تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 33

نام تاپيک: 6850 HD به این ضعیفی؟؟؟ help

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما تواین سایت پایین که قرارمیدم برین وبازی مورد نظرخودتون طبق شکل شماره یک انخاب کنید رو دکمه RUN کلیک کنید بعدش نشون میده که سیستم شما در چه زمینه ای باید ارتقاش بدین مثلا اگر cpu ضیعف باشه میگه cpu باید چنج بشه مدل cpu رو هم نشون میده بعدش یک عکس موقعی که مشخصات سیستم واسه اجرای بازی نمایش میده بزارین هرقطعه ای هم هم که دراجرای بازی مشکل نداشته باشه پیغام PASS تایپ میشه جلوش درضمن شماهم Java Runtime باید روسیستم نصب باشه لینک دانلود اونم پایین میزارم

[/URL]
    این بدرد نمیخوره چون میاد و مینیمم سیستم لازم برای بازیها چک میکنه.

دوست گرانی 6850 کارت ضعیفی نیست و در حالا حاضر بجز 2 الی 3 بازی که خیلی سنگین هستند میتونه بقیه بازی هارو با Full Detail اجرا کنه.(من خودم از نزدیک تست کردم)شما ممکنه چند ایراد داشته باشی:
    1.درایوری که نصب کردی به درستی نصب نشده.
    2.ایراد سخت افزاری کارت.(با تست با چند سیستم دیگه توسط افراد وارد شناسایی میشه)
    3.ایراد ویندوز(خراب شدن ویندوز،ویروسی بودن سیستم و ...)
    4.عدم سازگاری سیستم شما با بازی مربوطه(مثلآ همین بازی Black Ops که به دلیل ایراد خود بازی با هر سیستمی سازگار نیست).
    در هرصورت 6850 کارت جزء کارت های خوب به حساب میاد شما حتمآ موارد بالا رو چک کن.

2. 2 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت enrique19854's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    8par

پيش فرض

ه! مثل اینکه حق با شما دوستان بود !======
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آخه من این cpu رو 1 سالو اندی هست که خریدم! ویندوز هم نمره 6.4 بهش داده! (ضمنا" خمیر فن cpu ) هم شکسته!!
    یعنی کارت گرافیکم هیچ مشکلی نداره؟ اورکلاک cpu فایده داره؟

یه سوال دیگه هم داشتم!---> اگه کارت گرافیکم ضعیفتر بود ممکن بود با یه cpu معمولی کارش راه میوفتاد؟ یا اینکه کلا این بازی ها cpu قوی میطلبن؟

این بدرد نمیخوره چون میاد و مینیمم سیستم لازم برای بازیها چک میکنه.

دوست گرانی 6850 کارت ضعیفی نیست و در حالا حاضر بجز 2 الی 3 بازی که خیلی سنگین هستند میتونه بقیه بازی هارو با Full Detail اجرا کنه.(من خودم از نزدیک تست کردم)شما ممکنه چند ایراد داشته باشی:
    1.درایوری که نصب کردی به درستی نصب نشده.
    2.ایراد سخت افزاری کارت.(با تست با چند سیستم دیگه توسط افراد وارد شناسایی میشه)
    3.ایراد ویندوز(خراب شدن ویندوز،ویروسی بودن سیستم و ...)
    4.عدم سازگاری سیستم شما با بازی مربوطه(مثلآ همین بازی Black Ops که به دلیل ایراد خود بازی با هر سیستمی سازگار نیست).
    در هرصورت 6850 کارت جزء کارت های خوب به حساب میاد شما حتمآ موارد بالا رو چک کن.
    راستش من خودم احساس میکنم مشکل سخت افزاری داره ولی نمیدونم چه جوری پیداش کنم چون همونطور که گفتم ویندوز هم 7.7 نمره داده به کارت( نمیدونم این نمره چقدر ملاکه) ولی اگه امکانش هست یه نگاهی هم به این تست سیستمم بندازید!

ممنون از همه دوستانی که دارن کمکم میکنند

Last edited by enrique19854; 21-05-2011 at 11:48.

آخر فروم باز BZ7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

دوست عزیز منم نظر خودم رو میگم :
    این CPU واقعا قدرت چندانی برای بازی های امروز نداره و بهتره به فکر یه 4 هسته ای با فرکانس بالا باشی
    6850 کارت خیلی خوبی هست و برای این بازی ها با این جزئیاتی که شما گفتین محدودیتی ایجاد نمیکنه
    سیستم عامل شما 32 بیت هست و 0.5 گیگ از رم شما استفاده نمیشه پیشنهاد میکنم یه 64 بیت نصب کنین ( البته 64 بیت هم رم بیشتری مصرف میکنه ولی به نظرم بهتر از 32 هست )
    و این تیک هایی رو که شما میگی من و خیلی از دوستای دیگه که سیستمشون بهتر از شماست داریم . تیک زدن به خیلی از دلایل مربوط هست و لزوما به این معنی نیست که سیستم شما ضعیفه
    و اینکه تمام مواردی که Vaioman گفت رو حتما چک کن چون به احتمال زیاد دلیل این مشکل یکی از ایناست

5. 2 کاربر از BZ7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این تست رو دیدم.ببین بازی Black Ops خیلی ایراد داره و به سیستم هم ربطی نداره.شما با بازیهای دیگه چک کن.در ضمن اگه میخوای ببینی که کارتت سالمه یا نه باید رو سیستم های دیگه چک بشه.نمره ویندوز هم خیلی ملاک نیست هر چند که نمره خوبی به کارت شما داده.CPU شما هم برای این کارت گرافیک خوبه و میشه گفت که تقریبآ محدودش نمیکنه.شما خمیر سیلیکون رو عوض کن و یه فن خوب هم براش بگیر.در ضمن احتمال خیلی زیاد بتونی CPU رو انلاک کنی و تبدیلش بکنی به 4 هسته ای.اگر هم Black Edition است براحتی تا 3.6 هم اورکلاک میشه.

7. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت enrique19854's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    8par

پيش فرض

راستش اان شرایط خرید یه cpu جدید رو ندارم ! جون قبلا فکر میکردم که مشکل از پاور باشه وقتی یه پاور 785 green خریدم دیدم مشکل همچنان پابرجاست! به خاطر همین دل نمیکنم دوباره یه پول انچنانی خرج کنم بد ببینم هنوز...
    راستش به کارتم مشکوکم... بنا به توصیه شما با چند تا سیستم دیگه تست میکنم و دوباره مزاحمتون میشم

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستش اان شرایط خرید یه cpu جدید رو ندارم ! جون قبلا فکر میکردم که مشکل از پاور باشه وقتی یه پاور 785 green خریدم دیدم مشکل همچنان پابرجاست! به خاطر همین دل نمیکنم دوباره یه پول انچنانی خرج کنم بد ببینم هنوز...
    راستش به کارتم مشکوکم... بنا به توصیه شما با چند تا سیستم دیگه تست میکنم و دوباره مزاحمتون میشم
    من نگفتم CPU جدید بخر گفتم همون رو تبدیل کنی به 4 هسته و تا 3.6 هم اور کنی.

10. 2 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

دوست عزیز منم نظر خودم رو میگم :
    این CPU واقعا قدرت چندانی برای بازی های امروز نداره و بهتره به فکر یه 4 هسته ای با فرکانس بالا باشی
    6850 کارت خیلی خوبی هست و برای این بازی ها با این جزئیاتی که شما گفتین محدودیتی ایجاد نمیکنه
    سیستم عامل شما 32 بیت هست و 0.5 گیگ از رم شما استفاده نمیشه پیشنهاد میکنم یه 64 بیت نصب کنین ( البته 64 بیت هم رم بیشتری مصرف میکنه ولی به نظرم بهتر از 32 هست )
    و این تیک هایی رو که شما میگی من و خیلی از دوستای دیگه که سیستمشون بهتر از شماست داریم . تیک زدن به خیلی از دلایل مربوط هست و لزوما به این معنی نیست که سیستم شما ضعیفه
    و اینکه تمام مواردی که Vaioman گفت رو حتما چک کن چون به احتمال زیاد دلیل این مشکل یکی از ایناست
    من الان سی پی یوم core 2duo e7500 دارم و همه ی بازی هارو روون با 4850 دارم رو فول اچدی بازی میکنم و هیج مشکلی ندارم تاز این سی پی یو از مال منم یکم قویتره
    -

شما میتونید راحت سی پی یو تون رو آنلاک کنید به 4 هسته چون مینتون این قابلیت رو داره با ورژن بایوس جدید
    و راحت هم میتونید با یه کولر خوب اور کنید
    این سی پی یو در حالت دو هسته ای برای گرافیک شما محدودیت ایجاد نمیکنه مگر برای بازی هایی که 4 هسته ای ساپورت میکنن که اون بازی ها هم زیاد نیست و سی پی یو تونم راحت 4 هسته ای میشه
    تیک دار بودن تو بازی اگه سیستمتون برای اجرای بازی قوی باشه این چند علت رو داره
    1- ویندوز خراب یا ویروسی بودن سیستم
    2-خراب بودن بازی
    3- آپدیت نبودن درایور گرافیک که خیلی مهمه
    4- بدسکتور داشتن هارد
    5- دمای بالای قطعات
    6-ضعیف بودن پاور
    در آخر گرافیکتون رو روی یه سیستم دیگه چک کنید

12. 3 کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Dj_aghamajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

100% بهتون میگم مشکل شما از ضعیف بودن یا نبودن سی پی یو ویا کارت گرافیک نیست!
    چون با سخت افزار به مراتب ضعیفتر کارایی بسیار بالاتر از سیستم شما دبدم!
    شما مراحلی که دوستان گفتند رو انجام بدید تا ایراد کار مشخص بشه!
    اول از همه تعویز ویندوز و بلافاصله ویروس کشی کل هارد و بعد آپدیت درایورها و.....

14. 4 کاربر از Dj_aghamajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز BZ7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

من الان سی پی یوم core 2duo e7500 دارم و همه ی بازی هارو روون با 4850 دارم رو فول اچدی بازی میکنم و هیج مشکلی ندارم تاز این سی پی یو از مال منم یکم قویتره
    -
    دوست بنده هم E7500 داره و یه GTS250 که کمی هم OC کردیم . تو کرایسیس 2 و COD Blackops بعضی جاها اینقدر فریم ها پایین میاد که رو اعصاب راه میره ( البته میدونم Black ops مشکل داره ولی روی یه Athlon II X4 640 کاملا خوب اجرا میشد )
    با اون جریان Unlock هم کاملا موافقم . این دوستمون یه آنلاک کنه و اون کار ها رو انجام بده مشکلش حله

و E7500 در اکثر بنچ مارک ها کمی بهتر از Phenom II x2 550 عمل میکنه
    Last edited by BZ7; 24-05-2011 at 11:25.

اگه نباشه جاش خالی می مونه GAMELAIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    بنده الان 6850 دارم و نسبت قیمتش حرف نداره !!!!!

من که الان راضی هستم !!!!!!

امیدوارم مشکلت حلشه

17. این کاربر از GAMELAIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •