تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: مشکل با وایرلس asus eee pc 1001 pxd

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ببينيد شما وقتي چراغ وايرلس رو روشن ميكنيد وهيچ اتفاقي نميفته ايراد ميتونه از تنظيمات وايرلستون باشه كه تو كنترل پنل ميتونيد درستشون كنيد و از همونجا شبكه هارو سرچ كنيد ..بگيد سيستم عاملتون چيه راهنمايي كنم.

سیستم عاملم xp هست

یه مورد دیگه هم اینکه وقتی من درایور بلوتوث یا لن رو نصب می کنم کنار ساعت یه آیکون اضافه میشه که میزنه found new hardware و اسمه بلوتوث یا لن رو هم می نویسه که پیدا کرده ، اما وقتی درایور وایرلس رو نصب می کنم ، چون چندبار تا الان نصب کردم ، بعضی وقتا چیزی پیدا نمی کنه بعضی وقتا هم میزنه found new hardware اما مثه قبلیا اتوماتیک پیدا نمی کنه یه صفحه ی سرچ برام باز می کنه ، بعد هم پیدا نمی کنه و آخر سر اون آیکونی که پایین بود میزنه هاردور پیدا شد اما ممکنه به درستی کار نکنه !

ممکنه اشکال از ویندوز باشه ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه hovo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

نه دقیقا شما توی نصب وایر لس مشکل دارید..
    همه ویندوز های ساتا ادیشن سرویس پک 3 مثله همه هستن اگه غیر از این نصب کردی پس حتما ویندوز عوض کن..
    درایور رو از اون لینک صفحه قبل بگیرو نصب کن البته هر سه تاش رو بگیر و نصب کن 100٪ مشکل حل میشه...
    در ضمن تا ویندوز 8 هست چرا xp?
    Last edited by hovo; 25-05-2011 at 15:26.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام
    میتونم یه راهنمایی بکنم 1-اصلا سخت افزارت نصب هست 2 -اگه نصبه بر تو تنظیمات شبکه قسمت وایرلس اونجا باید شبکه وایرلست رو configکنی3- اگه سخت افزارت نصب نیست یا میتونی از سایت asusدانلود کنی اگر باز هم قبول نکرد رو سخت افزار تو لیست سخت افزاری ویندوز ids سخت افزاریت رو پیدا کن بعد تو اینترنت بگرد پیدا میکنی

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •