شماپاورکیس چنج کنید گرین بزارین مثلا مدل Green GP380A 40000t سیستم تهویه کیسم سعی کنید مناسب باشه درضمن مین یک clr coms کنید بعد نیست.
شماپاورکیس چنج کنید گرین بزارین مثلا مدل Green GP380A 40000t سیستم تهویه کیسم سعی کنید مناسب باشه درضمن مین یک clr coms کنید بعد نیست.
clear cmosانجام دادم ولی بی تاثیر بود،حالا اگه پاور جدید بگیرم و تفاوتی نکرد چی؟
Last edited by esoo; 24-05-2011 at 10:48.
سلام
اون AUX که گفتید احتمالا سنسور تشخیص دمای پاور هست که پاورتون این سنسور رو نداره و نرم افزار هم اشتباه نشون میده! (الان مال خودم 128 نشون میده)
دمای GPU هم تقریبا خوبه ولی اگه بغل کیستون جای فن داره براش بذارید .....
همین کار کفایت میکنه....
سیستم شماهمamdپس جایه نگرانی نیست،ولی این پل شمالی جنوبی و وقتی بهش دست میزنم خیلی داغ،کیسم یه فن دستی از بالا داره دوتا اتومات از بغل.واسه تهویه فکر نمیکنم مشکلی داشته یاشه سنسورش که حداکثر 35 نشون میده
شما برنامه ی occt را اجرا کنید و دماها رو با اون ببنید و اینجا بگذارید
منظورشون از چنج کنید اینه که عوض کنید! درود بر روان فردوسی پاکزاد که زبان فارسی رو از شر گزندها زنده نگهداشت!
ضمنا پاور خود سیستمتون اگه واقعا 400 وات باشه برعکس نظر این دوستمون نیاز به تعویض نداره
دوستان فن من همیشه روشنه
dell xps 1330
مشکل سرعت هم ندارم
کند هم نشده
دمای GPU Diod و chipset خیلی میره بالا.بی دلیل.حتی در حالتی که اصلا با هاش کار نمیکنم
مشکل از کجاست؟
فن رو هم تمیز تمیز کردم
مشکل حل شد!
با زدن خمیر جدید روی cpu چیپ ست و کارت گرافیک دما حدود 30 درجه کاهش پیدا کرد !!!
خیلی خوب شد سیستم بیچاره
نفس میکشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)