تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 38

نام تاپيک: نظرتون راجع به این سیسنم و قیمتش چیه دوستان ؟

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

به نظرم این بحث ها باید کوتاهتر بشن چون نه تنها بی نتیجه هست بلکه باعث گمراهی مشاوره گیرنده میشه
    در مورد کارت گرافیک که به نظر من برای یک نمایشگر 19 اینچ کارتی مثل 460 و نهایت 560 کفایت می کنه مگر اینک ایشون قصد ارتقا داشته باشند
    در مورد مادربرد هم باید دید کاربرد به چه سمتی متمایل هست؟استفاده از اسلات های pci ؟ اورکلاک ؟همه موارد یا هیچکدام!!
    چیزی که مشخص هست تا به حال موردی در رابطه با ایراد در برهای چیپست اینتل از msi گزارش نشده و من هم چیزی ندیدم
    عمده ایراد این شرکت به سه تا برد سوکت am3 برمی گرده که خوشبختانه داره از سطح بازار جمع میشه

در مورد پاور هم که مبحثش طولانی هست
    به هر حال هر دوی این سیستم ها پیشنهاد های خوبی هستند و میشه روی اونها بحث کرد و با توجه به بودجه و کاربرد خریدار روی اونها بحث کرد(هر چند که من روی هر دو برد نظر موافق ندارم چون یکجوری افراط و تفریط هست!!)

2. 3 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض oooooooops

1. اول ار هر چیز از تک تک دوستانی که وقت گران قدرشون رو صرف کمک و راهنمایی اینجانب کردن ممنونم

2. دوم به خدا ما راضی نبودیم سوالمون بین بچه ها اینجا دعوا راه بندازه

3. بعد عرض کنم که به نظر شما اگر صبر کنم تا سری بولدوزر AMD بیاد امکانش هست قطعات اینتل ارزون تر شه ؟ یعنی صرف داره تا اون موقع صبر کنم یا نه !

4. در مورد گرافیک ( و تقریبا CPU و رم و ... ) میخوام سیستمم تا 3-4 سالی خیالم رو از همه طرف راحت کنه و تو بازی ها و برنامه های جدید کم نیاره ! حالا اگه مانیتور 19 باشه یه نمه گرافیک قوی تر باشه باز هم جای دوری نمیره راستی حتما میخوام کارتش Nvidia باشه به خاطر CUDA و PhysiX ! فکر هم نمیکنم که SLI یا CrossFire هم به کارم بیاد

5. در مورد PCI نمیدونم ! فکر نمیکنم کارتی چیزی برای این پورت لازم داشته باشم حالا نظر دوستان رو هم دوست دارم در این مورد بشنوم.

6. در مورد رم اگر بشه 1333 رو تریپل چنل کرد چی ؟ کفایت میکنه ؟ یا همون دوالش هم کافیه ؟

5. از اونجایی هم که زیاد تو اور کلاک وارد نیستم i7 2600 رو به 2500k ترجیح میدم ! ولی میترسم i7 دیگه خیلی قوی باشه ! نظرتون راجع به 2600S چیه ؟ بهتر نیست اینو بگیرم که حد واسط 2500 و 2600 هست ؟

6. در مورد SSD هم با اینکه خیلی خوبه ولی فکر میکنم اگه به جای اون پولمو صرف گرافیک یا سی پی یو کنم بهتر باشه ! نظر شما چیه ؟

7. پاور هم خودم اسم cooler Master و AcBel و green رو زیاد شنیدم فکر میکنم برندهای خوبی باشن !

خیلی خوبه که آخرش بتونیم به یه سیستم برسیم که از نتیجش بقیه هم بتونن به راحتی استفاده کنن
    یکبار دیگه از همه دوستان تشکر میکنم
    Last edited by hamidhetfild; 23-05-2011 at 15:38.

کاربر فعال انجمن سخت افزار mersoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران| نام: محمد

پيش فرض

3. بعد عرض کنم که به نظر شما اگر صبر کنم تا سری بولدوزر AMD بیاد امکانش هست قطعات اینتل ارزون تر شه ؟ یعنی صرف داره تا اون موقع صبر کنم یا نه !
    گویند سنگ لعل شود در مقام صبر/آری شود ولیک به خون جگر شود
    توجه بفرمایید که پل شنی هم یک معماری جدید است و اختلاف کارایی چندانی بین دو مدل هم قیمت از پل شنی و بولدوزر نخاهد بود که ارزش صبر در شرایط اقتصاد خراب و بازار مریض ما را داشته باشد. قطعات جدید همیشه تولید و عرضه خاهند شد اما هنگام نیاز و خرید باید در نقطه ای معقول میل به داشتن بهتر را پایان داد.
    4. در مورد گرافیک ( و تقریبا CPU و رم و ... ) میخوام سیستمم تا 3-4 سالی خیالم رو از همه طرف راحت کنه و تو بازی ها و برنامه های جدید کم نیاره ! حالا اگه مانیتور 19 باشه یه نمه گرافیک قوی تر باشه باز هم جای دوری نمیره راستی حتما میخوام کارتش Nvidia باشه به خاطر CUDA و PhysiX !
    تضمینی به اینکه GTX570 بتواند تا چهار سال آینده راضی کننده باشد نیست اما بالاتر از آن در حد بودجه ی شما نمیباشد و پایینتر هم هم موجب پشیمانی و نارضایتی زود هنگام.
    فکر هم نمیکنم که SLI یا CrossFire هم به کارم بیاد
    از آنجایی که گرایش به چینش های چندگانه کارت گرافیک و اورکلاک ندارید پس مادربرد با چیپست H67 مناسبترین انتخاب است.
    . در مورد PCI نمیدونم ! فکر نمیکنم کارتی چیزی برای این پورت لازم داشته باشم حالا نظر دوستان رو هم دوست دارم در این مورد بشنوم
    روند حرکت شرکت های تولید کننده ی مادربرد خبر از اراده برای حذف اینترفیس های کهنه مانند PCI و IDE دارد.
    6. در مورد رم اگر بشه 1333 رو تریپل چنل کرد چی ؟ کفایت میکنه ؟ یا همون دوالش هم کافیه ؟
    چینش سه کاناله ی رم در حال حاضر فقط توسط چیپست X58 در سیستم های دسکتاپ پشتیبانی میشود.
    . از اونجایی هم که زیاد تو اور کلاک وارد نیستم i7 2600 رو به 2500k ترجیح میدم ! ولی میترسم i7 دیگه خیلی قوی باشه ! نظرتون راجع به 2600S چیه ؟ بهتر نیست اینو بگیرم که حد واسط 2500 و 2600 هست ؟
    پردازنده های پسوند S دار این نسل به علت فرکانس مرجع پایینتر مصرف انرژی کمتری دارند اما از آنجایی هم قیمت با مدل های با پسوند K هستند اما multiplier آنها قفل است دلیلی برای خرید آن در شرایط شما وجود ندارد.
    . در مورد SSD هم با اینکه خیلی خوبه ولی فکر میکنم اگه به جای اون پولمو صرف گرافیک یا سی پی یو کنم بهتر باشه ! نظر شما چیه ؟
    بله سیستم را بدون SSD تهیه کنید اگر بعد ها مدلی خوش قیمت با کنترلر SF-2000 وارد بازار شد در مورد خرید آن تصمیم میگیرید.

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

یا به عبارتی میتوانید بگویید gtx460 768mb در کیسی یک میلیون و دویست هزار تومانی بهترین انتخاب است آن هم برای کسی که نخستین کاربرد را بازی فرموده! یا فراموش کنیم دومین کاربرد ایشان (3D max) از Hyper-Threading پشتیبانی میکند اما پردازنده i5 2500 فاقد آن است...

نخیر فهمیدم که برای بازی میخواد سیستم پیشنهادی شما مشکل داره همه ی قطعات رو فدای گرافیک کردید
    من الان با 4850 تو فول اچ دی مشکل افت فریم ندارم اونوقت gtx 460 768mb مشکل افت فریم داشته باشه؟
    شما میخواین به جای 60 تو مانیتور 19 اینچ 100 فریم بگیرید که هیچ فرقی نداره با هم
    در ضمن نسل گرافیک بازی ها با نسل کنسول های بازی تغییر میکنه این یعنی اینکه این گرافیک تا 4 سال دیگه هم جواب میده
    بعدشم سی پی یو یی که جناب پاسارگاد پیشنهاد دادن مولتی بازه اگه هم درآینده گرافیک اضافه شد یا تغییری
    ایجاد شد راحت بشه اورکلاک کرد
    بعدشم کی میگه فرکانس 1333 با 1600 فرق نمیکنه؟؟؟؟؟؟
    درسته ممکنه تو بازی تاثیر نداشته باشه ولی تو کاربردهای دیگه خیلی مهمه

6. 2 کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت

پيش فرض

نخیر فهمیدم که برای بازی میخواد سیستم پیشنهادی شما مشکل داره همه ی قطعات رو فدای گرافیک کردید
    نمیدانم چه چیز فدای گرافیک شده، داشتن بهترین پردازنده در کنار یک کارت گرافیک بسیار خوب نوید سیستمی ایده آل برای کاربردهای ذکر شده را میدهد.
    من الان با 4850 تو فول اچ دی مشکل افت فریم ندارم اونوقت gtx 460 768mb مشکل افت فریم داشته باشه؟
    شما میخواین به جای 60 تو مانیتور 19 اینچ 100 فریم بگیرید که هیچ فرقی نداره با هم
    در ضمن نسل گرافیک بازی ها با نسل کنسول های بازی تغییر میکنه این یعنی اینکه این گرافیک تا 4 سال دیگه هم جواب میده
    مساله کاملن روشن است، قصد خرید کیس با اولویت کاربردی بازی در ماه می 2011 با بودجه یک میلیون و دویست هزارتومانی را داریم. چه تناسبی بین GTX460 768MB که هم اکنون هم برای عناوین پرطرفدار مانند کرایسیس و مترو ضعیف است و شرایط خرید ما وجود دارد؟
    بعدشم سی پی یو یی که جناب پاسارگاد پیشنهاد دادن مولتی بازه اگه هم درآینده گرافیک اضافه شد یا تغییری
    ایجاد شد راحت بشه اورکلاک کرد
    در مورد گرافیک ملاک شما بازی های گذشته است و در مورد پردازنده اورکلاک در آینده ای نامعلوم آن هم برای کاربری که ناگفته پیدا بود اهل اورکلاک نیست. آیا واقعن جانبداری از دوستتان آنقدر مهم است از اخلاق فاصله بگیرید...
    بعدشم کی میگه فرکانس 1333 با 1600 فرق نمیکنه؟؟؟؟؟؟
    درسته ممکنه تو بازی تاثیر نداشته باشه ولی تو کاربردهای دیگه خیلی مهمه
    بفرمایید این تفاوت خیلی مهم(!) را نشان دهید:

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

mersoft عزیز چرا بحث بیهوده میکنی.برای صفحه نمایشهای 19 اینچ که عمدتا با رزولیشن 900×1440 کار میکنند GTX 570 به چه درد میخوره.GTX 460 768Mb هم زیاده حتی برای مترو یا کرایسیس.در مورد CPU هم داشتن یه CPU با قابلیت اورکلاک بالا یه مزیت بزرگ محسوب میشه بخصوص در آینده.اما در مورد رم با شما موافقم که تا حدودی اختلاف بین 1333 و 1600 محسوس نیست و در بعضی موارد اصلآ به حساب نمیاد.لطفآ این بحث بیهوده رو( که داره کم کم تبدیل به توهین میشه ) تموم کنید.

9. 2 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pasargadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نمیدانم چه چیز فدای گرافیک شده، داشتن بهترین پردازنده در کنار یک کارت گرافیک بسیار خوب نوید سیستمی ایده آل برای کاربردهای ذکر شده را میدهد.
    مادربرد که حتی یک اسلات pci نداره.
    رم با حجم بالا که برای رندر جز لاینفکه.
    پاور هم جز برندهای بی کیفیته.تمام ناظرا پیشنهاد این پارو منع کردن ولی شما به دلایله خاصی که همه میدونن حاظر نیستن پیشنهاد ندین.
    واقعا خودتون باشین این سیستمو میخرین؟

مساله کاملن روشن است، قصد خرید کیس با اولویت کاربردی بازی در ماه می 2011 با بودجه یک میلیون و دویست هزارتومانی را داریم. چه تناسبی بین GTX460 768MB که هم اکنون هم برای عناوین پرطرفدار مانند کرایسیس و مترو ضعیف است و شرایط خرید ما وجود دارد؟
    همین دو تا بازی تو دنیا هست.
    مترو که وضعیتش روشنه و با 580 هم فریم کمی میگیره.
    من تمام گیم ها به جز مترو تو مانیتور full hd با بالاترین تنظیمات با کارته 5750 و 5770 بازی کردم بدون هیچ افت فریمی.چه برسه به 19 اینچ.

در مورد گرافیک ملاک شما بازی های گذشته است و در مورد پردازنده اورکلاک در آینده ای نامعلوم آن هم برای کاربری که ناگفته پیدا بود اهل اورکلاک نیست. آیا واقعن جانبداری از دوستتان آنقدر مهم است از اخلاق فاصله بگیرید...
    اورکلاک چیزی نیست که کسی بخواد از هفت خوان رستم رد بشه تغیییر یک عدد و در نهایت افزایش 1gb همین.
    در ضمن cpuهای جدید با معماری سندی بریج بسیار خنک هستند و به راحتی روی ایر تا 4.5 و 5 ست میشن.

در مورد رم هم بله دیگه 1600 با 1333 و 2000 و.. فرقی ندارند شرکتها خودشونو مسخره کردن و فرکانس بالا میزنند.
    در این تست اخلاف زیاد 1333 و 1600 کاملا مشخصه.

تفاوتها کاملا مشخصه حتی افزایش 157 مگاهرتز هم افزایش پرفرمنس داره چه برسه 267

بله لازم نیست 1333 با 1600 مقایسه به میبینی که 1432 هم از 1333 پیشی گرفته

پس اختلاف پرفرمنس دارن.
    در ضمن مهمترین مسئله به غیر از افزایش پرفرمنس اورکلاک است که یک رمه 1333 بدون افزایش ولت تا 1600 ولی 1600 تا 1850 و با افزایش ولت تا 2000 اور میشه.
    ترجیح میدم بحثو تموم کنم چرا که:
    کسیکه که خواب هست میشه بیدارش کرد ولی کسیکه خودشو به خواب زده بیدار کردنش محاله.
    Last edited by pasargadd; 23-05-2011 at 19:32.

11. 3 کاربر از pasargadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز PC_Expert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ضمن اینکه دلایل دوست عزیزم mersoft قانع کننده است از دوستان خواهشمندم به این سوال پاسخ بدن که 2500 رو چقدر اور کنیم بشه 2600؟ وقتی الان امکان خرید 2600 هست چرا 2500؟
    در مورد مادربرد هم بنده خودم یک مادربرد msi h67ma-e45 دارم که واقعا برد خوبیه با قیمت منطقی. نداشتن pci هم برام مطرح نیست . یه مودم داشتم که بعد از گرفتن adsl پرتش کردم توی سطل آشغال.
    در ضمن تو سیستم جناب mersoft از چیزی زده نشده. رم رو همیشه میشه خرید و در هر شرایطی قابل ارتقا هست. پاور هم جدا از بحث کیفیت که به نتیجه نرسید از نظر قیمت چندان تفاوتی وجود نداره و دلیل ایشان برای پیشنهاد قیمت نبوده.

13. این کاربر از PC_Expert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

گویند سنگ لعل شود در مقام صبر/آری شود ولیک به خون جگر شود
    توجه بفرمایید که پل شنی هم یک معماری جدید است و اختلاف کارایی چندانی بین دو مدل هم قیمت از پل شنی و بولدوزر نخاهد بود که ارزش صبر در شرایط اقتصاد خراب و بازار مریض ما را داشته باشد. قطعات جدید همیشه تولید و عرضه خاهند شد اما هنگام نیاز و خرید باید در نقطه ای معقول میل به داشتن بهتر را پایان داد.
    درسته میدونم که سی پی یو اینتل عالیه ! منظورم این نبود که صر کنم تا بولدوزر بیاد برم اونو بخرم، منظورم این بود که صبر کنم بولدوزر بیاد قیمت CPU اینتل رو بشکنه برم همین پل شنی هارو بخرم ! نظرت چیه ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت

پيش فرض

درسته میدونم که سی پی یو اینتل عالیه ! منظورم این نبود که صر کنم تا بولدوزر بیاد برم اونو بخرم، منظورم این بود که صبر کنم بولدوزر بیاد قیمت CPU اینتل رو بشکنه برم همین پل شنی هارو بخرم ! نظرت چیه ؟
    به نطرم این کاهش حتا اگر اتفاق بیفتد و چند ماه بعد به ایران نیز برسد در حد 5-10 درصد در مدلهایی خاهد بود که فروش آنها در اثر وجود رقیب برتر کاهش یافته پس سود ارزشمندی در صبر کردن نمیبینم زیرا فقط چند دلاری از هزینه پردازنده کاسته خاهد شد و بقیه اجزای سیستم روال خود را طی خاهند کرد اما به قطعیت نمیتوانم اظهار نظر کنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •