اول بگو ماشینت مدل چنده
چون برای من که 131 مدل 90 توی شهر با کولر روشن صدی 10.4 می سوزونه!!!!!!
پراید جدیدا همه مصرفشون بالاس
اول بگو ماشینت مدل چنده
چون برای من که 131 مدل 90 توی شهر با کولر روشن صدی 10.4 می سوزونه!!!!!!
پراید جدیدا همه مصرفشون بالاس
پراید83
بزرگراه قم-کاشان
کولر روشن
سرعت110
چهارنفر
مصرف صدی5.5![]()
این تخمینهایی که دوستان میذارن دقیق نیست چون پراید دارای کامپیوتر سفری نیست تا دقیق نشون بده.
تا حدودی بر اساس مراجعه به پمپ میشه تخمین زد ولی همونطور که گفتم دقیق و قابل استناد نیست.
من اوایل باسرعت 110 کولر میزدم بعد یکی از دوستام به من گفت سرعت ماشین روروی90تا95بیار سوخت ماشین کم میشه من این کار روکرد خیلی میاره پاین شما هم انجام بدید من امسال تابستون یکسره کلر ماشین روشن بو د
مصرف 132 من (مدل 90) خيلي بالا است تو شهر با کولر روشن 31 ليتر زدم 208 کيلومتر رفت يعني صدي 15
تو جاده باسرعت بين 100 تا 120 کيلومتر در ساعت 30 ليتر زدم 360 کيلومتر رفت يعني صدي 8
دو بار بردم نمايندگي ميگه هوا گرمه مصرف همينه تا چه حد درست ميگه نميدونم اهواز هوا خيلي گرمه دماي هوا بطور متوسط 45 درجه است
نظر شما چيه؟ يه بار هم دياک زد که فرقي نکرد.
نه دیگه مصرف شما خیلی بالاست حتما پیگیری کن
فیلرگیری کردی؟؟؟
با چه دور موتوری میبری ماشینو ؟ دنده هارو زود شیفت بده مصرفت خیلی میاد پایین تر. نذار دور موتور بره بالای سه تا دنده 3.
سلام.
من 111 SX گرفتم.
تا الان 1200 تا راه رفته.
311 کیلومتر در شهر 27 لیتر بنزین مصرف کرده یعنی مصرف 8.6
فکر کنم این عدد نسبت به پراید های دیگه عدد خوبیه، درسته ؟
نمایندگی میگه بعد از سرویس اولیه مصرفش عادی میشه.
با صحبت هایی که دوستان در این تاپیک و تاپیک های دیگر کردن ظاهره 90درصد موارد، گفته نمایندگی صحیح بوده.
با توجه به اینکه مصرف درون شهر پراید من الان اینقدر هست فکر میکنید بعد از سرویس اولیه و حتی بعد از 10 یا 20 هزار کلیومتر مصرفش تا چقدر کاهش پیدا خواهد کرد؟
هتوز توی جاده اش رو تست نکردم.
فکر میکنم دوستانی که از مصرف پراید صفرشون شاکی بودن و رفتن پراید صبا مدل 87 یا 88 برداشتن بخاطر این موضوع از صبا راضی هستن که اون ماشین ها حداقل 50 هزارتا راه رفتن و مرحله اصلی (کلیومتر بالای 10 هزار) رو رد کردن و مصرفشون عادی شده.
منم نزدیک بود پراید صفرم رو بخاطر همین موضوع بفروشم و صبا بخرم.
اما میخوام صبر کنم تا به کلیومتر 20 هزار برسه ببینم چطور میشه. کما اینکه همین الانم ظاهرا مصرف خوبی داره!
موفق باشید.
شما به 5 هزار که رسید ببر گارنتی ، فیلر گیری و ... میکنن اونوقت مصرفت تا حد چشمگیری کاهش پیدا میکنه و اگر با سرعت مناسب برونی حداقل با 30 لیتر 500 کیلومتر رو راحت باید بری .
خارج از شهر سرعت بین 90 تا 100 برون
داخل شهر سعی کن از ترمز زدنهای بی دلیل جلوگیری کنی ، مخصوصا پشت چراغ قرمز الکی ماشین رو گاز گاز نکن ، خلاص باشه هروقت چراغ سبز شد حرکت کن . ( بیقراری نکن )
و یکسری مسایل به همین صورت .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)