تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 26

نام تاپيک: کدوم بهتره!! نظر بدون نژادپرستی!!!

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

در مورد کانورت و تبدیل فرمت شکی نیست که هسته های بیشتر عملکرد بسیار بهتری داره
    برای مثال یک 6 هسته ای در کانورت در یک نرم افزار با قابلیت استفاده از تمام هسته ها (مثل زیلیسافت) حدعقل 40% از یک 4 هسته ای با فرکانس مشابه سریعتر عمل می کنه
    برای این کاربرد من یقینا یک 6 هسته ای از سری فنوم 2 از AMD را توصیه می کنم

اما یک توصیه : اگر برای شما مقدور هست حدود یک تا دو ماه خرید را به تعویق بندازید چون نسل جدید پردازنده های AMD در راه هست و طبق اطلاعات نچندان کاملی که در دست هست قدرت و معماری بسیار جالبی داره و اگر به فرض اینطور هم نباشه بشدت بر قیمت سایر مدل های رایج تاثیر می ذاره

2. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه LANDASEFR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Core i7 Intel Cpu

پيش فرض

در مورد کانورت و تبدیل فرمت شکی نیست که هسته های بیشتر عملکرد بسیار بهتری داره
    برای مثال یک 6 هسته ای در کانورت در یک نرم افزار با قابلیت استفاده از تمام هسته ها (مثل زیلیسافت) حدعقل 40% از یک 4 هسته ای با فرکانس مشابه سریعتر عمل می کنه
    برای این کاربرد من یقینا یک 6 هسته ای از سری فنوم 2 از AMD را توصیه می کنم

اما یک توصیه : اگر برای شما مقدور هست حدود یک تا دو ماه خرید را به تعویق بندازید چون نسل جدید پردازنده های AMD در راه هست و طبق اطلاعات نچندان کاملی که در دست هست قدرت و معماری بسیار جالبی داره و اگر به فرض اینطور هم نباشه بشدت بر قیمت سایر مدل های رایج تاثیر می ذاره

براي كارهاي اديت فيلم 6 هسته اي بهتره يا سندي بريج؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alislow's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    الله اعلم

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای تبدیل فیلم که گرافیک داخلی پردازنده سندی بریج میترکونه!

آخر فروم باز happyfeat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

گرافیکو میخوام یا ‏GTX460یا رادون6850بگیرم، پاورم ‏535Aگرین. باتشکر.‏‎
    تا 400 برای پردازنده و مادربرد پیشنهاد من :
    intel i5-2400 --->245
    motherboard asus p8h67-----> 170

All =415

از Amd هم می تونید سیستم زیر رو داشته باشید اما من خودم سیستم مبنای اینتل بالا رو بیشتر توصیه می کنم

250=cpu PHENOM II X6 1090T

All = 370

داره خودمونی میشه abc pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    shooooomal

پيش فرض

دوستان من از تک تک شما که در این بحث شرکت کردید صمیمانه تشکر میکنم، نظرهمه روی شش هسته ای ای ام دی و سندی بریدج اینتل است ولی با توجه به اینکه من باید فقط یک مدل رو انتخاب کنم ،شما اگه جای من بودید کدوم مدل رو بر میداشتید،باتوجه بکار کانورت و بازی،بازم از همه شما ممنونم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه seyediali3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آران و بیدگل

پيش فرض

دوستان من از تک تک شما که در این بحث شرکت کردید صمیمانه تشکر میکنم، نظرهمه روی شش هسته ای ای ام دی و سندی بریدج اینتل است ولی با توجه به اینکه من باید فقط یک مدل رو انتخاب کنم ،شما اگه جای من بودید کدوم مدل رو بر میداشتید،باتوجه بکار کانورت و بازی،بازم از همه شما ممنونم.
    دوست عزیز اگه اهله کانورنت هستی شک نکن که سندی بریج اینت به همراه یه مین بورد با چیپست H67 به دلیل داشتن quick synch برات غوقا میکنه اما اگه اهل بازیهای سنگین هستی باید کارت گرافیک خوب داشته باشی که چون خاصیت قبلی روی مین بورد های آنبورد فعاله پس نقطه مقابله همدیگن پس اگه وهم این را میخواهی هم آن یکی در مادربوردهای H67 و دیگیری در p67 است یا یکی را انتخاب کن یا صبر کن z68 بیاد که هر دو را داره

آخر فروم باز Erfan.B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست عزيز براي شما كه كانورت فيلم مهمه AMD Phenom II X 6 ببندي بهتر نتيجه مي گيري ولي باز سليقه ي خودته در كل من اينتل رو به اي ام دي ترجيح مي دم از بچگي با اينتل بزرگ شدم نمي تونم تركش كنم!

آخر فروم باز BZ7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

با ess_1362 کاملا موافقم . هسته های بیشتر برای این برنامه ها = سرعت بیشتر .

شما با خرید 1090 در کل قیمت کمتری پرداخت میکنی . و اگه کارهای convert زیاد انجام میدی توصیه میکنم حتما یه کارت گرافیک Nvidia بگیر و از قابلیت نرم افزار هایی که با cuda کار میکنن استفاده کن . مطمئن باش خیلی تاثیر داره

آخر فروم باز 1navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

عزیز یه چی دیگه هم بهت بگم فکر کنم هنوز نرم افزاری بر پایه 6 هسته ای ساپورت نشده البته نمی خوام طرف داری intel رو بکنم ها ولی این cpu هسته هم شبه سازی می کنه که تعدادش از 6 هستهای amd بیشتر میشه ولی خوب اگه نرم افزاری بر پایه 6 هسته بیاد خوب amd خیلی سر میشه البته قابلیت quick synch رو هم نمی شه تو cpu های اینتل نادیده گرفت من الان خودم با i72600k یه فیلم hd رو تو 17 دقیقه تبدیل می کنم می کنم تازه مادربرد هم p67 یعنی از قابلیت quick synch استفاده نمی کنم

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

عزیز یه چی دیگه هم بهت بگم فکر کنم هنوز نرم افزاری بر پایه 6 هسته ای ساپورت نشده البته نمی خوام طرف داری intel رو بکنم ها ولی این cpu هسته هم شبه سازی می کنه که تعدادش از 6 هستهای amd بیشتر میشه ولی خوب اگه نرم افزاری بر پایه 6 هسته بیاد خوب amd خیلی سر میشه
    نرم افزار با قابلیت پشتیبانی از 6 هسته خیلی وقت هست که وارد بازار شده اسمش هم xilisoft video convertor هست که از هر 6 هسته استفاده می کنه و سرعت بی نظیری هم داره
    و مورد آخر هم که باید اشاره کنم این هست که رشته هیچوقت جای هسته واقعی را نمی گیره
    به هر حال برای ایشون بهتر هست یک مدت خریدشون را به تعویق بندازن

12. 3 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •