پاور دارم دی وی دی رامم میخوام کیسم که کلا نگفتی گرافیکی که میخوام بازی gta سن اندرس رو اجرا کنه
خیلی خوب میشه اینارو یه مغازه همشو جمع کنه بیشتر از 200 هم نشه با اسمبل و اینا
جایی هست همچین قطعاتی رو داشته باشه و اسمبل کنه؟
پاور دارم دی وی دی رامم میخوام کیسم که کلا نگفتی گرافیکی که میخوام بازی gta سن اندرس رو اجرا کنه
من یه سی پیو amd athlon 3500 و گرافیک gs 7100 512 mbدارم فقط مونده پاور و رم و هارد که مهم نیست چی پیشنهاد میدید
باسپاس
'گرافیکش انبرده و اجرا میکنهپاور دارم دی وی دی رامم میخوام کیسم که کلا نگفتی گرافیکی که میخوام بازی gta سن اندرس رو اجرا کنه
متاسفانه هارد 500 گیگ 46 تا 51 تومنه و هارد 250 هم بین 40 تا50 تومنه که ارزش نداره شما هارد 250 گیگی برداری
پاور رو هم که داریريا پاور من رو حذفش کن و یه دی ودی رایتر به همون قیمت بگیر پاینور رو بیشتر میپسندم تا لایتون
بهترین کاری که میتونی بکنی این هست که یه هاردوcpu دسته دو بخری که حدود 20 تومن تا 30 تومن کمتر میشه
کیس هم از این قدیمی ها که 10 تومن بگیر
همین
شما رم داری اگه رم ddr2 داشته باشی خیلی خوب میشهمن یه سی پیو amd athlon 3500 و گرافیک gs 7100 512 mbدارم فقط مونده پاور و رم و هارد که مهم نیست چی پیشنهاد میدید
باسپاس
این مین سی پی یو های قدیمی هم میخوره؟
قصد دارم مین و رم و هاردو از بازار بگیرم بعد تو مغازه دوستم که به روز نیست و گرون فروشه سیستمو ببندم سی پی یو رو هم از دوستم بخرم
Asrock n68S3
Sempron 140
Kingmax 1Gb
HDD 200 GB
Dvdrw samsung
case + power متوسط به پایین
که میشه حدود 200 .
بله میخورهSempron 140 به این مین میخوره؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)