شما فرمت فایل تصویری خودتون به وسیله این برنامه که پایین میزارم عوض کنید به یک فرمت دیگه بعدش تست کنید ببینید پخش میشه
لینک دانلود Bigasoft AVCHD Converter+serial
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما فرمت فایل تصویری خودتون به وسیله این برنامه که پایین میزارم عوض کنید به یک فرمت دیگه بعدش تست کنید ببینید پخش میشه
لینک دانلود Bigasoft AVCHD Converter+serial
بله اگه کانورت بشه راحت پخش میکنه
دوستان موضوع اصلا پخش کردن یا اجرا نشدن نیست...
موضوع رندر کردن و خوب پخش نکردن و جلو عقب بردن ویدیو فایل هایی که
فرمت MPG دارن و مخصوصا از ماهواره ضبط میشنه
با تشکر از دوست عزیزم که زحمت کشیدن
این راه هم جواب نداد تست کردم
شما از چه فرمتی برای رندر کردن در کارت --- استفاده میکنین. پیشنهاد من اینکه از برنامه DVBViewer TE2 استفاده کنین و کدک Elecard Mpeg-2 رو نصب کنین. البته این کدک بصورت رایگان در برنامه ProgDvb وجود داره که در نسخه Pro بصورت 21 روز رایگان میتونین استفاده کنین. ولی کد زیر رو در رجیستری اون وارد کنین تا همیشه استفاده بشه.
در ضمن حتما فرمت رو روی TS قرار بدین که سازگاری بیشتر و امکانات بیشتر مانند ضبط زیرنویس ها رو هم داره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پیشنهاد من فعلا ProgDVB Pro هست که در تنظیمات کدک ویدئو و صدا امکانات زیادی داره .
ProgDVB Pro 32-bit
شما اگرکارت دارین رو سیستم برنامه --- Dream نصب کنید ورژن 1.5e بعدش این دو تا برنامه دیگه رو که میگم نصب کنید CoreAVC Professional Edition به همراه K-Lite Mega Codec Pack بعدش تو قسمت تنظیمات کدک --- Dream همینطوری که من عکس گذاشتم شما هم تنظیم کنید واسه پخش فیلم هم ازخود پلایر klite استفاده کنید دیگه به مورد نباید بخوره.
![]()
Last edited by E.I; 21-05-2011 at 17:15.
من از ریسیور با استفاده از فلش یو اس بی trancesned) ضبط میکنم
شماپس تنهابایک برنامه کانورترباید فایل تصویریتون تبدیل کنید به یک فرمت دیگه بعدش ببینید تو پخش تاثیری داره درضمن شما ازبرنامه klite mega codec pack روی سیستم خودتون نصب کنید برای پخش فایلهای تصویری اون برنامه تو پست بالا رو هم یک تست بزنید واسه کانورت شاید جواب گرفتین Bigasoft AVCHD Converter.
Last edited by E.I; 21-05-2011 at 22:04.
با تشکر از شما دوست گرامی
فعلا این مشکل البته فقط برخی از اونا رو میشه با تبدیل به فرمت WMV با کمک Total Video Converter حل کرد![]()
دوست عزیز من از ماهواره استار مکس ایکس 100 سوپر ظبط میکنم مثلا از شبکه CANAL+ SPORT HD
از هر چی برنامه اینجا گذاشتین استفاده کردم هیچ کدوم تبدیلش نمیکنه تو pc پخش
کنه یه برنامه میشه بدین من این فایل ها را تبدیل کنه که تو pc پخش کنه ممنون میشم در به در دنبال یه برنامه هستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)