تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: كمك و مشاوره براي خريد اين سيستم

آخر فروم باز 1navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام فرقشون فقط تو sli ساپورت کردننشونه
    همین مدل delux یدونه هاب هم اضافه روش داره که می تونی جلوی کیس ببندی و دوتا پورت usb3 داشته باشی
    درکل فقط تو جانبی باهم فرق دارند از لحاظ قدرت هیچ فرقی ندارند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mg_mahyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

و البته کلا sli برای 1155 معقول نیست. بهتره ارزون ترین p67 بازار رو بخری . با گرون ترینشون فرقی نداره برای شما
    البته برای اورکلاک سنگین مارک ایسوز و گیگا بهتره

3. این کاربر از mg_mahyar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

با اين شرايط شما پيشنهاد main asus p8p67 معمولي را به جاي asus p8p67 deluxe مي دهيد .تفاوت قيمت آنها چيزي در حدود 100 هزار تومان مي باشد .البته فاز deluxe از p8p67 معمولي بيشتر است و به نظر من قدرت deluxe از p8p67 معمولي بيشتر مي باشد .

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mg_mahyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

قدرت برای چه کاری؟
    ببین مادربرد قرار نیست کار خاصی بکنه باید قطعات رو توش بشه چیند و بتونه تغذیه کنه. همین.
    حالا هر چه پورت ها بیشتر باشه یا امکانات بیشتر قطعا قیمتم بالاتره.
    اگر چیزی توی مادربرد گرون تر میبینید قطعا بخرید. ولی من فرقی برای این سیستم نمیبینم. اگر به خاطر باس رم نبود مادربرد 170 تومنی بهتون پیشنهاد میدادم

آخر فروم باز 1navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

عزیز این مادربرد به خاطر این که sli می کنه باید قدرت بیشتری داشته باشه پس فقط به خاطر همین فازش بالاتره
    همون جور که گفتم فرق این مادربرد با معمولی به غیر از sli دیگه توچیزی دیگه نیست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    در رابطه با مادر برد Asrock Fatality Professional چه نظري داريد البته اين را مي دانم كه قيمت اين مادربرد نيز بالا است و در حدود 350 مي باشد ولي سوالم اين است كه يكي از مزاياي آن پورت IDE مي باشد و البته معايب ديگري نيز دارد كه شما خودتان بر آن واقف هستيد . ولي در كل مي خواهم بدانم براي سيستم فوق كه معرفي كردم ، مادر برد Asrock البته مدلهاي مختلف بر پايه سوكتهاي 1155 ارزش دارد يا نه و من همان Asus p8p67 معمولي را بخرم .
    با تشكر فراوان .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

در رابطه با Fan cpu و Case ، دوستان لطف كنيد نظر بدهيد .
    با تشكر فراوان .

آخر فروم باز happyfeat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    در رابطه با مادر برد Asrock Fatality Professional چه نظري داريد البته اين را مي دانم كه قيمت اين مادربرد نيز بالا است و در حدود 350 مي باشد ولي سوالم اين است كه يكي از مزاياي آن پورت IDE مي باشد و البته معايب ديگري نيز دارد كه شما خودتان بر آن واقف هستيد . ولي در كل مي خواهم بدانم براي سيستم فوق كه معرفي كردم ، مادر برد Asrock البته مدلهاي مختلف بر پايه سوكتهاي 1155 ارزش دارد يا نه و من همان Asus p8p67 معمولي را بخرم .
    با تشكر فراوان .
    به نظر من به مادربردی که نیاز شما رو بر آورده می کنه اکتفا کنید و بی جهت برای امکاناتی که ازش استفاده نمی کنید هزینه نکنید و در عوض هزینه صرفه جویی شده رو روی قطعه دیگه سرمایه گذاری کتید
    اگه قصد sli یا کراس یا وارکلاک سنگین رو ندارید ارزون ترین مادربرد p67 موجود رو انتخاب کنید . ارزون ترین بردی که من دیدم msi بود مدل p67c45 اگه اشتباه نکنم به قیمت 205 هزار تومان
    Last edited by happyfeat; 24-05-2011 at 09:19.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •