امتیاز باشگاه خود را واگذار کردند که طبق قوانین فوتبال، یک شرکت یا کارخانه

نمی‌تواند دو تیم در لیگ برتر داشته باشد. کارخانه مس هم که تیم مس کرمان را در لیگ برتر داشت، دیگر

نمی‌توانست مس سرچشمه را در به لیگ برتر بفرستد و مجبور بود امتیاز خود را بفروشد. این موضوعی است که

عزیز محمدی رئیس سازمان لیگ هم به آن اشاره کرده بود.

علاوه بر همدانی‌ها، حسین هدایتی هم دست به کار شده بود تا امتیاز مس سرچشمه را بخرد و با آن در لیگ برتر

شرکت کند اما سرانجام همدانی‌ها بودند که در این رقابت پیروز شدند و توانستند امتیاز مس سرچشمه را به نام

خود کنند. فردا صبح مسئولان ورزش همدان پس از تشکیل جلسه‌ای با مسئولان مس سرچشمه، رسما امتیاز

این تیم را با قیمتی حدود 6 الی 7 میلیارد تومان می‌خرند.

این واگذاری درست در روزی نهایی می شود که عادل فردوسی پور قرار است ویژه برنامه ای برای بررسی عوارض

واگذاری های اینچنینی داشته باشد.

تیم شهر زادگاه عادل فردوسی پور اگر فردا به پاس همدان که گفته می شود قرار است در لیگ یازدهم به هگمتانه

تغییر نام پیدا کند ، جنجال های فراوانی شاید به همراه بیاورد.
    کد:
    پ ن : نرود میخ آهنی در سنگ!
    Last edited by hojjatinho; 06-06-2011 at 00:41.

6. 4 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قلعه نویی:از کسی دل خور نیستم/ارزویم قهرمانی سپاهان در اسیاست/هیچکس نگفته به استقلال برگردم

ورزش > لیگ برتر - امیر قلعه‌نویی می‌گوید از استقلال هیچ پیشنهادی نداشته.
    امیر قلعه‌نویی به خاطر این‌که سپاهانی‌ها می‌خواهند از امسال سقف قراردادها را رعایت کنند از این تیم جدا شد. او حالا گزینه‌ای جدی برای مربیگری در استقلال است؛ گرچه سعی می‌کند خودش را دور از این تیم نشان دهد و طوری وانمود کند که انگار دوست ندارد به استقلال برگردد. قلعه‌نویی در گفت‌وگو با خبرآنلاین از دلایل جدایی‌اش از سپاهان و برنامه‌هایی که برای آینده دارد حرف می‌زند.
    *از برخورد سپاهانی ها ناراحت شدید؟
    برخوردی نبود. آن‌ها یک نظراتی داشتند و من هم یک نظری داشتم. به توافق نرسیدیم و من برای آن‌ها آرزوی موفقیت کردم. نه دلخور شدم نه ناراحت. هر باشگاهی خط مشی خودش را خودش انتخاب می‌کند.
    *الان گزینه اول آن‌ها منصور ابراهیم‌زاده است؟
    بالاخره باشگاه حق دارد با مربی مورد نظرش مذاکره کند. همان‌طور که من آزادم و می‌توانم مذاکره کنم، آن‌ها هم می‌توانند مذاکره کنند. من فقط با آن شرایطی که سپاهان داشت نمی‌توانستم در این تیم بمانم.
    *ساکت چرا از شما حمایت نکرد؟ او که همیشه می‌گفت در سپاهان بمان.
    ساکت به من هیچ حرفی نزد. در این جلسه آخری که با ساکت داشتیم، صحبت‌هایی از او شنیدم که در سه جلسه قبلی‌مان از او نشنیده بودم.
    *شایعه شده به بازیکنان سپاهان گفته‌اند بیایید تمدید کنید که قلعه‌نویی هم تمدید کرده؟
    من هم شنیدم این مسائل را. ولی نه با سپاهان تمدید کردم نه قصد بازگشت دارم. فقط و فقط برای این تیم زحمت کشیدم و دوستش داشتم. الان هم آرزو دارم این تیم قهرمان آسیا شود چون به جمع هشت تیم پایانی رسیده.
    *الان برنامه شما چیست؟ چه کار می‌کنید؟
    فعلا که استراحت می‌کنم. اما پیشنهادهایی که می‌رسد را هم بررسی می‌کنم.
    *نمی‌خواهید به استقلال برگردید؟
    هیچ حرفی ندارم. هیچ پیشنهادی هم به من نشده.

کد:
    پ.ن
    هیچ حرفی ندارم. هیچ پیشنهادی هم به من نشده.
    یعنی اگه بگن با کله میام پارسال که باید میومدی نیمدی امیر خان حالا هم نیای بهتره

8. این کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض كمالوند: جاسم كرار براي تمديد قرارداد يك ميليون دلار خواسته بود

سرمربي تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز گفت: جاسم کرار براي تمديد قرارداد از باشگاه يک ميليون دلار خواسته بود.

فراز کمالوند در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس درباره تمديد قرارداد با بازيکنان اظهار داشت: امروز با عباس محمدي و مرتضي اسدي قرارداد را تمديد کرديم. مهدي ثابتي، داود دانش دوست، مصطفي اکرامي، محمد ابراهيمي، مهدي کياني و مسعود ابراهيم زاده با تراکتورسازي قرارداد دارند و از اين بابت خيالم راحت است.
    وي افزود: فردا هم قرار است دو بازيکن جديد به تيم اضافه شوند. با محمد نصرتي و تيموريان هم در هفته آينده صحبت خواهيم داشت.
    سرمربي تراکتورسازي در ادامه در مورد اينکه چرا اين باشگاه جاسم کرار را حفظ نکرد، گفت: آقاي جعفري مديرعامل باشگاه خيلي تلاش کرد تا اين بازيکن حفظ شود اما مي گفت مديربرنامه هاي کرار گفته اين بازيکن براي تمديد قرارداد يک ميليون دلار مي خواهد. نمي دانم اين بازيکن چطور با استقلال قرارداد بسته است.

varzesh3.com
    --------

استقلالی که به سپاهان انگ بریز و بپاش کردن میزد حالا معلوم نیست خودش داره چیکار میکنه!
    پولم که ندارند بنده خداها فقط سپاهان پولداره!

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سپاهان که انقد بریز بپاش کرد که صدایه همه درومدو امسال مجبور شد سقفه قرارداد رو رعایت کنه
    اگه قرار باشه سقفه قرارداد 350 ملیون باشه خوب معلومه بازیکنا هیچوقت تیمهایه شهرستانی رو انتخاب نمیکنن
    یا میان استقلال یا میان پرسپولیس

کرار جاسم که شامله سقفه قرارداد نمیشه.در ضمن حاجی گفته ما 4 تا بازیکن بیشتر نمیگیریم(شما اینم حساب کنید که به خاطر استقلال بعضی بازیکنا قید پوله بیشترو میزنن نمونش میداوودی که از پوله بیشتر گذشتو اومد استقلال)این 4 تا بازیکن هر چه قدر بگیرن با بازیکنایه فعلیه خودمون دیگه 10 میلیارد بیشتر نمیشن

تو اینکه پارسال سپاهان وضع مالیش خیلی بهتر از دو تیمه پایتخت بود که شکی نیست حالا امسال تازه شاید هم سطح بشن تا شما هم بفهمید ما چه بدبختی میکشیم....استقلال از این پولا نداره به کسی بده این اقایه کمالوند هم تا دیروز گفته بود قرار بود کرار بمونه و به خاطر 30 ملیون رفتو حالا شد یک میلیارد تا بی عرضگیه خودشونو لاپوشونی کنن

همین حرفارو دو روز دیگه برایه تیموریان هم درمیارن.تیموریان گفته من میخوام تو تیمی باشم که تو اسیا حضور داشته باشه با این حساب اصلا به تراکتور فکر هم نمیکنه ولی حالا ببینید اگه همین حرفارو بعد از رفتنه تیموریان هم نزدن

11. 2 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

اگه قرار باشه سقفه قرارداد 350 ملیون باشه خوب معلومه بازیکنا هیچوقت تیمهایه شهرستانی رو انتخاب نمیکنن
    وقتی تیم های شهرستانی موفق ترند پس چرا نباید انتخاب کنند؟

این سقف قرار داد رو هم فقط برای داغون کردن سپاهان گذاشتند و بس

13. 2 کاربر از satttanism بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وقتی تیم های شهرستانی موفق ترند پس چرا نباید انتخاب کنند؟

این سقف قرار داد رو هم فقط برای داغون کردن سپاهان گذاشتند و بس
    این سقفه قرارداد برایه همه هست و نه تنها سپاهان....
    حالا اگه میتونید امسال قهرمان شید یا اگر با اختلافه یک امتیاز هم دوم شدین قبوله

اینطور هم که معلومه با این سقفه قرارداد ساکت میخواد استعفا بده گویا ایشون فقط مدیریته خرج کردنو بلد بودن
    اگه هم استقلال پرسپولیس 350 بدن و هم سپاهانو ذوب اهن واقعا شما فکر میکنی بازیکنایی مثله حیدری جانواریو رحمتی خلعتبری یانوش جمشیدیان توره محمد حسینی جلال حسینی هادی عقیلی و ..... ول میکنن میان اصفهان؟پخش زنده از تلوزیونو تیتر اوله روزنامه ها و پر طرفدار ترین تیمهایه اسیا و بازی تو ازادیو و ...... ول میکنن میان اصفهان یا بازیکنایه دیگه تو شهرستان میمونن؟
    با این کار باز فوتبالمون تبدیل میشه به دو قطبیه سابق ما و برادرایه پرسپولیسی

15. این کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

فکر نمیکنید داری زود نتیجه میگیری؟

بهتون توصیه میکنم حداقل پیش بینی ها رو بذارید بعد از اولین بازی لیگ در فصل جدید

همه دنیا به سمت پیشرفت میرن بعد شما از پسرفت کردن خوشحالید جالبه

گرچه بازم میگم این سقف قرارداد و اینا همش بخاطر داغون کردن سپاهان هست

17. 2 کاربر از satttanism بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •