تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: ویندوز هشتی که در اومده واقعیه؟

در آغاز فعالیت mostafa.medar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    share_kord

پيش فرض

توی سایت مایکروسافت هیچوقت درباره ی پروژه های آینده چیزی نوشته نمیشه چون جای این چیزها نیست.
    شما باید به MSDN برین و اونجا که اعضای فعال مایکروسافت و مهندسها هستند این موضوعات رو پیگیری کنید.

ویندوز 8 فعلی محصول مایکروسافت و محصولی Pre Alphaیا شاید Alpha باشه و اوایل 2012 نسخه ی Betaی اون همراه با سرویس پک 2 ویندوز 7 میاد و نسخه های RC و RTM اون تا اواخر 2012 عرضه میشه.
    تغییر این زمانبندی هم ممکنه.

ویندوز 8 رو به عنوان ویندوز Primary استفاده نکنید و فقط برای تست و دیدن و آزمایش در محیط Virtual نصب کنید چون هیچ تضمین امنیتی توش نیست.
    به محض اومدن نسخه ی Beta امیدوارم انجمنش راه اندازی بشه و اونوقت مسائل پیرامون ویندوز 8 شدیدا پیگیری میشه.
    من این سایتی که شما گفتین هم رفتم خبری از ویندوز هشت نیست. منم که بخیل نیستم اگه بیاد استفاده میکنم ولی اصلا خبری از این ویندوز در هیج جای دنیا به غیر از اایران نیست
    حالا خود دانید در ضمن از شما دوست گرامی هم تشکر لازم را میکنم

آخر فروم باز esi222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من این سایتی که شما گفتین هم رفتم خبری از ویندوز هشت نیست. منم که بخیل نیستم اگه بیاد استفاده میکنم ولی اصلا خبری از این ویندوز در هیج جای دنیا به غیر از اایران نیست
    گفه های ebicross جان کاملا درسته.
    منظورت از اینکه من که بخیل نیستم چیه!؟
    یعنی شما میخوای بگی که همچین ویندوزی وجود نداره یا قرار نیست بیاد؟
    نه دوست عزیز کاملا در اشتباهی.

3. 2 کاربر از esi222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

یکی ازحدود 50 خبر Softpedia از ویندوز 8
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یکی از دهها خبر Cnet
    کد:
    یکی ازچندین خبر Pcworld
    کد:
    فرومی برای رفع مشکلات ویندوز 8
    کد:
    در MSDN هم پره از مطالب و Wishlistهای ویندوز 8 فقط چیزی که هست کسی اونجا حق نداره عکس یا مطلب منتشر کنه در مورد ویندوزهایی که به اصطلاح دزدیده شده.

معمولا کاربرهای عادی نسخه های نهایی و آماده رو استفاده میکنند. میتونید تا اواخر 2012 منتظر باشید.

5. 2 کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت mostafa.medar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    share_kord

14 تسلیم

این سایت های که شما عرض کردین رفتم بله این سایت ها راجع به این ویندوز زیاد مطلب نوشته اند دلیل اینکه من میگم این ویندوز نیومده اینه که من خودم نصبش کردم در حال حاضر تفاوتی با سون نداره حتی محیط های مختلف از لحاظ گرافیکی دقیقا به یک شکل هستند تنها تفاوتش در اینه که فقط با بعضی سخت افزار های قدیمی سازگار تر از سون برخورد میکنه ولا غیر (من از این بحثی که به و.جود آمده خوشحالم و این بحث ها باعث میشه که سطح معلومات آدم بالا بره، من خودم از کلیه دوستان تشکر لازم را دارم)

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

این سایت های که شما عرض کردین رفتم بله این سایت ها راجع به این ویندوز زیاد مطلب نوشته اند دلیل اینکه من میگم این ویندوز نیومده اینه که من خودم نصبش کردم در حال حاضر تفاوتی با سون نداره حتی محیط های مختلف از لحاظ گرافیکی دقیقا به یک شکل هستند تنها تفاوتش در اینه که فقط با بعضی سخت افزار های قدیمی سازگار تر از سون برخورد میکنه ولا غیر (من از این بحثی که به و.جود آمده خوشحالم و این بحث ها باعث میشه که سطح معلومات آدم بالا بره، من خودم از کلیه دوستان تشکر لازم را دارم)
    تغییرات ویندوز 8 دیگه ظاهری نخواهد بود. ظاهر ویندوز 7 اونقدرنقص نداره که نیاز به طراحی محیط جدید باشه. تفاوت توی هسته، معماری وعملکرده.
    موفق باشید.

8. 2 کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •