تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 21 اولاول 12345612 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 209

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Juventus F.C | بیانکونری ها

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

كونته:‌ يووه را به جايگاه واقعي‌اش مي‌رسانم

سرمربي جديد تيم فوتبال يوونتوس گفت: تلاش مي‌کنم يووه به جايگاه واقعي خود بازگردد.

به نقل از خبرگزاري ورزش آلمان، آنتونيو کونته اظهار داشت: از اين که به تيم گذشته خود بازگشتم و مسئوليت فني آن را برعهده مي‌گيرم، بسيار خوشحالم. تمام سعي خود را به‌کار خواهم بست تا يوونتوس به جايگاه واقعي خود بازگردد.

اظهارات فوق از سوي مربي 41 ساله ايتاليايي لحظاتي پس از امضا قرارداد دو ساله با بانوي‌پير (لقب يووه) عنوان شد. وي که قرار است ساليانه 1.5 ميليون يورو خالص دستمزد دريافت کند، در گذشته خود بازيکن شاخص اين تيم محسوب مي‌شد. به اين ترتيب کونته پس از 2613 روز دوري به جمع راه‌راه‌پوشان دل‌آلپي بازگشت.
    اين چهره که در سال‌هاي 1991 تا 2004 براي توريني‌ها به ميدان رفته است و جانشين دل‌نري شد، افزود: تمرين‌دادن يووه براي من افتخار است. من در واقع به خانه‌ام بازگشتم.

==========================

آنتونيو کونته: اگر به موفقيتم اطمينان نداشتم، به يوونتوس نمي آمدم

آنتونيو کونته، سرمربي جديد يوونتوس، انتظاراتش از اين تيم در فصل آينده را بيان کرد.

او که با قراردادی دو ساله جانشین لوئیجی دل نری در تیم یوونتوس شد، قصد دارد بانوی پیر را به روزهای خوبش برگرداند.

کونته در گفتگو با خبرنگاران گفت:" اگر زیر ساخت ها و اطمینان کافی وجود نداشت، من هرگز به موفقیت این پروژه ایمان نداشتم و شاید اصلا پیشنهاد یوونتوس را قبول نمی کردم علی رغم اینکه علاقه زیادی به این باشگاه دارم.
    من انگیزه زیادی دارم. همه ما می دانیم که یوونتوس چه جایگاهی در فوتبال ایتالیا و اروپا و همین طور در سراسر جهان دارد.

همه چیز برای خوب کار کردن فراهم است. ما نیاز داریم تا کمی اوضاع را بهتر کنیم تا یوونتوس قدرت سابقش را به دست بیاورد. ذهنیت پیروزی، اراده، فرهنگ کار و فداکاری برای تیم باید در بازی یوونتوس وجود داشته باشد.

در بازار نقل و انتقالات باید ببنیم در چه پست هایی نیاز به بهتر شدن داریم زیرا بازیکنان فعلی از پتانسیل بالایی برخوردارند. ما با جوزپه ماروتا صحبت کردیم و باید روی اهداف مشخصی کار کنیم. ما باید فابیو پاراتیچی و پاول ندود نیز صحبت خواهیم کرد و تمام تلاش مان را برای انجام خریدهای خوب خواهیم کرد.

برای من دل پیرو و بوفون نمادهای یوونتوس هستند. آنها برای تیم بسیار باارزش هستند و می دانند که پیروزی برای یوونتوس چه معنایی دارد."

منبع: ورزش 3

2. این کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kamy_R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من شنیدم 150-200 میلیون یورو قراره خرج کنن
    کاش رونالدینیو رو میخریدن
    هنوزم دوسش دارم

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من شنیدم 150-200 میلیون یورو قراره خرج کنن
    کاش رونالدینیو رو میخریدن
    هنوزم دوسش دارم
    خب اگر قراره اینقدر خرج کنن چرا برای خرید اگرو اینقدر شل کن-سفت کن بازی درمیارن؟؟
    واقعا این ماروتا سرطانی هست که به یووه چسبیده ول کنش هم نیست!!
    موجی کجا -این یارو کجا!

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب اگر قراره اینقدر خرج کنن چرا برای خرید اگرو اینقدر شل کن-سفت کن بازی درمیارن؟؟
    واقعا این ماروتا سرطانی هست که به یووه چسبیده ول کنش هم نیست!!
    موجی کجا -این یارو کجا!
    البته بودجه 100میلیونی یووه برای نقل و انتقالات تایید نشده هنوز
    قرار بود هیئت مدیره یه جلسه ای بزاره که ببیننن با این 100میلیون تیم رو تقویت کنن یا بدهی ها رو بدن چون 60میلیون ضرر کردن به خاطر صعود نکردن به cl

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ما که از کار یووه سر در نیاوردیم
    مبترسم این هم عین فصل های پیش فقط حرف باشه
    کاش تیم یوونتوس 2005 بود
    تدود-ترزگه-کامورانسی-ویرا-کاناوارو...........

7. این کاربر از kamy_R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

5 سال و 8 ماه زندان برای مدیر اسبق یوونتوس
    11 خرداد 1390
    دادگاه ناپل روز گذشته در اقدامی عجیب لوچانو موجی مدیر اسبق باشگاه یوونتوس را به 5 سال و 8 ماه زندان محکوم کرد و این درحالی است که انتظار می رفت موجی که در 5 سال گذشته با محرومیت مواجه شده با بخشش روبرو شود.

البته این حکم را دادگاه ناپل صادر کرده ولی به تایید دادگاه ورزشی فدراسیون فوتبال ایتالیا نرسیده است اما به نظر می رسد با توجه به نفوذ موراتی بار دیگر شاهد محرومیت طولانی مدت موجی باشیم.

گفتنی است ناردوچى بعنوان دادستان در اين پرونده چند هفته پيش احتمال بى گناهى يووه و موجى رد کرد و الان هم از دادگاه ناپل درخواست کرده تا موجی را به زندان محکوم کنند.

juventus. ir

=======
    تا اینتر دو ستاره نشه این مافیا نمیزاره یووه به جایی برسه!

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

بعد از دو خرید روزهای ابتدایی اکنون بانوی پیر در استانه ی توافق نهایی با سه بازیکن دیگر به نام های میشل باستوس - میکله پازینزا و گوخان اینلر قرار دارد و مدیر برنامه های هر سه بازیکن توافق با یوونتوس را تایید کرده اند.

مدیر برنامه های میشل باستوس بازیکن برزیلی باشگاه لیون گفت: "اینتر و یوونتوس خواهان به خدمت گیری موکل من هستند اما باستوس می خواهد در تورین توپ بزند و فاصله ی کمی تا یووه دارد.

مدیر برنامه های میکله پازینزا نیز در این رابطه گفت: "بدون شک پازینزا بازیکن فصل اینده ی یوونتوس خواهد بود و طی روزهای اینده برای انجام تست های پزشکی و عقد قرارداد وارد تورین خواهد شد."

اینلر ستاره ی باشگاه اودنیزه که تیم های فراوانی خواهان به خدمت گیری وی هستند در مورد یوونتوس گفت: " مدير برنامه هاى من در حال مذاكره با مدير اودينزه است ، يوونتوس يكى از بزرگترين تيم هاى جهان است و فصل آينده شكوه گذشته ى خود را تكرار خواهد كرد ، من براى پيوستن به يوونتوس آماده ام ، با زيگلر صحبت كردم وى از پيوستن به يوونتوس بسيار خوشحال بود "

گفتنی است سران یووه قصد به خدمت گیری الکسی سانچز ستاره ی فصل گذشته ی باشگاه اودنیزه را در برنامه های خود دارند اما قیمت بالا و پیشنهادات متعدد برای سانچز این موضوع را به تاخیر انداخته است.

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

روزنامه ی گارتا دلو اسپورت چاپ ایتالیا امروز خبر داد سران یووه پس از ناکامی در جذب سرجیو اگرو مهاجم باشگاه اتلتیکو مادرید سعی دارند ماریو گومز بازیکن گلزن باشگاه بایرن مونیخ آلمان را خریداری کنند.

سران یووه پس از مذاکرات ابتدایی با اگرو نتیجه ی گفتگو ها را بسیار مفید برشمردند اما پس از پیشنهاد تیم های بارسا و رئال کار برای یووه سخت شد و به نظر می رسد اگرو به یکی از دو تیم اول اسپانیا خواهد رفت.

بر همین اساس سران یووه به سرعت چند گزینه را جایگزین اگرو کردند که به نظر می رسد ماریو گومز و مارکو ووچینیچ از شانس بیشتری در این میان برخوردار هستند.

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سانچز هم که سر خورد سمت بارسا

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

یووه قرارداد کوالیارلا و متری رو داره قطعی میکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •