داداش گوشی من 6630 .هر بلائی که بگی سرش آوردم آخ نگفته از ریست و مستر ریست گرفته تا سنباده زدن!
فقط نترس و برو جلو. هر چی شد با من...
داداش گوشی من 6630 .هر بلائی که بگی سرش آوردم آخ نگفته از ریست و مستر ریست گرفته تا سنباده زدن!
فقط نترس و برو جلو. هر چی شد با من...
ريسكش غير از پاك شدن دار و ندار آدم ديگه چيه؟ من سعي ميكنم روي حافظه گوشي كمترين اطلاعات رو نگه دارم.ضمنا يكي كد ريست و مستر ريست رو و اينكه هر كدوم چه اطلاعاتي رو پاك ميكنند بنويسه اما همچنان سوال من بي جواب مونده چون گوشي من روي آرم نوكيا قفل شد و صفحه كار نمي كرد. راستي قيمت فلش كردن 5000 تومانه؟ مگه چي كار مي كنن؟ راستش من هم چون قاب يدكي انداختم روش اون هم مجاني حرف ندارم سمباده هم بهش بزنم.
Last edited by farid-nokia6630; 17-06-2006 at 06:17.
قیمت فلش بین 5000 تا 10000 تومن بسته به کرم مغازه دار!
شما به احتمال قریب به یقین باید گوشی تون رو فلش کنین.
فلش کردن ریسکش بالاست.اگه موفق شدم انجامش بدم حتما برای دوستان می ذارم...
دستت درد نکنه. فقط من نفهمیدم ریسکش بالاست منظورت چیه؟ اگه احتمال خرابی یا سوختن ... بود تعمیری ها با آدم اتمام حجت می کردن که اگه اینطور شد با خودته.
تا اونجایی که من می دونم مغازه دار ها با استفاده از Box اینکارو انجام میدن ولی این روشی که من می خوام انجامش بدم با کابل Dku-2 هست بخاطر همین ریسکش بالاست.شاید سرو کار خودمم به Box بکشه!!
اين box و كابل چي هست؟ همون كابل USB همراه گوشي است يا چيز ديگه ايست؟
باکس یه همچین چیزی فکر می کنم باشه:
منظور از کابل هم همون کابل USB همراه گوشی هست.
به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم یه سری بزن.نحوه فلش گوشی هست.
من هم 6630 دارم. 5 بارهم دام برام فلشش کردن . (دیگه چیزی ازش مونده ؟ )
همیشه روی نسخه جدید spy call قفل می کرد .(سرعت گوشی به حدی پائین می اومد که مجبور به خاموش و روشن کردنش می شدم .)
وقتی روشنش می کردم آرم نوکیا می یومد ولی اون 2 تا دست نوکیا که همیشه به هم می رسیدن , انگار باهم قهر بودن .
یه پیغام میداد که من الان در خاطرم نیست .
خرجش احتمالا 6000 تا 8000 تومنه.
بی خیالش . گوشی ارزش این همه غصه رو نداره .
منو ببین حال کن .
نه منم غصه ي گوشي رو نمي خورم اما اون بار كه رفته بودم فلشش كنم ديدم قيمت فارسي كردن گوشي ها رو زده. 1100 رو زده بود 2000 تومان. من قبلا داشتم .خودش تو منوي language يكي از زبان هاش فارسي بود. يعني هيچ كاري نبايد انجام بشه. ديدم اينها فقط دارن از كم اطلاعي مردم استفاده مي كنن. يه كم از اينش بدم اومد كه مي خوام خودم ياد بگيرم.
اينو امتحان كن
سيم و رم و... دربيار
دكمه( ستاره 3 ودكمه سبز )رو نگه دار و روشنش كن تا بنويسه فرمتينگ 90% بايد درست شه
اين دوستمون دقيقا درست داره ميگه(فرشيد...) خيلي ها رو ميشناسم كه ....
Last edited by metal_militia; 26-06-2006 at 00:51.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)