فکر کنم قسمت بعدی SuperNational هستش فقط هیجانشو جهانی کردن![]()
فکر کنم قسمت بعدی SuperNational هستش فقط هیجانشو جهانی کردن![]()
اینا می ان یه حرف می زنن معروف بشن...
:l
خو حالا ما منتظر میمونیم تا 6 عصر :l اگه زلزله نیمد تاپیک بسته میشه :l
چرته بابا ... خودتون میبیند هیچ اتفاقی نمیوفته ... مگه کشکه یهویی ساعت 6 عصر دنیا نابود بشه ! نمیدونم این بابا فکره آبروشو کرده ؟ ...
بابا هنوز کلی بازی مونده تا بیاد:gears of war3-god of war 4-uncharted 3-mass effect 3 .................
من باید اینارو تموم کنم
بابا این چرتو پرتارو گوش نکنید.فقط خدا میدونه کی قیامت میشه.
این جملتو خوب اومدی ... راست میگه .... خود قرآن هم نوشته که وقتی قیامت میشه مردم غافلگیر میشن ( نه اینکه چند ساعت قبل خبرش تو جهان پخش بشهبابا این چرتو پرتارو گوش نکنید.فقط خدا میدونه کی قیامت میشه.)
حرف این 4 تا پیر خرفت گرگ صفت ارزش وقت گذاشتن و بحث نداره
نوشته شده توسط aha2012
حالا اگر این جهان امروز روزه اخرش نباشه و نابود نشه...بنظرت این واعظ یا هموم کشیش چی باید جواب مردم را بده ؟!!
میگه مگر بچه ها میگذارن برای جهان مشکلی پیش بیاد...میگه من یه وردی خوندم و با تجربه و جادوگرید و کمک کتاب مقدس کاری کردم که جهان امروز نابود نشه و من جونه مردم را نجات دادم !!
Last edited by Karkas20; 21-05-2011 at 12:09.
اوخ اوخ ! اینا دیگه زیادی به پیشواز رفتن : دی
این سایته زده یک ساعت دیگه : دی
کلاسه فیزیکم کنسل شده :lکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میگن خود حضرت مسیح و امام زمان هم نمیدونن کی باید ظهور کنن.........این کشیشه واقعا مسیحیه؟
این بحثهای مذهبی واقعا کِر کِر خندسیه سری مسیحیِ خرفت بر اساسِ چهارتا دروغ می گن قیامت می شه , از این ور هم یک سری مسلمونِ دانشمند می گن نـــــــه !! هنوز امام زمانمون نیومده
قصد توهین به مسیحیت یا اسلام رو به هیچ وجه ندارم , عقایدِ هر کس واسه خودش محترم , ولی منِ لامذهب وقتی از بیرونِ گود به این حرفا گوش می دم واقعا خندم می گیره ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)