تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 37 اولاول 12345612 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 365

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی سپاهان اصفهان | طوفان زرد آسیا

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

قلعه‌نويي: من در پنالتي بدشانسم

امير قلعه‌نويي گفت: من در پنالتي بدشانس هستم.

سرمربي تيم فوتبال سپاهان در نشست خبري پس از بازي تيم‌هاي پرسپوليس و سپاهان اظهار کرد: اين بازي چند بخش داشت؛ ابتدا بايد بگويم که سپاهان تا دقيقه 105 حاکم بر ميدان بود. ما بازي را به خوبي کنترل کرده و مي‌توانستيم در 90 دقيقه کار را تمام کنيم؛ اما از دقيقه 105 به بعد انرژي بازيکنان ما کاملا تخليه شده بود، آنها خسته بودند چرا که بازي سنگيني را مقابل بنيادکار انجام داده و بعد هم به تهران آمدند. با اين وجود باز هم مي‌توانستيم از دقيقه 105 تا 120 برنده باشيم، در مجموع به حبيب کاشاني،‌ مربيان پرسپوليس و بازيکنان و هواداران اين تيم تبريک مي‌گويم، به هر حال بازي حذفي همين است. من هم که در پنالتي شانس ندارم، وقتي پنالتي مي‌شود بايد غزل خودم را بخوانم. هادي عقيلي که هميشه پنالتي‌هايش را تبديل به گل مي‌کند، در اين بازي توپ را به بيرون زد، يک زماني هم مهدوي‌کيا پنالتي‌اش را به بيرون زد.

وي در پاسخ به اين سوال که پرسپوليس شانس براي قهرماني در جام حذفي دارد، گفت: چون تيم‌هاي ديگر در پيش‌بيني من ذينفع هستند ترجيح مي‌دهم صحبتي نکنم؛ اما فکر مي‌کنم پرسپوليس بعد از بازي سنگيني که برابر ما داشت کار سختي در اهواز مقابل فولاد دارد. اميدوارم هر تيمي که حقش است قهرمان جام حذفي شود و مبارکش باشد.

وي درباره داوري اين بازي گفت: اين کار را کارشناسان بايد انجام بدهند؛ اما بعد از بازي از برخي کارشناسان داوري که استعلام گرفتيم آنها گفتند يکي از پنالتي‌ها بايد تکرار مي‌شد.

قلعه‌نويي ادامه داد: سپاهان امسال سختي‌هاي زيادي کشيد، بعضا تمرينات ما با 12 نفر دنبال مي‌شد. بعد از بازي سپاهان مقابل استقلال که با تساوي 1 بر 1 تمام شد تا الان ما 20 مسابقه انجام داديم که 11 مسابقه آن بيرون از خانه بوده است. ما 25 پرواز در اين مدت انجام داديم و واقعا اذيت شديم.

وي درباره ماندنش در سپاهان نيز گفت: سه جلسه با محمدرضا ساکت و جلساتي را با اعضاي هيات مديره باشگاه سپاهان داشتم، به توافقات خوبي رسيده‌ايم و فقط امضاي کار مانده است. اگر طي سه، چهار روز آينده به توافق برسيم کارمان را شروع مي‌کنيم، وگرنه مي‌رويم خانه‌مان. اگر به توافق نهايي برسيم بايد 20 روز ديگر کار را شروع کنيم.

قلعه‌نويي در پاسخ به سوال يکي از خبرنگاران که گفت، اگر اردوهاي تيم ملي برگزار شود باز هم ممکن است بازيکنان‌تان را در اختيار نداشته باشيد، اظهار کرد: من در کار تيم ملي دخالت نمي‌کنم. اگر بازيکنان در اختيار ما باشند برايشان برنامه داريم، اگر هم در خدمت تيم ملي باشند کارلوس کي‌روش مربي بزرگي است و حتما حرفه‌اي عمل مي‌کند.

سرمربي سپاهان در پاسخ به سوال يکي از خبرنگاران که به او گفت، بالاخره طلسم‌تان مقابل پرسپوليس شکسته شد، گفت: طبق قانون فيفا باختن در پنالتي باخت محسوب نمي‌شود. بايد دقت داشته باشيد که ما در 300 دقيقه بازي مقابل پرسپوليس فقط يک گل دريافت کرديم. اين توانايي‌هاي تيم ما را نشان مي‌دهد. عقيلي امروز پنالتي‌اش را به اوت زد همانطور که مهدوي‌کيا زماني پنالتي‌اش را به اوت زد.

قلعه‌نويي گفت: اين برد را به علي دايي هم تبريک مي‌گويم که از سرمايه‌هاي مربيگري ما هستند. حبيب کاشاني هم براي تيم خيلي زحمت کشيد.

گفتنی است، قلعه‌نويي در ابتداي اين کنفرانس درگذشت ناصر حجازي را بار ديگر تسليت گفت و خاطر نشان کرد: بايد از مسئولان برگزاري اين بازي تشکر کنم. آنها زحمات زيادي کشيدند. هواداران حضور بسيار خوبي داشتند، از هواداران سپاهان که از راه دور آمدند تشکر مي‌کنم. امروز روز قشنگ و به ياد ماندني از حيث برگزاري يک بازي خوب بود.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

عقیلی:فوتبال است و گاهي ضربه پنالتي خراب مي‌شود

ما شرمنده هواداران سپاهان شديم كه نتوانستيم صعود كنيم. پنالتي همين است يك روز گل مي‌شود و يك روز نمي‌شود.

سایت گل - هادي عقيلي پس از شكست 4 بر 2 برابر پرسپوليس در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازي خوبي بود. ما مستحق صعود بوديم اما در ضربات پنالتي شكست خورديم.

به گزارش گل به نقل از فارس وي در مورد اعتراض سپاهاني‌ها به داور گفت: من بعد از زدن ضربه پنالتي در وسط ميدان بودم و چيزي نديدم و متوجه اعتراضي نشدم.

عقيلي در مورد اينكه يك پنالتي را خراب كرد و آيا دليل آن سر و صداي هواداران پرسپوليس بود، گفت: دليل خراب كردن پنالتي سر و صداي هواداران نبود. فوتبال است گاهي ضربه پنالتي خراب مي‌شود و توپ به هوا مي‌رود. ما شرمنده هواداران سپاهان شديم كه نتوانستيم صعود كنيم. پنالتي همين است يك روز گل مي‌شود و يك روز نمي‌شود.

مدافع سپاهان در مورد اينكه بازيكنان اين تيم خسته بودند گفت: دليل اين مسئله بازي 4 روز پيش برابر بنيادكار بود. پرسپوليس استراحت بيشتري نسبت به ما داشت.
    وي در مورد اينكه فصل آينده در سپاهان خواهد ماند يا نه گفت: بايد صحبت كنم. من هنوز با باشگاه مذاكره‌اي نداشته‌ام.

کد:

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

هفت بازيكن از تيم سپاهان به اردوي تيم ملي فوتبال دعوت شدند

از سوي سرمربي تيم ملي فوتبال ايران هفت بازيکن از تيم سپاهان اصفهان به مرحله دوم اردوي تيم ملي دعوت شدند.

به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، خسرو والي زاده مدير رسانه اي تيم ملي اسامي بازيکنان دعوت شده سپاهان را به اين شرح اعلام کرد:

سيدمهدي رحمتي، احسان حاج صفي، محسن بنگر، هادي عقيلي، سيدجلال حسيني، خسرو حيدري، محرم نويدکيا.
    اين بازيکنان بايد به همراه 19 بازيکن دعوت شده قبلي، ساعت 12 روز سه شنبه دهم خرداد ماه خود را در محل هتل المپيک به کادر فني تيم ملي معرفي کنند.
    والي زاده افزود: مرحله دوم اردوي سه روزه تيم ملي ايران از روز سه شنبه تا پنجشنبه تشکيل مي شود. جزييات برنامه اين سه روز متعاقبا اعلام خواهد شد.

کد:

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

ميبخشيد كه اومدم توي تاپيك سپاهان

به نظر من هم با توجه به قانون جديد پنالتي بايد تكرار ميشد
    اما اينكه چون پنالتي تكرار نشد بگيم داور و فدارسيون اين كار رو انجام دادن فكر ميكنم منصفانه نباشه
    علاوه بر اينكه اون پنالتي بايد تكرا ميشد بايد به اين اشاره كرد كه رحمتي تقريبا همه پنالتي ها رو قبل از ضربه جلو ميومد
    علاوه بر اين در طول بازي حسيني روي نوري در 18 يه خطاي واضح انجام داد كه به نظر من پنالتي بود
    در كل با اون وضع پنالتي زدن سپاهانيها و فريب خوردن رحمتي در اكثر ضربه ها فكر ميكنم بي انصافي باشه اگر برد پرسپوليس رو به فدراسيون نسبت بديم
    به ويژه اينكه در طول بازي موقعيت هاي پرسپوليس بيشتر بود
    پرسپولیس که فقط 15 20 دقیقه آخر بهتر بود و در طول مسابقه اصلا برتری نداشت که اونم به دلیل خستگی بازیکنان بود

بالاخره یه فرقی بین سپاهان که 4 5 روز قبل بازی داشت با پرسپولیسی که حدود 10 روز قبل بازی داشت باید باشه
    اگه در موارد طول بازی باشه نیمه اول هم یک خطای پنالتی روی توره نگرفت (منظورم صحنه افتادش نزدیک حقیقی نیست بلکه قبلش) و یک آفساید اشتباه هم گرفت که نگرفته بود تک به تک میشد
    جالبه که تمام آفساید ها رو صحنه آهسته نشون داد اما اینو نشون نداد

در ضمن کارت زردی که به حاج صفی داد اصلا دلیلش مشخص نشد و یک کارت زرد هم باید به پرسپولیس در مورد خطا روی فکر کنم همون حاج صفی بود در هنگام ضد حمله باید میداد که نداد

به هرحال همون تکرار پنالتی خودش امکان داشت گل نشه و اینکه نمیدونم چرا شما جلو اومدن رحمتی رو میبینید ما نمیبینیم
    این حرف رو یکی دیگه هم زده بود در بازی های قبلی که من توی 90 دقت بیشتری کردم و همچین چیزی نبود

و همین اشتباهی که شما ساده میگیرید باعث تکرار بازی ذوب آهن شد

اما کلا سپاهان عجیب بود
    آخر کار هم قلعه نوعی در مصاحبه اش اصلا حرفی نزد وانگار نه انگار که باخته
    فعلا با اینکه سپاهان افتضاح بازی کرد پرسپولیس 120 دقیقه نتونست حرکت خیلی جدی در ورزشگاه خودش با بیش از 70 هزار تماشاگر انجام بده

امیدوارم یا فولاد قهرمان بشه یا ملوان
    البته اگر فدراسیون اجازه بده

5. این کاربر از satttanism بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

جالبه خود شوت رو هم قدم حساب میکنن!
    نوری بعد از مکث یک قدم بر میداره و شوت میزنه اما 2 قدم میشمارن

ماشالاه عادل که بقیه صحنه های مشکوک رو هم فاکتور گرفت

7. این کاربر از satttanism بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

پنالتی باید تکرار میشد ولی رحمتی هم قبل از ضربه یهو می پرید جلو. نباید از داور ایراد گرفت.

9. این کاربر از xerxes again بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

شروع مذاکرات سپاهان با ابراهیم​زاده
    با به بن​بست رسیدن قلعه نویی با سپاهان، غاین تیم اصفهانی در پی استخدام منصور ابراهیم​زاده است.
    به گزارش خبرآنلاین، پس از مذاکرات بی​نتیجه سه روز گذشته سپاهان و قلعه​نویی، همزمان با شروع بررسی پیشنهادهای جدید از سوی قلعه​نویی، سپاهانی​ها هم به گزینه جدید برای نیمکت تیمشان فکر می​کنند.

گفته می​شود در دو روز گذشته نمایندگان باشگاه سپاهان تماس​هایی را با منصور ابراهیم​​زاده سرمربی موفق ذوب آهن برقرار کردند تا شاید بتوانند او را به عنوان جایگزین احتمالی قلعه نویی معرفی کنند.

خبرآنلاین

11. این کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بزرگترین اشتباهی که سپاهانیا کردن همین نگه نداشتنه قلعه نویی بود....میتونست اونجا فرگوسنی بشه واسه خودش

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

دوست عزیز ما اومدیم در تاپیک استقلال در مورد اشتباهاتش صحبت کنیم که شما اینجا این کار رو انجام میدید؟
    حالا شما سعی کنید این اشتباه رو نکنید تا فرگوسن بشه براتون
    بقول گفتنی بیخ ریش خودتون

-----

ابراهیم زاده که فکر نکنم بیاد ولی ای کاش میرفتند سراغ مجید جلالی

14. این کاربر از satttanism بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اتفاقا من خوشحال هم میشم اگه بخواد از سپاهان بره!!!
    اونوقت فصل بعد که دوباره قهرمان شدیم دوست دارمببینم هوادارای استقلال بازم میگن با قلعه نویی قهرمان شدین یا نه!!

16. این کاربر از MoH_@_MaD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •