می تونی یکبار دیگه ویندوز سون رو تا نصفه (تاجایی که فایلهای بوت روی درایو کپی میشه ) نصب کنی.
من هم ویندوز سون داشتم اما وقتی اکس پی نصب کردم منوی بوت سیستم عامل حذف شد که با این روش تونستم منوی بوت رو بیارم
امتحان کن و جوابو بگو
می تونی یکبار دیگه ویندوز سون رو تا نصفه (تاجایی که فایلهای بوت روی درایو کپی میشه ) نصب کنی.
من هم ویندوز سون داشتم اما وقتی اکس پی نصب کردم منوی بوت سیستم عامل حذف شد که با این روش تونستم منوی بوت رو بیارم
امتحان کن و جوابو بگو
می تونی یکبار دیگه ویندوز سون رو تا نصفه (تاجایی که فایلهای بوت روی درایو کپی میشه ) نصب کنی
تو ضیح بیش تر بدین....من نمیخوام فایل هام دست بخوره!!!!![]()
دوست عزیز از VistaBootPRO استفاده کنید خیلی راحت هر دوتا بوت برمیگرده!!
طرز كارش چطوريه؟
مانند نصب عادی ویندوز پیش میری ، یکی از درایو ها تو که ویندوز روش نبوده و ترجیا خالی است رو برای نصب ویندوز انتخاب می کنی . وقتی ویندوز برای ادامه نصب ریست شد . دیگه ادامه نمیدی ؛ درواقع ویندوز رو ناقص نصب می کنی . بعد که کامپیوترت dual boot شد . درایو مذکور رو فرمت می کنی.
من تست کردم و جواب گرفتم
من مشکلم حل شد....از همه ممنونم...
بعدشم با همون برنامه bcd easy تنظیمات بوتش رو انجام دادم...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون....
خوش به حالت يكي به داد من هم برسه![]()
شما سی دی ویندوز ایکس پی رو بزار....بعد کامپیوتر رو ریست کن بعدش از طریق سی دی بوت کن....خودش مینویسه...شما فقط اینتر رو بزن...اگه بوت از سی دی نیومد بایبری تنظیمات بایوس رو عوض کنی ...اولویت رو بدی به بوت از سی دی.....همش تو اون لینکی که دادم هست....
من دو تا اكس پي دارم يكيش بالا نمياد
سی دی ویندوز داری یا نه؟
خوب حداقل بگو چی کار کردی نکردی....
مثلا تو بوت از سی دی ویندوز مشکل داری؟
---------- Post added at 01:55 PM ---------- Previous post was at 01:55 PM ----------
سی دی ویندوز داری یا نه؟
خوب حداقل بگو چی کار کردی نکردی....
مثلا تو بوت از سی دی ویندوز مشکل داری؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)