تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 17 از 17

نام تاپيک: Indie Games

پروفشنال Amir rza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    اگه گفتی!!!؟ D:

پيش فرض

خدا پدر مادر این استیم رو بیامرزه تو این کریسمسی کلی بازی اوریج گیرمون اومد!
    ---------------------

یکی از این بازی های فوق العاده زیبا Bit Trip Runner بود که به احتمال زیاد باید اسمشو شنیده باشید. مخصوصاً کسایی که Wii دارن.
    Bit Trip Runner قسمت چهارم سری بازی های Bit Trip هست. این سری توسط تیم Aksys Games برای پلتفرم های Wii, 3DS و PC ساخته شد و بعد از مدتی بر روی iPhone, iPod Touch و iPad هم ریلیز شد.
    در تمام این سری شما یک کاراکتر با نام "Commander Video" رو هدایت می کنید. استایل و سبک کلی این سری بازی ها پلتفرمینگ و شوتینگ هست. هر قسمت از این سری ساند ترک هایی شبیه به بازی های قدیمی داره(Chip-Tune) ولی چیزی که تو این قسمت این بازی رو از بقیه متمایز میکنه ریتمیک بودن آهنگ هاست که کاملا با حرکات بازیباز تعامل داره.
    هر قسمت برای خودش مراحل جداگانه، باس فایت های مختلف و ویژگی های خاص خودشو داره.

کل این سری شامل موارد زیر هست:

1. Bit.Trip Beat
    2. Bit.Trip Core
    3. Bit.Trip Void
    4. Bit.Trip Runner
    5. Bit.Trip Fate
    6. Bit.Trip Flux

در بالا به صورت کلی با سری بازی های Bit Trip آشنا شدیم، حالا می خوام به طور اختصاصی در مورد قسمت Bit Trip Runner صحبت کنم:
    Bit Trip Runner همون طور که گفته شد چهارمین قسمت از این سری به حساب میاد. این بازی دارای بیش از 50 مرحله هست.
    مراحل بازی به طور کلی از یک خط شروع آغاز شده و به یک خط پایان ختم میشود همچنین گیم پلی بازی هم به طور کلی رو 3 حرکت ~> پریدن، لیز خوردن و لگد زدن میچرخه که شما در طول هر مرحله با استفاده از این حرکات باید بدون برخورد به چیزی به خط پایان برسید. بازی دارای هیجان بسیار بالایی هست شاید یکی از دلایلش سرعت بالای بازی باشه، شاید هم به خاطر اینکه با کوچکترین اشتباه شما به اول خط برمیگردید، هست!
    بعد از اتمام هر مرحله اگر تمام طلاهای اون مرحله رو کسب کرده باشید به قسمت retro challenge میرید که به مراتب سخت تر از مراحل معمولی هست...

در نگاه اول بازی بسیار ساده طراحی شده ولی واقعاً زیبا و سرگرم کننده و هیجان انگیز است به طوری که ممکنه شمارو ساعت ها پای PC نگه داره، همچنین این عنوان از 26 اچیومنت داخل استیم بهره مند هست که بازیباز رو تا حدودی به چلنج وادار میکنه.
    لازم به ذکر است که Bit.Trip Runner در IGF امسال (2011) عنوان بهترین بازی مستقل از لحاظ Visual Arts رو کسب و این جایزه رو به نام خودش ثبت کرد.

امتیازات سری بازی های Bit Trip

Game GameRankings Metacritic
    Bit.Trip BEAT 80.15% 80/100
    Bit.Trip CORE 79.72% 80/100
    Bit.Trip VOID 80.08% 79/100
    Bit.Trip RUNNER 76.07% 76/100
    Bit.Trip FATE 78.50% 74/100
    Bit.Trip FLUX
    88.35% 85/100

محتوای مخفی: Independent Games Festival (IGF) 
    برای اطلاعات بیشتر در این مورد به پست اول مراجعه کنید.
    بازی هارو میذارید خوب لینک دانلود هم بذارید دیگه.
    بفرمایید این بازی رو تو همین سایت پیدا کردم میتونین دانلود کنین:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 2 کاربر از Amir rza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

بازی هارو میذارید خوب لینک دانلود هم بذارید دیگه.
    بفرمایید این بازی رو تو همین سایت پیدا کردم میتونین دانلود کنین:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوست عزیز قصد از ایجاد این تاپیک گذاشتن لینک دانلود بازی نیست!
    یه بخش جدا برای دانلود بازی ها وجود داره می تونید از اون قسمت استفاده کنید : )
    Last edited by marmolak kocholo; 03-01-2012 at 17:01.

4. 3 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز p30 arman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

خب شما که معرفی میکنید یه لینکم پایینش بزارید بد نیست ارتونم درسته ادامه بدید ! خیلی هم باحالی ! مکس پین

6. 4 کاربر از p30 arman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض Knytt Underground

Knytt Underground

از کارهای عالی دیگر از اقای Nicklas Nygren یا بهتر است بگیم Nifflas این بار عنوان Knytt Underground هست که برای PS3 و Ps-Vita به صورت دانلودی منتشر شده و در یک ماه اینده برای PC نیز منتشر خواهد شدچند نقدی از بازی منتشر شده و در اکثر نقد ها به یکی از جدید ترین مدل کارهای اقای نیفلاس اشاره کردن و خلاقیتی که در بازی به وجود اورده. و مهم تر از همه داستانی زیبا و طولانی که از نکته های مثبت بازی به شمار میره گرافیک متحرک بکگراند بازی نیز مورد ستایش قرار گرفته.

چند نقدی از بازی منتشر شده :

Gaming Nexus:9.5
    Multiplayer.it:8.5
    Everyeye.it:8
    Gaming Age:7.5
    Pocket Gamer UK:7
    Game Informer:7.5

کارهای اقای نیفلاس واقعا جای تحسین دارن پس این عنوان را نباید از دست بدیم.

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

8. 5 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض When Vikings Attack

یکی دیگر از بازی های زیبای مستقلی که چند وقت پیش باهاش اشنا شدم همین بازی بود.
    بازی واقعا یکی از جذابترین بازیی هایی بود که در چند وقت اخیر بازی کردم و تونست لحظات شاد و هیجان انگیزی رو ایجاد کنه که واقعا لذت بخش بودن
    گیم پلی بازی خیلی ساده و فقط یک تعریف دارد ( وسایل اطرافت " هر چیزی که هست " رو بردار و پرت کن به طرف دشمن تا نابود بشن ) همین نکته جزئی باعث شده تا بازی
    سرشار از لذت باشه و این هیجان و لذت هنگام بازی کردن به شکلی گروهی چه انلاین و چه افلاین تا تعداد 4 نفر بیشتر و بیشتر میشه.

مپ های زیاد و مختلفی وجود داره که در هر کدام وسایل و امکانات زیاد (بزرگ و کوچیک ) وجود داره که با استفاده از انها و برداشتن انها به سمت گروه رقیب
    پرت میکنیم.بازی طوریه که هر تیم به تعداد نفر نفر اعضا در گروه خود دارد و به هنگام حرکت کردن گروه نیز حرکت میکنن ، هر چقدر تعداد نفرات بیشتر امید به برد و برنده شدن در
    میدان نبرد 1 دقیقه ای بیشتر خواهد بود. امکانات و تعامل محیط در هر مپ نیز متفاوت بوده و به از بین بردن دشمن نیز کمک حال ما خواهد بود.
    بازی برای PS3 و Ps-Vita منتشر شده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 4 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فکر کنم این تاپیک باید احیا بشه!
    اونقدر بازی خوش ساخت Indie وجود داره که ساعت ها میشه در مورد اونا صحبت کرد...

حدودا دو هفته پیش یه بازی بسیار خوب indie برای پی سی به نام Rogue Legacy منتشر شده که فکر می کنم صد در صد ارزش بازی کردن داره و در آخر سال هم میشه از اون جزو بازی های خوش ساخت سال یاد کرد
    سبکش هم جالبه پلتفرمر و نقش آفرینی که شاید یادآور بعضی از بازی های قدیمی باشه
    من تازه دارم دانلودش می کنم و حجمش هم 210 مگ بیشتر نیست

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Eurogamer Italy - 9.0
    InsideGamer.nl - 9.0
    Hardcore Gamer Magazine - 9.0
    Gamer.no - 9.0
    Polygon - 9.0
    Armchair Empire - 9.0
    GameFront - 9.0
    Hooked Gamers - 9.0
    GamingTrend - 9.0
    IGN Italia - 9.0
    Vandal Online - 8.5
    GameSpot - 8.5
    8.5 - Destructoid
    GameTrailers - 8.4
    Multiplayer.it - 8.4
    Eurogamer - 8.0
    DarkStation - 8.0
    3DJuegos - 8.0
    Game Informer - 8.0
    Metro GameCentral - 8.0
    Gameblog.fr - 8.0
    NowGamer - 8.0
    Digital Spy - 8.0
    GameStar - 7.5

12. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فکر کنم این تاپیک باید احیا بشه!
    آخرش احیا نشد
    ....................

اوایل امسال یه بازی خوب Indie به نام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای PC و با تاخیر برای Xbox 360 منتشر شدش یعنی از طریق Steam و XBLA
    سبک بازی پازله و در طول بازی با معماهای جالب زیادی رو به رو میشه که به مرور سختر میشه و می تونید قشنگ از فکرتون کار بکشید!
    بازی به صورت سیاه و سفید هستش و طراحی هنری بازی هم خوبه
    یه جوری هم هست که به درد همه سنی می خوره
    در کل توی سبک پازل یکی از بازی های خوب امساله و توصیه می کنم حتما دانلودش کنید
    حجم بازی هم برای PC حدود 600 مگ و برای Xbox 360 هم حدود 300 مگه...

پ.ن: البته سرچ کردم حامد قبلا توی تاپیک امتیازات بازی ها بهش اشاره کرده بود ولی یادآوری اون توی این تاپیک شاید باعث بشه حداقل چند نفری این بازیو دانلود کنن : دی

14. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •