دوستانی که GTX460رو پیشنهاد میدید این کارت مصرفش زیاد نیست؟ یکی از دوستان 6870رو پیشنهاد داد شما با این کارت مخالفید؟ پاور=535گرین
دوستانی که GTX460رو پیشنهاد میدید این کارت مصرفش زیاد نیست؟ یکی از دوستان 6870رو پیشنهاد داد شما با این کارت مخالفید؟ پاور=535گرین
شما استفاده ت چیه؟
بدون نژاد پرستی: اگه برای بازی میخوای GeForce سری پنج و اگه میتونی حتی بالاتر هم بگیر. دلیل حرفم تجربه چندین ساله با انواع کارت گرافیک های جیفورس و رادئون هستش.
ببخشید اگه میدونی،اگر هم نمیدونی که: ضمن اینکه وقتی گرافیکی GTX هستش منظور اورکلاک شده ی بالاست و اینجور کارت ها مخصوص بازی هستن. پسوندهای دیگه حدهای دیگه ای از اورکلاک هستن، مثلا GTR که پایینتره و GT که از GTR هم پایین تره.
دوستان من خواهش میکنم به این نکته هم دقت کنید پاورGREEN 535Aو کیسم از لحاظ خنک کنندگی کاملا معمولیه.با تشکر از همگی شما که در این بحث شرکت کردید.
با شما مخالفم.این مورد مستقیمآ بستگی به بوجه شما داره و هر دو اینها(Nvidia و AMD) برای بازی خوب هستند.
ولی دوست من شما نژادپرستی کردیدها!! هر دو شرکت در رده کارت گیم یکیه
من اولین بار بود که شنیدم!
بعضی بازی ها با جیفورس وبعضی با رادوون بازدهی بیشتری دارند،مثل هاکس با جیفورس و استالکر با رادون، من در سطح حرفه ای بازی میکنم.مانیتورم 17،ولی به فیلترAAعلاقه زیادی دارم.
یه بار دیگه از تک تک دوستانی که در این بحث شرکت کردند صمیمانه تشکر میکنم
اگر بخوایم یه جمع بندی کنیم نظر بیشتردوستانGTX460ورادون 6870 حالا بین این دوتا شما کدومو انتخاب میکنید؟لطفا کمکم کنید.
از نظر قیمتی و کارایی رده بندی به این صورت است
460GTX=6850
6870=470>460GTX
6950=560GTX
6970=GTX 570
GTX قبل از عددها قرار میگیرد![]()
به نظر من تا 200 میتونید این انتخاب هارو داشته باشید :
6850 حدود قیمت 230
460 مدل 768 مگ با حدود قیمت 200 با افزایش بودجه تا 230 می تونید مدل 1 گیگ بگیرید
اما اگه می تونید بودجه رو تا 300 افزایش بدید 6870 انتخاب خوبی میتونه باشه
6870 انتخاب بهتری هم مصرفش کمتره هم فریم بیشتری میگیرین تو گیم فقط قیمتش بالاتره از 460 این بنچمارک پایینم میتونید ببینید مصرف برقشم مشخص شده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان دلیل اینکه گفتم جیفورس برای دو تاست:
1-فیزیکس
2-bus rate (که متاسفانه توی رادئون بیشتر مواقع کم لطفی میشه)
ضمنا من نگفتم رادئون بده! رادئون خوبه! اما بنا به دلایلی گفتم جیفورس.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)