تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 75 اولاول 1234561252 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 749

نام تاپيک: Need for Speed: The Run

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

خدارو شکر که اینا دوباره دارن به روال سابقشون بر می گردن.حالا که می خوان دوباره برگردن به سبک most wanted چرا اسمشو most wanted 2 نمی ذارن.اینجوری خیلیا جذب این بازی میشن.داستانی بودن هم از ویژگی های شاخص این بازی است که مطمئنا به جذابیت بازی کمک می کند.در مورد کنترل ماشین ها هم لازم نیست خیلی واقعی کار کنن.چون اینجوری بیشتر به آدم میچسبه

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

با عرض معذرت خدمت تمام طرفداران این بازی :

یعنی می خوام بدونم از این NFS بازی چیپ ترم هست یا نه ؟
    6 ماه یه بار یدونه بازی میدن ، هر کدوم از قبلی ضایع تر و کم ارزش تر .
    یکی نیست بگه آخه بابا مثل آدم برید 2 سال کار کنید روی بازی یه چیز درست و حسابی با آپشن های بالا و تنوع قابل قبول بدید و اینجوری یه عنوان رو به گند نکشید .

3. 9 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    Gelspie

پيش فرض

NFS اون سری های اولش خوب بود
    آره این تند تند بیرون دادن بازی جدید باعث شد دیگه کسی با این بازی حال نکنه از اون طرف هم Dirt داره بدطوری حال میده و فعلا که nfs رو محو کرده !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

با عرض معذرت خدمت تمام طرفداران این بازی :

یعنی می خوام بدونم از این NFS بازی چیپ ترم هست یا نه ؟
    6 ماه یه بار یدونه بازی میدن ، هر کدوم از قبلی ضایع تر و کم ارزش تر .
    یکی نیست بگه آخه بابا مثل آدم برید 2 سال کار کنید روی بازی یه چیز درست و حسابی با آپشن های بالا و تنوع قابل قبول بدید و اینجوری یه عنوان رو به گند نکشید .

بخاطر این هست که دو سبک متفاوت رو پوشش بده.Shift دیگه راهش رو از سری اصلی جدا کرده.
    و اینکه شما کافیه بگی NFS همین کلمه کافیه که چه عشق بازی چه عشاق ماشین به وجد بیان NFS چیزی فراتر از ویدئو گیم هست یه خرده فرهنگ هست واسه خودش.
    البته سری بعد از شاهکار MW افت کرد ولی در 2010 به ریشه هاش برگشت،جایی که اسم NFS و عشق سرعت با هم گره خورده!! 

آخر فروم باز matrix_3s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    IRAN - CKNDHI

پيش فرض

خدارو شکر که اینا دوباره دارن به روال سابقشون بر می گردن.حالا که می خوان دوباره برگردن به سبک most wanted چرا اسمشو most wanted 2 نمی ذارن.اینجوری خیلیا جذب این بازی میشن.داستانی بودن هم از ویژگی های شاخص این بازی است که مطمئنا به جذابیت بازی کمک می کند.در مورد کنترل ماشین ها هم لازم نیست خیلی واقعی کار کنن.چون اینجوری بیشتر به آدم میچسبه
    اینا معلوم نیست که میخوان چی کار کنن........ با این کار فقط اسم most wanted رو به گند میکشن

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

Shift حال داد شدید HP هم همینطور ولی Shift 2 برای من یه افتضاح کامل بود انشاالله این نسخه بهم حال بده ! کلا خیلی انتشار بالایی ندارم ازین نسخه امسال فقط منتظر یه بازیه Race میباشم : دی

داره خودمونی میشه March1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

یکی از چیزهایی که واقعا توی MW خودش رو نشون میداد اون Blacklist بازی بود , یک جوری رقابت بین من و دوستان ایجاد کرده بود که کی زودتر می رسه به نامبر وان , این رو در کنار این بزارید که با هر مرحله ای که بالا می رفتی میتونستی بیشتر ماشین رو ارتقا بدی و ب صورت دلخوات دربیاری .

9. 3 کاربر از March1987 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

11 عنوان جنجالی The Run در نمایشگاه E3

کمی قبل از شروع نمایشگاه E3 عنوان جنجالی The Run آنونس شد همراه با تیزری پر بار تعداد زیادی از علاقمندان که چشم به راه این بازی بودند توی نمایشگاه منتظر جزئیات بیشتری پیرامون بازی بودند که خوشبختانه بلک باکس زیاد اونها رو منتظر نذاشت

تعدادی ویدیو از بازی منتشر شد که شاید بهترینش ویدیوی هفت دقیقه ای از گیم پلی بازی باشه البته من قصد دارم شب تمام این ویدیو ها رو از سایت گیم تریلرز دانلود کنم فعلا تریلر آنونس رو می تونید از لینک زیر به طور مستقیم دانلود کنید.

دانلود ویدیو با کیفت مناسب با فرمت FLV و حجم 18 مگ [برای دانلود روی عکس کلیک کنید]

14 اسکرین شات هم به مناسبت نمایشگاه E3 منتشر شده که تمامی اون ها رو می تونید در زیر مشاهده و ذخیره کنید.

سعی می کنم لینک های تمامی این ویدیو ها رو به صورت مستقیم براتون آماده کنم گرچه با داشتن اکانت می تونید از گیم اسپات هم این ویدیو ها رو دانلود کنید ولی تعداد این ویدیو ها در GT خیلی بیشتر و بهتره

آپدیت...

این لینکهای هر پنج ویدیوی موجود که توی این چند روز به مناسبت E3 منتشر شده (به همت بزرگواران عزیز همه این لینکها فلیترن)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منابع خبری
    گیم اسپات
    TotheGame
    GT
    Last edited by Spaniuly; 10-06-2011 at 23:40.

پروفشنال pouria_br's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    وضعیتـــ : .....!

پيش فرض

سلام
    امیدوارم امیدوارم و همچنان از موقعی که MW اومد بیرون امیدوارم
    دوباره NFS باز هم مثه نسخه MW به دوران پر شکوهش برگرده
    امسال هم دوباره MW رو نصبیدم و دارم بازی میکنم
    با این تریلری که دادن بیرون انگار سبک بازی از GTA و NFS گرفته شده و با هم ادغام کردن
    همین که قراره تو شهر باشه خودش خیلی خوبه
    ایشالا که این یکی بترکونه و روح مارو شادروان کنه مثه MW

12. این کاربر از pouria_br بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه lotus prince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

به نطر من این شماره بهتر میشه چون در طی چند شماره اخیر که ساخت nfs به blackbox سپرده شده سلیقه مخاطبین اکثریت رو فهمیده.به خصوص اینکه nfs به داستان محوری بودنش برگشته.و همونطور که همیشه توی همه ی تاپیک های nfs گفتم شالوده اصلی nfs باید داستانش باشه. نه اینکه بقیه پارامتر ها مهم نیست بلکه بقیه پارامترها هرچه قدر هم خوب باشن باز بدون داستان بازی به دل نمیشینه.
    از تیزر معلومه که بازی به داخل شهر و مسابقات شبانه کشیده شده که کاش روز رو هم تو بازی داشته باشه.
    ولی با یک عنصر بازی از همین حالا مخالفم و اون این هست که باید مثل شماره های قبل چهره شخصیت اصلی داستان مررموز بمونه همانطور که در MW شاهد بودیم .

14. 2 کاربر از lotus prince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •