تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 9 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 87

نام تاپيک: Kingdoms of Amalur: Reckoning

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی تایید شد:

MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS
    Windows XP with Service Pack 3
    Windows Vista with Service Pack 2
    Windows 7 with Service Pack 1
    CPU:
    Intel Core2 Duo (or equivalent) running at 2.2GHz or greater
    AMD Athlon 64 X2 5000+ (or equivalent) running at 2.6GHz or greater
    RAM:
    At least 1 GB for Windows XP
    At least 2 GB for Windows Vista and Windows 7
    Disc Drive:
    CD/DVD ROM drive (required for installation only), 8x or faster CD/DVD drive
    Hard Drive:
    At least 10.5 GB of free space
    Video Adapter:
    NVIDIA GeForce 8800 GT 512MB or better
    ATI Radeon HD3650 512MB or better
    Supporting Pixel Shader 3.0
    Minimum Resolution Supported is 1280×720
    DirectX:
    9.0c Compatible

RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS
    Windows XP with Service Pack 3
    Windows Vista with Service Pack 2
    Windows 7 with Service Pack 1
    CPU:
    Intel Core 2 Quad (or equivalent) running at 2.4GHz or greater
    AMD Phenom X4 (or equivalent) running at 2.6GHz or greater
    RAM:
    At least 3 GB for Windows XP
    At least 4 GB for Windows Vista and Windows 7
    Disc Drive:
    CD/DVD ROM drive (required for installation only), 8x or faster CD/DVD drive
    Hard Drive:
    At least 10.5 GB of free space
    Video Adapter:
    NVIDIA GeForce GTX260 1GB RAM or better
    ATI Radeon HD4850 1GB RAM or better
    Supporting Pixel Shader 3.0
    DirectX:
    9.0c Compatible

2. 8 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

اولین امتیاز بازی:

Xbox 360 Mag Italy - 9/10

-----------------

امروز تو استیم یهو تبلیغ این بازی رو دیدم! تعجب کردم! چون جدیداً EA داره تمام بازی هاشو انحصاری Origin میکنه !
    احتمالاً یکی از دلایلش اینه که این بازی یه آیپی جدیده و EA هم می خواد این بازی رو خوب بشناسونه و فروش خوبی کنه...
    در هر صورت قیمت بازی تو استیم 59.99$ هست.
    Kingdoms of Amalur: Reckoning در تاریخ 7 فوریه منتشر خواهد شد...

4. 9 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

قبل از انتشار بازی چجوری امتیاز میدن؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

قبل از انتشار بازی چجوری امتیاز میدن؟
    قبل از انتشار بازی نسخه مخصوص Review برای مجله ها و سایت ها فرستاده میشه !

7. 3 کاربر از vegas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

نسخه دموی بازی اومده 2.5 گیگه. میگن بد نیست. میخواستم دیشب بگیرم منصرف شدم.

9. این کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال The Rover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

2.8
    حتما امتحان کنید ، خیلی باحاله

11. 2 کاربر از The Rover بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مصاحبه ای که Ian Frazier در مجله ی ۳۶۰ ترتیب داده بود، در باره ی بازی Kingdoms of Amalur: Reckoning و دنیای پهناورش این چنین آمده است:
    “این دنیا بزرگ است، واقعا، واقعا بزرگ. و شاید چیزی که بیشتر اهیمت داشته باشد این است که دنیای این بازی به طرز باورنکردنی غنی و متراکم است. من نمی توانم توصیف دقیقی از دنیای کامل این بازی به شما ارائه دهم ولی باید خدمت شما عرض کنم که مطمئنا بیش از نیم ساعت طول می کشد تا با نهایت سرعت دویدن عرض نقشه را طی کنید، آن هم در صورتی که تمام موانع روبرو و مبارزات را بیخیال شوید. در مورد سیاهچال ها، در این بازی ۱۳۰ تا از آن ها وجود دارد و هر کدام با روش خاصی از طراحی هنری ساخته شده اند، از غارهای کریستالی گرفته تا داخل بدن یک درخت باستانی، بنابراین تنوع مهیبی در دنیای این بازی وجود دارد که باید تجربه کرد.”
    مطلب کامل را از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخوانید.

13. 3 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

.

Ken Rolston طراح ارشد بازی Kingdoms of Amalur: Reckoning در خصوص آن گفت این بازی اشتراکات زیادی با The Elder Scrolls 5: Skyrim دارد اما از همه ی جنبه ها شبیه آن نیست و سیستم مبارزات Reckoning از Skyrim هم بهتر خواهد بود.
    سایت Gamefront در مصاحبه ای با Rolston از و پرسید چه چیزی Reckoning را از Skyrim متمایز می کند؟ او در پاسخ گفت:
    “Reckoning بهترین، مدرن ترین، پر سرعت ترین، واقعی ترین و هیجان انگیز ترین مبارزات فانتزی را در میان همه بازی های نقش آفرینی خواهد داشت. حرکات سریع و روان، تاکتیکی بودن بسیار زیاد، نمای بصری و فیزیکی بسیار خوب تاکنون ضعیف ترین بخش های بازی های نقش آفرینی بوده است. اما Reckoning از این نظر یک بازی تازه و بدیع خواهد بود. این بازی همچنین خصوصیات بسیار جالبی مثل استایل و رنگ های زنده با کنتراست بالا و گیم پلی پر سرعت و روان خواهد بود. Reckoning و Skyrim شباهت های بسیاری با هم دارند. هر دوی آن ها دنیای بسیار بزرگی دارند که می توان در آن ها کار های زیادی انجام داد. این بازی ها کاری می کنند که شما ساعت ها و ساعت ها با آن ها سرگرم شوید. هر دوی آن ها خط داستانی بسیار حماسی و بزرگ و ماموریت های داستانی بسیار حرفه ای دارند. در این بازی ها ماموریت های جانبی بسیاری وجود دارد و پر هستند از شخصیت ها و کتاب های گوناگون و راه های مختلف برای ساختن سلاح ها و ابزار ها و کیمیاگری و روش های بسیار زیاد برای شخصی سازی کاراکتر. اما در برخی بخش های اساسی و حتی چیز های جزئی Reckoning نگاهی تازه به ژانر نقش آفرینی داشته است و سعی می کند به جایی قدم بگذارد که بازی های نقش آفرینی آینده به سوی آن خواهند رفت.”
    گفتنی است Ken Rolston طراح ارشد بازی های Morrowind و Oblivion (به ترتیب شماره های سوم و چهارم سری بازی های Elder Scrolls) بود که پس از بازنشستگی برای کمک به ساخت بازی Kingdoms of Amalur: Reckoning به استودیوی Big Huge Games آمد.
    Kingdoms of Amalur: Reckoning در ماه فوریه ی ۲۰۱۲ بر روی PC، ایکس باکس ۳۶۰ و پلی استیشن ۳ منتشر خواهد شد.

15. 4 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

Ian Frazier طراح ارشد بازی Kingdoms of Amalur: Reckoning در مورد فرایند ساخت این بازی گفت تمام کسانی که به استودیوی Big Huge Games آمدند با خود ایده های جدیدی را وارد بازی کردند تا بتوانند یک IP کاملاً جدید را خلق کنند. Big Huge Games امیدوار است بتواند تعریف تازه ای از مبارزات ژانر RPG را ارائه کند.
    او که خود پیش از این بر روی بازی Titan Quest کار کرده در مصاحبه ای با سایت CVG گفت با توجه به مغز های خلاق متفاوتی که پشت این بازی است تعجب برانگیز نیست که این بازی برای برخی از بازی کننده ها آشنا باشد. او گفت:
    “ما عمداً یک دنیای Fable گونه نساختیم. ما سعی کردیم سیستم مبارزات بسیار خوبی را در یک محیط Open World ارائه کنیم و این هدف آخر ما بود. این بازی زیر دست بازی سازان بسیاری بوده و تحت تاثیر ایده های تیم بزرگی قرار داشته است، به همین دلیل قطعاً این بازی با بازخورد های متفاوتی رو به رو می شود مانند: *این همان دنیای وارکرفت، البته به صورت تک نفره است.* من شخصاً چنین حسی ندارم اما ممکن است چنین حسی برای برخی وجود داشته باشد من حتی شنیده ام که این بازی با بازی های Fable، Dragon Age و حتی The Elder Scrolls مقایسه شده است.”
    “Morrowind, Oblivion و Skyrim هر سه بازی های بزرگی هستند و فکر می کنم آن ها به ترتیب انتشار بهتر شده اند اما این به این معنی نیست که آن ها صرفاً به خاطر گذر زمان پیشرفت کردند. Ken Rolston (طراح ارشد سابق بازی های Morrowind و Oblivion که بر رو این بازی هم در حال کار کردن است) می خواست یک بازی جدید بسازد. ما چه کاری می توانیم انجام دهیم تا ژانر RPG را وارد ابعاد جدیدی بکنیم؟ ما با Reckoning چیز های بسیاری را تا حد بسیار عالی ارتقاء دادیم اما شاید هیجان انگیز ترین آن ها بخش مبارزات باشد. Rolston دوست داشت مبارزات این بازی همان طور باشد که در زمان حظورش در Bethesda و سری بازی های Elder Scrolls می خواست. بازی های قبلی که نام بردم نقاط قوت زیادی دارند اما سیستم مبارزات آن ها نقطه قوت اصلی شان نبود.”
    Frazier همچنین گفت یکی از چیز هایی که تیم سازنده می خواست در بازی به کار ببرد تنوع در کلاس های دارای سلاح و توانایی ها بود. به این ترتیب بازی کننده ها ابزار ها و وسایل بسیار زیادی برای مبارزه دارند. در کل در بازی ۹ کلاس دارای سلاح و همین طور ۶۰ توانایی مختلف وجود دارد که همه ی آن ها هم در سیستم کومبو ها اثر گذارند.
    “ما نمی خواستیم یک بازی اکشن بسازیم. نمی خواستیم بازی ما مثل God of War باشد که در آن به طور دقیق دکمه های XXYYA را بزنید. در چنین بازیی نیاز به به خاطر سپردن ترتیب دکمه ها نیست. نقش آفرینی باز ها به عقیده ی من دوست ندارند با همچین چیزی رو به رو شوند. من هم نمی خواهم. من God of War را دوست دارم اما نه اینجا. بسیاری از بازی کننده های ژانر نقش آفرینی نمی توانند به راحتی ۷ کومبوی مختلف را حفظ کنند. این خیلی سخت است.”
    “ما می خواستیم در حرکات اکشن تنوع بسیار زیادی وجود داشته باشد. به همین دلیل سیستم کومبو های بازی متنی است. فرض کنید که شما یک شمشیر Longsword دارید. اگر چهار بار به صورت پشت سر هم (با فاصله ی زمانی یکسان) با شمشیر ضربه بزنید یک زنجیره ی کومبو زده اید. اگر هم به این کومبو ها علاقه ای ندارید و به آن ها توجه نمی کنید می توانید پول های خود را خرج چیز های دیگری بکنید، خود را قوی تر بکنید، Damage کاراکتر خود را ارتقاء دهید و … می توانید به راحتی یک همچین کار هایی در بازی انجام دهید و خود را خلاص کنید البته نه در حالت سختی Hard ولی لااقل در حالت سختی Normal می توانید این طوری بازی کنید. “
    در مورد حالت های سختی بازی هم گفته شده بازی دارای حالت های مختلفی خواهد بود به طوری که مثلاً حالت Hard واقعاً سخت است البته نه به اندازه ی بازی Dark Souls اما مطمئناً بازی آسانی نخواهد بود.
    Kingdoms of Amalur: Reckoning ماه آینده بر روی PC، پلی اسیتشن ۳ و ایکس باکس ۳۶۰ عرضه می شود.

17. 2 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من Demo رو 1-2 هفته پیش گرفتم بازی کردم بازی واقعاً بزرگ و خوبیه من فقط قبلش چند 10 ساعت Skyrim بازی کرده بودم و از طرفی سبک این دو بازی هم خیلی شبیه برای همین همش معیار مقایسم اون بود.
    مشکل اصلی من کلاً با گرافیک و محیط بازی هست گرافیک و جو بازی زیادی کارتونی هست و بنظر یکمی بازی از یک Action RPG جدی خارج شده کلاً بازی به نظر برای گروه سنی پائینتری نسبت به Skyrim ساخته شده.
    با این حال سیستم مبارزات بازی خیلی عالی ساخته شده و بشدت پویا هست که تا حد زیادی بازی شبیه به یک بازی مبارزاتی Action شده (یچیز تو مایه های God of War) که شاید جزو اولین بازی های RPG باشه که این چنین سیستم مبارزاتی پویایی داره.
    Last edited by Guts; 29-01-2012 at 23:35.

19. 7 کاربر از Guts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •