تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 90 اولاول 1234561252 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 899

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Arsenal F.C | توپچی های لندن

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

در درجه اول به عنوان یک بایرنی به نظرم اگر بایرن نتونه رافینا رو بگیره به درد بایرن در دفاع چپ بخوره .
    در درجه دوم به عنوان یک ارسنالی هم فکر می کنم که دیگه کارایی برای ارسنال نداشته باشه .
    خرید دفاع و دروازبان از نون شب هم برای ارسنال واجب تره !
    خدا کنه ونگر نقل و انتقالات رو امسال جدی بگیره

2. این کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Scud_MD2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ولی حیف که جدی نمیگیره
    همش در فکر خرید بازیکنان جوانه
    همین چند روز پیش دو تا بازیکن جوان دیگه از بارسلونا 2 خرید

4. این کاربر از Scud_MD2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فصل 2011-2010 یکی از بدترین فصل های تاریخ آرسنال بود من خیلی امید داشتم این تیم جوان بعد از چند سال ناکامی در گرفتن جام بتونه هواداران خودش رو خوشحال کنه اما تو فینال جام اتحادیه همه چیز با یه اشتباه بچه گانه در دقیقه 90 خراب شد و یه بار دیگه هواداران آرسنال در حسرت جام موندن.
    چیزی که این وسط باعث تاسفه اینه که آقای ونگر حاضر نیست دست از سیاست جوان گرایی خودش برداره و یه مقدار تجربه به تیم تزریق کنه میترسم همین سیاستش باعث بشه فصل بعدی هم بدون جام بمونیم.

6. 2 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ونگر نشون داده که اگر بازیکن خوب داشته باشه بسیار خوب میتونه نتیجه بگیره مثل فصل 2003-2004 که بدون باخت تونست قهرمان بشه کاری رو که هیچ مربی نتونسته تو چند سال اخیر انجام بده
    ولی نمیدونم چرا اینقدر پافشاری رو این قضیه داره که با جوانان قهرمان بشه.

8. 3 کاربر از Scud_MD2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

فصل 2011-2010 یکی از بدترین فصل های تاریخ آرسنال بود من خیلی امید داشتم این تیم جوان بعد از چند سال ناکامی در گرفتن جام بتونه هواداران خودش رو خوشحال کنه اما تو فینال جام اتحادیه همه چیز با یه اشتباه بچه گانه در دقیقه 90 خراب شد و یه بار دیگه هواداران آرسنال در حسرت جام موندن.
    چیزی که این وسط باعث تاسفه اینه که آقای ونگر حاضر نیست دست از سیاست جوان گرایی خودش برداره و یه مقدار تجربه به تیم تزریق کنه میترسم همین سیاستش باعث بشه فصل بعدی هم بدون جام بمونیم.
    ونگر نشون داده که اگر بازیکن خوب داشته باشه بسیار خوب میتونه نتیجه بگیره مثل فصل 2003-2004 که بدون باخت تونست قهرمان بشه کاری رو که هیچ مربی نتونسته تو چند سال اخیر انجام بده
    ولی نمیدونم چرا اینقدر پافشاری رو این قضیه داره که با جوانان قهرمان بشه.
    خوب این چیزی هست که این چند وقته برای همه ما سوال بوده
    من خودم کم کم دارم به این نتیجه میرسم که ونگر واقعا دستش برای خرید بازیکن خالی بوده تا به امروز!
    همه رقم هایی که گفته شده برای بودجه و خرید واقعا نبوده و ونگر صداش در نیومده!
    مطمئنم ونگر اگه پول دستش باشه خرید های خوب هم انجام میده
    البته نه هر خریدی و نه هر بازیکنی
    بازیکنی که مطمئن باشه توی تیم جواب میده و از سر ناچاری خریده نشه!
    در مورد امسال هم فکر میکنم همه با هم معتقد باشیم که به کسب جام خیلی نزدیک بودیم
    ولی خوب اتفاقاتی افتاد که نه بازیکنان نه کادر فنی و نه هوادار ها نتونستن از پسش بر بیان
    اینطور که من خوندم و شنیدم و دیدم!
    هوادار های آرسنال خیلی بی بخار ظاهر شدن در ورزشگاه
    حتی ونگر و .. مصاحبه کردن که هوادار های خارج از خونمون فوق العاده بودن
    این یعنی چی
    یعنی هوادارای امارات برین از اینا یاد بگیرین
    هوادار که نباید بره با پرستیژ توی ورزشگاه بشینه و صداش در نیاد!
    مطمئنن هیچکدومتون لحظه های فوق العاده بازی بارسلون و تشویق زیاد تماشاگر ها یادتون نمیره
    باید هر بازی اونطوری تشویق بشه تیم
    همه ایمان داریم که یکی از نکات خیلی مهم و موثر روی نتایج و نوع بازی کردن و حتی تصمیم های داور جو حاکم بر ورزشگاه هست
    و اینکه امیدوارم امسال رفتنی های آرسنال که دیگه واقعا تحملشون درد آور هست از آرسنال برن و مهره های قابل اطمینان و کلیدی جاشون رو بگیرن
    --------------------------------------------------
    مثل اینکه شایعه سامبا هم خیلی خیلی دور و ور باشگاه هست و مثل اینکه جدی هست

10. 3 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

تلاش شدید آرسنال برای خرید ستاره آرژانتینی...

چندی پیش بود که با گزارش خبرگزاری فاکس صحبت های زیادی مبنی بر پیوستن این بازیکن به آرسنال به صورت آزاد مطرح شد و این در حالی است که ریکی آلوارز یکی از بهترین بازیکنان حال حاضر کشور آرژانتین است و آرسنال , اینتر و رم به شدت در پی امضا کردن قرار داد با وی هستند .
    مدیر برنامه های ریکاردو آلوارز معروف به ریکی درباره مذاکراتش با مقامات برخی باشگاه ها صحبت کرد و درباره احتمال انتقال این بازیکن صحبت کرد .
    گفته می شود از سوی آرسنال یکی از مدیران به صورت اختصاصی برای مذاکره با مقامات تیم ورزسالسفیلد وارد کشور آرژانتین شده و قابل ذکر است این بازیکن بر خلاف گزارشات ابتدایی فاکس اسپورت سه سال با باشگاهش قرار داد دارد و باشگاه وی نیز تقاضای مبلغ 12 میلیون یورو کرده است .
    مدیر برنامه های این بازیکن چپ پا در رابطه با موکلش گفت :

" از نظر تکنیکی این بازیکن شبیه به بازیکنانی نظیر اریک لاملا و خاویر پاستوره نیست حتی اگر او شرایط مشابهی داشته باشد بسیار با استعداد تر از خاویر است .
    اینتر میلان و آرسنال علاقه مند به وی هستند ؟
    ما در حال مذاکره با برخی از باشگاه ها هستیم اما اینتر میلان تا کنونی تماسی با ما نداشته است .
    رم ؟ ما می دانیم که مدیر اجرایی این باشگاه به خوبی با ریکی آشنایی دارد .
    من باور دارم که در برابر ما پیشنهاد های بسیار مهمی است و ولز نیز ممانعتی برای ادامه دوره ورزشی ریکی ندارد ."

12. 4 کاربر از Scud_MD2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

خبر خیلی جالبیه!
    معلومه این فصل و این تابستون داره یه چیز هایی تغییر میکنه
    معلومه ونگر هم خونش به جوش اومده!
    این خبر زیاد بی ربط نیست
    معلومه ونگر برنامه خاصی برای ولا در نظر داره
    --------------------------------------------------------

آرسنال مانع حضور کارلوس ولا در تیم ملی شد
    باشگاه فوتبال آرسنال مانع حضور کارلوس ولا در رقابت های کوپا آمریکا شد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مهاجم 22 ساله و مکزیکی توپچی ها یکی از 26 بازیکن کشورش است که نامش در میان دعوت شدگان به تیم ملی برای حضور در رقابت های کوپا آمریکا که در ماه جولای انجام می شود به چشم می خورد اما یکشنبه، فدراسیون فوتبال مکزیک با صدور بیانیه ای اعلام داشت با وجود اینکه کارلوس ولا برای حضور در این تورنومنت دعوت شده اما آرسنال با توجه به اختیارات خود اجازه این کار را به او نمی دهد.

اوایل این هفته وکیل کارلوس ولا اعلام کرده بود که او در پنجره نقل و انتقالات به تیم دیگری نخواهد رفت و مسئولین آرسنال از او خواسته اند تا بعد از پایان تعطیلات در تمرینات پیش فصل به ترکیب تیم ملحق شود.

هرچند ولا نتوانست در دوره حضور قرضی خود در باشگاه وست برومویچ توفیق چندانی کسب کند، با این وجود استعداد و پتانسیل خاص او موجب شده تیم هایی مانند والنسیا و اندرلخت به فکر جذب او برای فصل آینده باشند اما به نظر می رسد آرسنال برنامه ویژه ای برای او در فصل آینده دارد که تابستان خلوتی را برایش در نظر گرفته.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

پارلر: برخی چیزها باید بازنگری شود
    شاگردان قدیمی آرسن ونگر باور دارند تابستان امسال تفاوت چشمگیری با گذشته خواهد داشت.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    پنجره نقل و انتقالات تابستان رسما کار خود را آغاز کرده و همه مشتاقانه منتظر آن هستند تا ببینند آرسن ونگر چه بازیکنانی را به ترکیب خود اضافه خواهد کرد. نام ها بسیاری در رسانه ها وجود دارد و بر خلاف سال های گذشته گذینه های بزرگتری در میان آنها به چشم می خورد.

ری پارلر، هافبک سابق توپچی ها که زیر نظر آرسن ونگر 3 بار فاح لیگ برتر شده است با حمایت از دستاوردهای مربی سابقش در آرسنال باور دارد زمان ان رسیده تا برخی چیزها بازنگری شود و نفرات جدیدی به ترکیب اضافه شوند.

" زمانی که آرسن ونگر به آرسنال آمده بود و سنت فتح جام ها را از سر گرفت، هواداران تا حدودی به این مساله عادت کرده بودند.

اما شما همچنین باید ببینید که او چه چیزهای دیگری برای باشگاه به ارمغان اورده با شامل یک زمین تمرین جدید و همچنین زیرساختی برای ساخت یک استادیوم جدید است.

شش سال گذشته در فتح عناوین پربار نبوده بنابراین فکر می کنم او نیاز دارد تا ارزیابی مجددی از برخی مسائل داشته باشد و در این تابستان بازیکنان جدیدی را به ترکیب اضافه کند."

نایجل وینتربرن، مدافع چپ سابق آرسنال نیز بر ای نباور است حساسیت فصل آینده موجب خواهد شد این تابستان اهمیتی بیشتر از هر زمان دیگر داشته باشد.

" معتقدم آرسن ونگر روند را در تابستان تغییر خواهد داد و بعضی بازیکنان جدید را به خدمت خواهد گرفت.

این فصل مهمی برای آرسنال به شمار می رود و تابستان بزرگی نیز پشت سر آن قرار دارد.

فکر می کنم او نیاز دارد تا بازیکنان بیشتری به خدمت گیرد و شاید اجازه دهد برخی بازیکنان بروند. این جایی است که مربی باید از پول خود نهایت بهره را ببرد."

منبع :
    gunnerstrust.com
    Last edited by D r i v e r; 30-05-2011 at 13:22.

14. 4 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

جدای از خرید های خوب ، به نظرم باید بازیکنانی مثل ارشاوین و نصری رو حتما نگه داریم . در مورد فابرگاس اگر دلش با تیم نباشه بره بهتره . هر سال این موقع می شنویم که در استانه جدایی و از این حرفها .
    در مورد ولا من زیاد امیدوار نیستم بازیکن بزرگی بشه برای ارسنال .در مکزیک هم با وجود دوس سانتوس و چیچاریتو شاید حتی ذخیره هم می شد .

16. 2 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

دزدی پویول و پیکه از رختکن آرسنال+عکس

آخرین نیوز: گویا اشتیاق بارسلونا برای جذب ‘سسک فابرگاس’ هافبک و کاپیتان آرسنال فروکش نمی کند، هر چند که او هشت سال است کاتالونیا را ترک کرده و به لندن رفته است.
    به گزارش ایرنا؛ در تازه ترین اقدام که به نوشته رسانه های انگلیسی به طور قطع باعث خشم ‘آرسن ونگر’ سرمربی آرسنال شده است، ‘جرارد پیکه’ و ‘کارلس پویول’ دو بازیکن بارسا هنگامی که در زمین تمرین ‘کولنی’ آرسنال تمرین می کردند به رختکن رفتند و قاب عکس فابرگاس را از رختکن آرسنال ربودند.

این دو سپس عکس خود را همراه با قاب عکس فابرگاس در توییتر گذاشتند تا نشان دهند فابرگاس هم سهمی در قهرمانی کاتالان ها در لیگ قهرمانان اروپا دارد.
    پیکه در صفحه توییتر خود نوشته است: پویول و من این قاب عکس فابرگاس را از رختکن آرسنال دزدیدیم.
    غول های کاتالان از نشان دادن اشتیاق خود برای بازگشت بازیکن ۲۳ ساله به نوکمپ ابایی ندارند. هر چند که او در هشت سال اخیر دوران درخشانی در لندن داشته است.
    فابرگاس که دانش آموخته آکادمی جوانان لامایسا در بارسلونا است، ‘پپ گواردیولا’ را الگوی خود می داند و می گوید به همین خاطر پیراهن شماره ۴ را به تن می کند.
    ‘آرسن ونگر’ سرمربی آرسنال اصرار دارد تا حد امکان این بازیکن جادویی را در تیم خود نگه دارد و سال گذشته هم موفق شد او را به ماندن در ورزشگاه امارات متقاعد کند.
    با این حال اصرار این مربی فرانسوی نتوانسته مانع از بروز اشتیاق بازیکنان و کادر مربیگری بارسلونا برای بازگشت فابرگاس به این باشگاه شود.
    پیکه، ژاوی و کارلس پویول از هر فرصتی برای اظهار نظرهای شاعرانه نسبت به این هم میهن خود استفاده می کنند.
    سال گذشته و در مراسم جشن قهرمانی اسپانیا در جام جهانی، پیکه و پویول، فابرگاس خجالتی را احاطه کردند و او را مجبور کردند پیراهن بارسلونا را به تن کند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پ ن : !!

18. 3 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

احتمالا همونطور که بیشترتون مصاحبه رو خوندین و کامنت ها رو هم خوندین اعتقاد داررین که این یکی از شفاف ترین مصاحبه های ونگر بوده و صریحا گفته که چی میخواد و دنباله چیه
    امیدوارم این فصل و این تابستون همه چی باب میلش پیش بره تا فصل خوبی رو داشته باشیم

مصاحبه رئیس با رادیو RTL فرانسه
    آرسن ونگر شب گذشته در مصاحبه ای رادیویی با مدافع سابق تیم ملی فرانسه بیسنته لیزارازو صحبت کرد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آرسن ونگر شب گذشته در مصاحبه ای رادیویی با مدافع سابق تیم ملی فرانسه بیسنته لیزارازو صحبت کرد.

در مورد فصل 2010/11
    متاسفم. فکر می کردیم که می توانیم تمام جام ها را پیروز شویم اما به دلیل فقدان شخصیت لازم ناکام ماندیم. این نا امید کننده ترین فصلی است که تاکنون پشت سر گذاشته ام. تیم تعدادی از بهترین فوتبال هایی را که من در ارسنال دیده ام را به نمایش گذاشت اما زمانی که نیاز بود در رسیدن به صدر نا موفق بود. این نا امید کننده و قابل بحث است. ما به بلوغ بیشتری نیاز داریم.

در مورد پتانسیل خریدهای جدید...
    ما سعی می کنیم بازیکنانی بخریم که آنچه نیاز داریم را به ما بدهد. ماموریت دشواری است. اولا باید خط دفاعی را تقویت کنیم. ما امتیازاتی را مقابل تیم هایی از دست دادیم که در روش طبیعی انگلیسی بازی می کردند، با توپهای بلند و درگیری های فیزیکی. بنابراین به بازیکنانی نیاز داریم که بدانند چطور این مدل بازی ها را را کنترل کنند، که منظور بازیکنان انگلیسی است و یا بازیکنانی که لیگ برتر ار بشناسند.

در مورد امکان خروج سسک فابرگاس و سمیر نصری در این تابستان...
    فابرگاس این تابستان جایی نخواهد رفت. تابستان گذشته بارسلونا پیشنهادی دارد اما در این تابستان هیچ پیشنهاید در کار نیست. او بهترین هافبک جهان است، ما تیمی را با او و در اطراف او ساخته ایم، او کاپیتان ماست، می خواهیم به هر قیمیتی او را نگه داریم.

در رابطه با نصری، از یک چیز قطعا مطمئن باشید و ان اینکه او را به منچستر یونایتد نخواهیم فروخت. در حال حاضر اختلاف مالی با این بازیکن داریم و در طول تابستان بر روی آن کار خواهم کرد تا اطمینان پیدا کنم که قرارداد خود را تمدید خواهد کرد.

در مورد شایعات علاقه مندی شما به کریم بنزما....
    تا انجایی که من اطلاع دارم، مادرید نمی خواهد بازیکنش را بفروشد که قابل درک است و حقیقت این است که زیدان اکنون نزدیک به این باشگاست که امکان ماندن بنزما در انجا را تقویت خواهد کرد.

در مورد فلسفه شما برای فصل آینده...
    تنها بازیکنانی در کلاس جهانی می توانند تیم ما را تقویت کنند زیرا ما در حال حاضر کیفیتی در سطح کلاس هانی داریم. هدف اصلی حفظ کیفیت خودمان، تقویت تیم و برطرف کردن عیب هایمان است. هنوز باید از نظر هجومی تقویت شویم چون تیمی هجومی هستیم. کسانی هستند که از من می خواهند روش بازیمان را تغییر دهیم اما فکر می کنم ما باید همین سبک بازی را ادامه دهیم.

در مورد طرح شما برای سفر به آمریکای جنوبی در تعطیلات...
    تعطیلاتم را در انجا صرف خواهم کرد، بازیکنان را زیر نظر می گیرم و با افراد در آمریکای جنوبی ملاقات می کنم.

منبع :
    gunnerstrust.com

20. 4 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •