اتصالات هارد دیسک رو چک کنید. فریز شدن بدون صفحه آبی در 90 درصد مواقع از هارد دیسک هستش.
در ضمن سیستم رو اگر 3 روزه گرفتید بدون دستکاری بهتره به نمایندگی ببرید تا براتون مشکل رو حل کنند. شاید یک مشکل سخت افزاری باشه.
اتصالات هارد دیسک رو چک کنید. فریز شدن بدون صفحه آبی در 90 درصد مواقع از هارد دیسک هستش.
در ضمن سیستم رو اگر 3 روزه گرفتید بدون دستکاری بهتره به نمایندگی ببرید تا براتون مشکل رو حل کنند. شاید یک مشکل سخت افزاری باشه.
دوست عزیز من هارد رو تازه گرفتم maxtor 500 هستش تو وین xp هم همین طوریه
ممنون میشم راهنمایی کنید
خب دوست عزیز مسلمه از هاردتونه چون فریز بدون صفحه مرگ آبی یعنی هارد مشکل داره!!![]()
هارد خراب نیست. اتصالات هارد منظورم کابل ساتا و مخصوصا برق هارده.دوست عزیز من هارد رو تازه گرفتم maxtor 500 هستش تو وین xp هم همین طوریه
ممنون میشم راهنمایی کنید
برق هاردتون باید مستقیم باشه و بینش از رابط استفاده نکرده باشید.
من همه کارایی که دوستان گفتند انجام دادم ولی بازم چند دقیقه پیش در حین تماشای یک فیلم حجیم 1080 باز هم این اتفاق افتاد
اتصالات هارد رو نگاه کردم برقش مستقیم هست فقط استفاده از پاور قویتر رو امتحان نکردم هنوز
احتمال میدم بعدازپاوراگرجواب نداداگرقبلش سیستم عامل چنج کردین و درایورهای سیستمم آپدیت کردین مشکل ازمین باشه چون همونطورکه گفتم دمای چیپ شمالی خیلی بالایه وداغ کردن زیاد این چیپ باعث هنگ میشه شما هوای کیس خودتون به یک صورتی خنک نگه دارین درضمن شما فن گرافیک خودتون یک تمیز کنید بعد به وسیله این rivatuner دستی دور فنش تغییر بدین یکم بالاترببرین سرعتش دیدین بااین کارها مشکل حل نشد مین باید برین همونجایی که تهیه کردین درضمن شما موقعی که درحال تماشای برنامه هستین مثلا 4 تا 5 دقیقه بعد یک عکس به وسیله همون برنامه hwinfo32 ازتپ sensor برنامه اینجا قراربدین .
لینک دانلودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by jafarian; 26-05-2011 at 07:29.
سلام دوستان منم تقریباً همچین مشکلی دارم ولی من چندین ماهه دارم با ویندوز سون کار میکنم تا حالا همچین مشکلی نبوده.الان هم این مشکل همون موقع که دسک تاپ میاد بالا بوجود میاد یعنی همین که همه برنامه ها چک و ایکن ها مرتب میشن یهو همه چی فریز میشه دیگه نه موس نه کیبرد کار نمیده و مجبور میشم از دکمه پاور کیس استفاده کنم.ولی تا حالا تو برنامه ها یا در حال انجام کاری این مسئله پیش نیومده.میشه راهنمایی کنید. یکی از دوستان میگفت مشکل از مادربوردته امیدوارم این نباشه.![]()
سلام
دوستان منم این مشکل رو دارم!
ولی بر خلاف این مواردی که ذکر کردین من خودم منبع مشکل رو پیدا کردم!
من سیستمم وقتی فریز میشه که yahoo messenger در حال اجراست!
دقیقا همین مشکل با همین دلیل واسه دوستم هم اتفاق افتاده بود.
هیچ دلیلی هم براش پیدا نکردم.
در حالت های دیگه عمرا گیر کنه!
البته اینم از وقتی win7 رو به sp1 آپدیت کردم به مراتب کمتر شده.
دوستانی دستگاهتون freez میشه از یاهو مسنجر استفاده میکنید؟؟
راستی اینم مشخصات این سیستمی که گیر میکنه:
M.B:Giga X55
CPU:Core i5 - 2.8 - 760
Ram: 4GB DDR3
VGA:GTS 450
HDD:1TB Hitachi
نه بزرگوار متاسفانه دلیل این مشکل در سیستم من این نیست
2 3سالی هست که یاهو مسنجر نصب نکردم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)