تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 17 از 17

نام تاپيک: مشکل داغ شدن لب تاپ - فوری!!!!!

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mehrdad8086's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فکر میکنم حق با شما باشه.
    واقعا داغ میکنه میشه تخم مرغ باهاش آب پز کنی.
    برنامه core temp حداکثر دمای سی پی یو رو 115 نشون داد.
    تا 98 رسوندمش.
    میخوام این دفعه تا 110 برسونمش.
    نه حسن خطرناکه حسن!!!!

دوست من حرارت زیاد نه تنها ممکنه به CPU صدمه بزنه بلکه ممکنه به سایر اجزا و دیگر چیپها و حتی سوکت و خود برد صدمه جدی بزنه.

عمر سیستمتون شدیدا" کم میشه همیشه سعی کن خنک باشه

داره خودمونی میشه pouyamahmoudi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

کلاه لپ تاپ های اچ پی داغ میکنن
    مشکل سخت افزاری نیست یک ویژگی مضره !

داره خودمونی میشه western1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    همین دور و یرا

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان..اخیرا لپ تاپ من(مدل XPS DELL) هنگ می کند. یعنی دمای سیستم بالا میره(حدود 80) و هنگ می کند به طوری که از دگمه پاور برای خاموش کردنش استفاده می کنم. سیستمم ویروسی هم نیست/ فن سیستم هم فعاله و وقتی داغ می کنه فن با قدرت کار میکند. دمای سیستمم از زمانی که خرید کردم بالا بود اما اخیرا با مشکل هنگ کردن مواجه شدم! به طوری که چندین بار ویندوز رو هم عوض کردم و مجددا هنگ می کند(البته کمتر ولی باز هم گاهی هنگ می کند)!با نرم افزارهای تست هارددیسک و سی پس یو هم سلامت سیستم رو چک کردم مشکلی نداشت و رم سیستم هم سالمه. به نظر شما مشکل از چی می تونه باشه!؟

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان..اخیرا لپ تاپ من(مدل XPS DELL) هنگ می کند. یعنی دمای سیستم بالا میره(حدود 80) و هنگ می کند به طوری که از دگمه پاور برای خاموش کردنش استفاده می کنم. سیستمم ویروسی هم نیست/ فن سیستم هم فعاله و وقتی داغ می کنه فن با قدرت کار میکند. دمای سیستمم از زمانی که خرید کردم بالا بود اما اخیرا با مشکل هنگ کردن مواجه شدم! به طوری که چندین بار ویندوز رو هم عوض کردم و مجددا هنگ می کند(البته کمتر ولی باز هم گاهی هنگ می کند)!با نرم افزارهای تست هارددیسک و سی پس یو هم سلامت سیستم رو چک کردم مشکلی نداشت و رم سیستم هم سالمه. به نظر شما مشکل از چی می تونه باشه!؟
    دوست عزیز چند وقته از این لپتاپ استفاده میکنین؟ اگه بیشتر از یک سال هست بهتون توصیه میکنم یبار لپتاپ باز کنین و گردوخاک رو پاک کنین و خمیر سیلیکون جدید بزنین. اگه خودتون نمیتونین بدین بیرون براتون انجام بدن. حدود سی تا پنجاه تومن میگیرن. دما خیلی پایین میاد.

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk

5. این کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه western1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    همین دور و یرا

پيش فرض

متشکر

خمیر سیلیکونی خوب و اسپری تمیز کننده خوب برا سیستم لپ تاپ چه مارکی و قیمتی سراغ دارین؟
    و سوال بعدی خمیر سیلیکونی رو علاوه بر CPU ظاهرا رو GPU هم می زنن. این عکسه مادربورده من است کسی آشنایی داره دقیقا GPU کجای این مادر بوورد هست؟

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

شما ماشاالله کامل لپتاپ باز کردی. اگه حرفه ای هستین که هیچ اگر نه امیدوارم بتونین جمعش کنین
    اون قطعه فلزی که به فن وصل میشه و شما برداشتین باید (معمولا) به دو جا در مادربرد وصل بشه. یکی پردازنده یکی هم گرافیک. هر دوجا رو کامل با الکل سفید از خمیر سیلیکون قبلی پاک کنین و خمیر جدید بزنین. دقت کنین خیلی کم باید بزنین چون زیاد بزنین مشکل ساز میشه.
    در مورد مارک خمیر سیلیکون این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهترین در دنیاست و یکی از بچه ها تو پرشین تولز میفروشه فکر کنم. من که همین دو تومنی معمولیا زدم.

8. این کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ امیر تتلو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

داداشی گل چرا اینتوری کردی لبتابو؟ چجوری میخوای ببندیش؟ باز کردن اینا راحته اما بستنش کار حضرت فیله@!!!!!!!!!

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •