دوستان 5750 کیفیت اسپیکرهاش چه طوریه؟ موقع کار سنگین خیلی داغ نمیکنه؟!
دوستان 5750 کیفیت اسپیکرهاش چه طوریه؟ موقع کار سنگین خیلی داغ نمیکنه؟!
کیفیت اسپیکرهاش عالیه اما حجم صداش زیاد نیست.
روی خودش نوشته Virtual Sorround Sound و DOLBY ADVANCED AUDIO
موقع بازی کردن یک مقدار داغ میشه که با یک کول پد معمولی میشه گرما رو متعادل کرد
---------- Post added at 04:36 PM ---------- Previous post was at 04:35 PM ----------
دوستام کسی نتونست مشکل این کارت گرافیک 5750 رو حل کنه؟
بازی ها پیشفرض Intel HD Graphics رو با حافظه 128 مگ در نظر میگیرن و اررور میدن اما راحت اجرا میشن
مشکلی وجود نداره
باید دستی بهش حالی کنی که برای بازی x باید از کارت گرافیک 540M استفاده کنه
منم اول یه کم گیج شدم ، ولی بعداً ردیفش کردم.
مثلا برای بازی PES 2011 که مدل و حافظه گرافیک رو زده Bad و اجازه کیفیت High نمیده چجوری دستی عوضش کنم؟
اینقدر سرم گرم شده با دستگاه که یادم نبود به اینجا سر بزنم
راضیم ازش
اسپیکراش خیلی خیلی خوبه.من یکی از نگرانیام این بود که با این دستگاه دیالوگ فیلمها رو می شه فهمید یا نه.عالیه اسپیکره خیلی خوب جواب میده.موقع بازی های سنگین هم داغ می کنه.
از همه بیشتر این Hot Key های روی کیبردو دوس دارم خیلی خوبه
کلا چیز خوبیه و دوسش دارم![]()
با تشکر![]()
من حدودا یه ماه این لپ تاپو با کانفیگ i5 دارم. خدا رو شکر مثل لپتاپ قبلیم (Aspire 4736z) تا حالا که خوب بوده و راضیم.
گفتنی ها رو دوستان گفتن فقط اینو بگم که Fallout New Vegas ، Anno 1404 , Star Carft II , Civilization V رو رو راحت رو فول اچ دی و تنظیمات اولترا اجرا کرد، کلا رو لپ تاپ به جز استراتژیک بازی نمی کنم (فالآوت استثنائه!) ولی حالا کرایسیسی چیزی هم دستم اومد یه تست می کنم ببینک چقدر فریم می ده ...
با توجه به صحبت های بچه ها ی اینجا و تحقیقات 1 ماهه فردا پایتخت هستیم . اگر کسی اومد زیارتش میکنیم .
انشاالله Corei5 5750 رو فردا قطعیش میکنم .
از اینکه یک همنوع مشاهده میکنم احساس شعف دارم .
Game just Strategy /![]()
سلام دوستان.دو ماهی میشه که 5750 کور آی 5 را گرفتم.چون اهل بازی نیستم نمیتونم در مورد کارایی اش تو بازی نظری بدم و بقیه موارد که راضی ام ازش.فقط یه سوال که نمیدونم اینجا جاش هست یا نه اگه دوستان جواب بدن ممنون.من برا اینترنت از سیم کارت ایرانسل با وصل کردن گوشی به لب تای استفاده میکنم آیا وجود دستگاه موبایل برا لب تا وقطعاتش مثل هارد و مادربورد ایرادی داره؟با تشکر
نه هیچ ایرادی نداره و مشکلی ایجاد نمیکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)