در مورد tesselation تمام این کارت ها این قدر ضعیف عمل می کنند که دیگه فرقی نداره کدوم ضعیف تر هست!!
460 تو زمینه تسیلیشن قوی تر از 5850 عمل میکنه و نمی دونم رو چه حسابی میگید ضعیف عمل میکنه . می تویند تو تست های زیر این نتیجه را ببینید که قابل قیاس با هم نیستند.اینکه کلا کارت های .Amd تو تسیلیشن ضعیف هستند حتی تو سری 6xxx هیچ بحثی نیست . البته غیر کارت 6990 که از 4 تسلاتور برای تسیلیشن استفاده شده درش

کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو این عکس هم فرق تسیلیشن بین 460 و 5870 که قوی تر از 5850 هست رو می تونید ببینید

هنوز هم تو تسیلیشن با هم فرقی ندارن و ضعیف هستن ؟؟؟؟؟!!!!!!
در ضمن 460 و 5850 تغریبأ متعلق به یک نسل هستند و کارت های سری 6800 هم از معماری 5800 استفاده کردن و نمونه ی ارزان سازی شدش هستن ( یا کمی بهبود ..) پس این که بین این 3 کارت اختلاف نسل بندازیم درست نیست! (در مورد 280gtx حرف نمی زنم که!
.gif)
)
درسته که از یک نسل هستند و معماری یکسانی دارند اما کارایی برابر ندارن و نمیشه این 2 نسل رو برابر کرد همون طور که نمیشه فرمی های نسل 5xx رو با 4xx برابر دانست.( با تفاوت کاهش دما چشم گیر نسبت به سری قبل و تفاوت کارایی و ....)
قابلیت اورکلاک 5850 از 460 کمتره؟! این کارت می تونه از فرکانس 725 پایه ، تا فرکانس 925 مگاهرتز به صورت کاملأ پایدار اورکلاک شه و با کمی افزایش ولتاژ به مرز 1000 مگاهرتز هم برسه!!
460 هم قابلیت اور بالایی داره و از فرکانس 675 می تونه به فرکانس 900 برسه که کارایی خوبی هم از خودش نشون میده
کد:
که قطعا با افزایش ولتاژ میشه با فرکانس بالاتر هم رسید
من چند تا تست رو با مقایسه با مدل مرجع قرار میدم تا ببینید ولی برای سنگین نشدن صفحه لینک میزارم بقیه رو هم خودتون ببینید

کد:
این هم از قابلیت اور این کارت. جدا از اینکه در مورد قابلیت پشتیبانی از فیزیک هم تو صحبت هایی که شد اشاره ای بهش نشد و این هم یه قابلیت هستش که باید در نظر گرفت
این که تو این محدوده گیر نمی اد و متعلق به اک نسل قبل هست قبول هست ولی باید بپذیریم که در کل کارت بهتری هست!
البته این نظر شماست و کاملا قابل احترام اما من تو این رنج قیمت قطعا 460 رو به 5850 ترجیح میدم
پ ن : تست های که قرار دادم غیر از تست های تسیلیشن به صورت رندم بوده و تست های کاملش رو می تونید تو لینک هایی که قرار دادم ببینید (این هم برای اینکه دوستان نگند تست رندم خوب قرار دادی
)
همون طور که میبینید تو بعضی تست ها 460 فریم بیشتری داده و تو بعضی هم 5850 اما وقتی صحبت از قابلیت های 2 کارت میشه اون موقع میشه وجه تمایزی بینشون قرار داد که تو پست بالا کامل همهشون رو گفتم