كونته: يووه را به جايگاه واقعياش ميرسانم
سرمربي جديد تيم فوتبال يوونتوس گفت: تلاش ميکنم يووه به جايگاه واقعي خود بازگردد.
به نقل از خبرگزاري ورزش آلمان، آنتونيو کونته اظهار داشت: از اين که به تيم گذشته خود بازگشتم و مسئوليت فني آن را برعهده ميگيرم، بسيار خوشحالم. تمام سعي خود را بهکار خواهم بست تا يوونتوس به جايگاه واقعي خود بازگردد.
اظهارات فوق از سوي مربي 41 ساله ايتاليايي لحظاتي پس از امضا قرارداد دو ساله با بانويپير (لقب يووه) عنوان شد. وي که قرار است ساليانه 1.5 ميليون يورو خالص دستمزد دريافت کند، در گذشته خود بازيکن شاخص اين تيم محسوب ميشد. به اين ترتيب کونته پس از 2613 روز دوري به جمع راهراهپوشان دلآلپي بازگشت.
اين چهره که در سالهاي 1991 تا 2004 براي تورينيها به ميدان رفته است و جانشين دلنري شد، افزود: تمريندادن يووه براي من افتخار است. من در واقع به خانهام بازگشتم.
==========================
آنتونيو کونته: اگر به موفقيتم اطمينان نداشتم، به يوونتوس نمي آمدم
آنتونيو کونته، سرمربي جديد يوونتوس، انتظاراتش از اين تيم در فصل آينده را بيان کرد.
او که با قراردادی دو ساله جانشین لوئیجی دل نری در تیم یوونتوس شد، قصد دارد بانوی پیر را به روزهای خوبش برگرداند.
کونته در گفتگو با خبرنگاران گفت:" اگر زیر ساخت ها و اطمینان کافی وجود نداشت، من هرگز به موفقیت این پروژه ایمان نداشتم و شاید اصلا پیشنهاد یوونتوس را قبول نمی کردم علی رغم اینکه علاقه زیادی به این باشگاه دارم.
من انگیزه زیادی دارم. همه ما می دانیم که یوونتوس چه جایگاهی در فوتبال ایتالیا و اروپا و همین طور در سراسر جهان دارد.
همه چیز برای خوب کار کردن فراهم است. ما نیاز داریم تا کمی اوضاع را بهتر کنیم تا یوونتوس قدرت سابقش را به دست بیاورد. ذهنیت پیروزی، اراده، فرهنگ کار و فداکاری برای تیم باید در بازی یوونتوس وجود داشته باشد.
در بازار نقل و انتقالات باید ببنیم در چه پست هایی نیاز به بهتر شدن داریم زیرا بازیکنان فعلی از پتانسیل بالایی برخوردارند. ما با جوزپه ماروتا صحبت کردیم و باید روی اهداف مشخصی کار کنیم. ما باید فابیو پاراتیچی و پاول ندود نیز صحبت خواهیم کرد و تمام تلاش مان را برای انجام خریدهای خوب خواهیم کرد.
برای من دل پیرو و بوفون نمادهای یوونتوس هستند. آنها برای تیم بسیار باارزش هستند و می دانند که پیروزی برای یوونتوس چه معنایی دارد."
منبع: ورزش 3