امیدوارم برای فصل اینده تراکتور 2 3 تا بازیکن خوب بخره و کمالوند رو نگه داره تا فصل اینده بتونیم به قهرمانی امیدوار باشیم...![]()
امیدوارم برای فصل اینده تراکتور 2 3 تا بازیکن خوب بخره و کمالوند رو نگه داره تا فصل اینده بتونیم به قهرمانی امیدوار باشیم...![]()
دیروز توی برنامه ی موج فوتبال جعفری بود و کمالوند هم تلفنی صحبت کرد . اون طور که خود کمالوند گفت فقط در صورتی جدا میشه که مدیریت بخواد اونو کنار بذاره یا اینکه مردم تبریز نخوان مربی ترختور باشه پس فعلا حالا حالا ها موندنیه .... از ترختور بهتر کجا رو میتونه پیدا کنه !!
10 تا بازیکن میخوان بیارن ، 6 تاش لیگ برتری بقیه لیگ یکی و دو تا برزیلی ......(البته در حد حرفه ) 50% تیم رو هم میخوان حفظ کنن
كمالوند: هر سال عليه من موج درست ميكنند
سرمربي تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز گفت: هر سال موجي عليه من ايجاد ميکنند اما مشکلي برايم پيش نميآيد.
فراز کمالوند در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد شايعه منشوري بودنش عنوان کرد: چند سالي است وقتي به فصل نقل و انتقالات نزديک مي شويم برايم اين داستان ها را درست مي کنند. براي خودم هم جاي تعجب دارد. زماني مي توانم مقابل اين شايعات موضع داشته باشم که احضارم کرده باشند. اين موجي است که هر سال عليهام راه مي اندازند اما مشکلي نيست. وي در خصوص اينکه در تراکتورسازي ماندني است يا خير اظهار داشت: چند تيم تهراني با من صحبت کردند اما در تراکتورسازي ماندني هستم. مسئولان استاني هم علاقه مند هستند بمانم تا تيم به هدفي که دارد برسد.
سرمربي تراکتورسازي در مورد ليستي که براي فصل بعد در نظر گرفته، گفت: طبق قانون 6 بازيکن ليگ برتري بيشتر نمي توانيم جذب کنيم. از اين 6 نفر هم نام چهار بازيکني را داده ام که فعلا در جام حذفي حضور دارند و اخلاقي درست نيست که با آنها وارد مذاکره شويم. از داخل تيم هم 11 نفر فيکسي که داشتم را حفظ مي کنم.
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تراکتور با قلعه نویی مذاکره مخفیانه کرده؟شما خبر دارین؟
یه شایعاتی در این مورد شنیدم ولی فکر کنم در حد همون شایعه باشه...!تراکتور با قلعه نویی مذاکره مخفیانه کرده؟شما خبر دارین؟
تماشاگران تراکتور برابر مجموع تماشگران پرسپولیس و استقلال تهران
در لیگ دهم هرچند که تعداد تماشاگران نسبت به فصل گذشته کاهش یافته بود اما تراکتورسازی تبریز برای دومین بار پیاپی با 765000 تماشاگر با اقتدار عنوان پر تماشاگرترین تیم لیگ را به خود اختصاص داد . این در حالی است که پرسپولیس تهران با 407000 نفر و استقلال تهران با 358000 نفر بترتیب رده های دوم و سوم قرار گرفتند . آنچه حائز اهمین است این است که تعداد تماشاگران تراکتورسازی دقیقا برابر مجموع تماشاگران دو تیم پرسپولیس و استقلال تهران می باشد و این نشان از شوق و اشتیاق وافر مردم آذربایجان به امر ورزش می باشد.
منبع:
امیدوارم روند تعداد تماشاگران امسال هم روندی صعودی باشه . البته وقتی تعداد بسیار زیاد میشه کنترل و جهت دهی مناسب شعارها و هماهنگی لیدرها خیلی حائز اهمیت میشه
متاسفانه لیدرها هم که خیلی به شعارهای معروف ملتچی ها اهمیت نمیدن . پس خود مردم باید شعارها رو به طور هماهنگ بدن و نباید امیدشون به لیدر ها یا یه سری گروهها که عاشق شعارهای فارسی و جلف هستن ، باشه .
که خب این هم کار بسیار سختیه و حالا حالاها باید روش کار بشه
جاسم كرار در گفتوگو با فارس:
در كنار هوار براي قهرماني استقلال مبارزه خواهم كرد
خبرگزاري فارس: بازيكن عراقي و جديد استقلال گفت: در كنار بازيكن هموطن خود تلاش ميكنم كه استقلال قهرمان فصل بعد ليگ برتر ايران شود.
جاسم كرار در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در مورد توافقش با باشگاه استقلال براي پوشيدن پيراهن آبي اين تيم براي فصل آينده گفت: شب گذشته با حضور در باشگاه استقلال با علي فتحاللهزاده ،سرپرست اين باشگاه مذاكرات لازم را انجام دادم و پس از توافق با وي، قرارداد 2 سالهاي را با استقلال به امضا رساندم تا براي فصل آينده آبيپوشان را همراهي كنم.
وي با بيان اينكه مبلغ قراردادم خوب است، در مورد حضور هوار محمد در استقلال و اينكه اين موضوع تا چه اندازه در پيوستن وي به استقلال نقش داشته است، گفت: با هوار صحبت كرده بودم و قرار شد اگر به استقلال بپيوندم، هوار نيز در استقلال بماند. اميدوارم فصل آينده زوجي رويايي را با حضور هوار محمد براي استقلال تشكيل بدهيم.
جاسم كرار در پاسخ به اين سؤال كه چه پيامي براي هواداران استقلال دارد، تأكيد كرد: هوادارن استقلال خيلي خوب هستند. زماني كه در تراكتورسازي بازي ميكردم گفته بودم كه پس از اين تيم به استقلال ميپيوندم، چراكه به هواداران استقلال هم مانند هواداران تراكتورسازي علاقه دارم.
وي درخصوص اينكه با گلي كه در بازي برگشت در تهران وارد دروازه استقلال كرد، قهرماني را از اين تيم دور كرد، گفت: قول ميدهم سال آينده براي استقلال گلزني كرده و مطمئن باشيد اين تيم در فصل آينده ليگ برتر قهرمان خواهد شد. من در كنار هوار بيشترين تلاش را انجام خواهيم داد تا استقلال قهرمان ليگ برتر ايران شود.
بازكن جديد استقلال درباره رقابتش با مهاجمان استقلال يادآور شد: پست اصلي من مهاجم نيست و در پست هافبك نفوذي و پشت مهاجمان بازي ميكنم
واقعا متاسفم واسه اين مسئولين بي عرضه امسال هم مثل سال قبل به جاي خريد بازيكن داريم مهره هاي خوبمون رو از دست ميدهيم
ماجرای عجیب و غریب کرار جاسم محمد
در حالی که روز یکشنبه مورخه 08/03/90 کرار با حضور در باشگاه برای تمدید قراردادش با تراکتور اقدام نموده بود که مقرر گردید بعد از جلسه کمیته انضباطی مذاکرات لازم صورت پذیرد.روز بعد در جلسه کمیته انضباطی در حضور مدیر عامل،سرمربی،نادر باقری و جمشید خطیبی و متاسفانه غیبت کرار جاسم محمد توسط مسئولین کمیته انضباطی اظهار شد که به آقای کرار وجهی پرداخت نگردد و قراردادی هم منعقد نشود زیرا احتمال محرومیت و جریمه برای ایشان متصور است و به آقای کرار اطلاع داده شد تا هر چه سریعتر با حضور در کمیته انضباطی وضعیت خود را معین کند.
سوالی که مطرح است اینست که با وجود تاکید مسئولین کمیته انضباطی مبنی بر عدم عقد قرارداد با کرار چگونه باشگاه استقلال با وی قرارداد بسته است!؟ و آیا در این قضیه مسائل پشت پرده ای هم وجود دارد یا نه ؟ که در چند روز آینده مشخص خواهد شد.
تاریخ : 1390/03/14
منبع : سایت رسمی باشگاه
اين قضيه محروميت و منشوري بودن همش ماله وقتيه كه كرار ميخاست با تراكتور قرارداد ببنده حالا كه رفته به تيم استقلال با فراست اقايون فدراسيون و كميته انضباطي حل ميشه كه هيچ سال بعدم بازيكن اخلاق انتخاب ميشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)