خوب من اينه انجام دادم شود ولي اگر اينو براي يكي ديگه بفرستم تو استارت اپ اونم ميشينه
خوب من اينه انجام دادم شود ولي اگر اينو براي يكي ديگه بفرستم تو استارت اپ اونم ميشينه
اگه هنگام اجرای برنامت برنامت تو اون مسیری که مهدی گفت ولیو ایجاد کنی و آدرس برنامت رو بدی روش کار برنامت درسته. حالا واسه کسی که میفرستی باید اجرا کنه تا بشینه تو استارت آپش.
خوب درسته ولی مي خواهم با پسوند exe برنامرو سیوش کنم اینerror میده
این error رومیده : sub or function not defined
منظورت هنگام کامپایل کردنه؟
شما باید همه توابعی که به کار بردی رو معرفی کنی.
من رفتم اين دستور رو پيدا كردم . رو كامپيوتر خودم اجرا كردم نشد
حالا شما امتحانش كنيد ببينيد ميشه نه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
این کد تصحیح شده. ولی شما از فولدر استارت آپ استفاده کردی که زیاد روش جالبی نیست. از رجیستری هم میتونی استفاده کنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما چطوري تصحيحش كرديد
كدي كه من نوشتم مثل كدي كه شما نوشتيد
هيچ تفاوتي هم با هم ندارند
![]()
اين كد رو نوشتم تو برنامه ام
من وقتي برنامه ام رو save کردم به صورت exe وبعد اجراش کردم رفت داخل استارت اپ ولی هر وقت سیستم بالا میاد بجای اینکه برنامم اجرا بشه این error رو میده
run-time error
permission denied
احتمالا شما اون دستور رو بدون هیچ شرطی گذاشتی تو فرم لود. دفعه اول که برنامه رو اجرا میکنی چون تو مسیر استارت آپ نیست یه کپی از برنامه میره تو استارت آپ. ولی وقتی سیستم میاد بالا و برنامه اجرا میشه خودش از تو مسیر استارت آپ اجرا شده و به اون دستور میرسه که یه کپی از برنامه بذاره تو استارت آپ. در واقع میخواد خودش رو رو خودش کپی کنه. وقتیم یه exe در حال اجرا باشه نمیشه چیزی روش کپی کرد. پس error میده.
شما یا باید شرط برای کپی کردن بذاری. یا قبل کپی این کد رو بذار
On Error Resume Next
بعدش هم اینو بذار
On Error Goto 0
سلام
خیلی ممنون از را راهنماای یات
یک سوال دیگه
می خوام پوشی startup رو از منوی start پاک کنم
دستورش چی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)