به نظرتون برای بازدهی بیشتر در اور سی پی یو ، نیازی به افزایش ضریب فرکانسهای پل شمالی و جنوبی هست؟
به نظرتون برای بازدهی بیشتر در اور سی پی یو ، نیازی به افزایش ضریب فرکانسهای پل شمالی و جنوبی هست؟
با افزایش این فرکانس ها فقط استرس به مین بیشتر میشه و تو نرم افزارهایی مثل super pi تاثیر خودشو نشون میده به نظر من این فرکانس هارو افزایش ندین و با حالت دیفالتش کار کنید
شما فقط فرکانس سی پی یو رو مد نظر داشته باشین
حرف شما کاملا درسته ، ولی مادربوردم یه دکمه داره که وقتی فعال میکنمش کل قطعات سیستم رو با توجه به مقدار درصدی که بهش میدم اور میکنه ، که همین ضریب فرکانس های پل شمالی و جنوبی هم شاملش میشه .
در واقع فکر میکنم مادربوردم این قابلیت رو هم داشته باشه با افزایش این فرکانسها هم بتونه به راحتی کار کنه .
حالا نظرتون چیه؟
درسته.قابلیت Turbo Key اگه اشتباه نکنم.این قابلیت با افزایش فرکانس مرجع یا به اصطلاح fsb میاد و سیستم رو اور میکنه.مین من هم داره ولی من به شخصه از این قابلیت استفاده نمیکنم.چون به رم و همه قطعات فشار میاره.وقتی میشه به راحتی با افزایش ضریب مالتی CPU رو اور کرد فکر نکنم نیاز به همچین فشاری رو همه قطعات باشه.
میتونید اینکارو بکنید ولی اون جوری که فکر میکنید افزایش کارایی ندارین افزایش این فرکانس ها بیشتر تو بعضی برنامه های تست خودشو نشون میده
درسته ، منم نمی خوام از این قابلیت استفاده کنم ، منظور من افزایش ضریب فرکانسهای پل شمالی و جنوبی بود که با توصیه دوستمون منصرف شدم.
سلام.
با اجازه دوست عزیز علیرضا:
بنده مدل Zalman CNPS10X Performa رو تهیه کرده بودم و موقعی که خریدم(قبل عید) دمای هسته ها در حالت بیکاری حدودا 30-35 بود ولی الآن 39-40 هست... این افزایش دما به خاطر گرم شدن هوا هست یا دلیل دیگه ای داره؟
CPU من AMD Phenom II X4 965 هست.
+
فرق کولر بنده با ایشون در چی هست؟ این سوالی هست که من در موقع خرید هم داشتم و به جواب نرسیدم...
90 درصد بخاطر گرد خاک و از دست رفتن کارایی خمیر سیلیکون است.یه خونه تکونی کنی مشکل حل میشه.10 درصد هم بخاطر گرمی هوا![]()
سلام دوست عزیز
به نظر من عواملی که میتونه باعث این افزایش دما بشه که خودت بهتر از من میدونی :
1- گرم شدن هوا که خودتون گفتین
2- اضافه کردن قطعه احتمالی داخل کیس و ایجاد حرارت آن و در نتیجه جریان هوای داخل کیس مطلوب نشه.
3- استفاده از خمیر نامناسب که عمر مفید کمی داره ( احتمالش کمه )
4- اور احتمالی سیستم
5- گرد و خاک که داخل کیس و روی پره های کولر میشینه و باعث کم شدن انتقال حرارت میشه.
تفاوت کولر شما با من :
1- آخرین حد سرعت کولر Extreme حدودا 100 - 150 دور بیشره
2- دارای کنترل دستی و غیر دستی که روی کولر تعبیه شده
همین.
1- گرم شدن هوا که خودتون گفتین
2- اضافه کردن قطعه احتمالی داخل کیس و ایجاد حرارت آن و در نتیجه جریان هوای داخل کیس مطلوب نشه.
3- استفاده از خمیر نامناسب که عمر مفید کمی داره ( احتمالش کمه )
4- اور احتمالی سیستم
5- گرد و خاک که داخل کیس و روی پره های کولر میشینه و باعث کم شدن انتقال حرارت میشه.یادم رفته بود آورش کردم این بیچاره رو...
آره 100 درصد برای آور هست... چند درجه هم گرمی هوا...
منظورت رو متوجه نمیشم. اگه PWM رو میگی که این هم داره؟2- دارای کنترل دستی و غیر دستی که روی کولر تعبیه شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)